Pikalinkit Liity jäseneksi
Mahdollisuuksia yrityksille
PorKy – Väylä Satakunnan tuottoisimpaan yhteistyöhön

Porin Kylterit ry on vuonna 2003 perustettu Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kauppatieteilijöiden ainejärjestö. Olemme Satakunnan aktiivisin opiskelijajärjestö ja teemme vuorovaikutteista yhteistyötä niin paikallisten yritysten kuin valtakunnallisten toimijoidenkin kanssa. Ainutlaatuinen liiketoimintaosaamisemme perustuu erittäin aktiiviseen jäsenistöömme, joka koostuu sadoista laskentatoimen ja rahoituksen, markkinoinnin, tietojärjestelmätieteen sekä johtamisen pääaineopiskelijoista.

Yritysyhteistyö on perinteisesti ollut ja tulee jatkossakin olemaan olennainen osa ylioppilaskuntien ainejärjestöjen toimintaa.

Yhteistyöyritykset pystyvät hyödyntämään tehokkaasti PorKy:n jäsenistölle kohdistettuja kanavia esimerkiksi työntekijöiden rekrytoinnissa ja omien tuotteidensa markkinoinnissa. Syksyisin järjestettävä yhteistyökumppaneiden luentopäivä ja uusille opiskelijoille jaettava pupuopas ovat myös erittäin tehokkaita kanavia yrityksen myynninedistämiselle ja yrityksen tunnettuuden lisäämiselle. Lisäksi teemme monipuolista yhteistyötä eri yritysten kanssa tapahtumiemme järjestämisessä ja tarjoamme mittaamattoman arvokasta näkyvyyttä opiskelijoiden arjessa.

Käytännön mahdollisuuksia yrityksille:

 

Lisätietoja:

 Anton Venäläinen
 Yrityssuhdevastaava
 Puh. 044 201 8740
 yrityssuhdevastaava@porinkylterit.fi