OP Länsi-Suomi on osa osuustoiminnallista OP Ryhmää. Tarjoamme pankki-, vakuutus-, kiinteistönvälitys- ja hyvinvointipalveluita sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Meillä voit asioida paikan päällä konttoreissamme, tai digisti verkkoneuvottelemalla vaikka kotisohvaltasi. Palvelua saat joustavasti arkipäivisin klo 8-20 ja puhelimitse klo 22 saakka. OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaana kerrytät OP-bonuksia, joilla saat rahanarvoisia etuja käyttöösi. Kerromme mielellämme lisää eduista, jotka meillä odottavat juuri sinua.

Meidän mielestämme nuorissa on tulevaisuus! Olemme mielellämme mukana opiskelijoiden elämän ja tulevaisuuden käänteissä. Olemme myös aktiivisesti mukana opiskelijoiden arjessa osallistumalla tapahtumiin ja tekemällä yhteistyötä erilaisten opiskelijajärjestöjen kanssa. Vuonna 2015 panostimme satakuntalaiseen yliopistokoulutukseen lahjoittamalla miljoona euroa, jotta Satakunnassa voidaan jatkossakin tarjota laadukasta yliopisto-opetusta.

 

OP – ryhmän verkkopalveluita

Yhteystiedot ja aukioloajat

Olethan jo ladannut Pivon? Sieltä löydät lukuisia rahanarvoisia etuja käyttöösi, niin meiltä, kuin muiltakin paikallisilta yrityksiltä. Lataa Pivo sovelluskaupastasi!

Rahansiirto onnistuu kätevästi nykyään OP Siirron kautta

Oletko pohtinut yrittäjyyttä opintojesi ohella? OP Kevytyrittäjä -palvelu on hyödyllinen ratkaisu sinulle, jos olet päättänyt lähteä yrittäjyyden tielle osa-aikaisesti tai päätoimisesti.

 

OP – ryhmän opiskelijoille suunnatut palvelut

OP opiskelijaelämää -sivusto

Miten haen opintolainaa?

Mitä pitää muistaa, kun aloitan opintoni?

Olen aikuisopiskelija – mitä kannattaa huomioida?

Miten hoidan arjen raha-asiani?

Opiskelu tai harjoittelu ulkomailla – miten kaikki hoituu?

Mitä pitää huomioida, kun muutan pois kotoa?

ASP-tili

Opiskelijan OP-Visa -kortti