Yritysyhteistyö

PorKy – Väylä Satakunnan tuottoisimpaan yhteistyöhön

Porin Kylterit ry on vuonna 2003 perustettu Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kauppatieteilijöiden ainejärjestö. Olemme Satakunnan aktiivisin opiskelijajärjestö ja teemme vuorovaikutteista yhteistyötä niin paikallisten yritysten kuin valtakunnallisten toimijoidenkin kanssa. Ainutlaatuinen liiketoimintaosaamisemme perustuu erittäin aktiiviseen jäsenistöömme, joka koostuu sadoista laskentatoimen ja rahoituksen, markkinoinnin, tietojärjestelmätieteen sekä johtamisen pääaineopiskelijoista.

Yritysyhteistyö on perinteisesti ollut ja tulee jatkossakin olemaan olennainen osa ylioppilaskuntien ainejärjestöjen toimintaa.

Yhteistyöyritykset pystyvät hyödyntämään tehokkaasti PorKy:n jäsenistölle kohdistettuja kanavia esimerkiksi työntekijöiden rekrytoinnissa ja omien tuotteidensa markkinoinnissa. Syksyisin järjestettävä yhteistyökumppaneiden luentopäivä ja uusille opiskelijoille jaettava pupuopas ovat myös erittäin tehokkaita kanavia yrityksen myynninedistämiselle ja yrityksen tunnettuuden lisäämiselle. Lisäksi teemme monipuolista yhteistyötä eri yritysten kanssa tapahtumiemme järjestämisessä ja tarjoamme mittaamattoman arvokasta näkyvyyttä opiskelijoiden arjessa.

Käytännön mahdollisuuksia yrityksille:

  • Imagon parantaminen
  • Tunnettuuden kasvattaminen
  • Profiloituminen hyväksi työpaikaksi
  • Noin 500 tulevan ekonomin segmentti
  • Myynninedistäminen halutulle kohderyhmälle
  • Kontakti yrityksenne tuleviin yhteistyökumppaneihin, asiakkaisiin ja alihankkijoihin
  • Tehokas rekrytointikanava
  • Laadukasta tutkimustietoa opinnäytetyön muodossa
  • Olipa mielessäsi sitten haalarisponsorointi, tapahtumayhteistyö tai tarve osaavalle työvoimalle, ethän epäröi ottaa yhteyttä sillä yhdessä voimme kehittää juuri tarpeeseenne sopivan yhteistyömuodon.

Lisätietoja:

 Silvia Saloniemi
 Yrityssuhdevastaava
 Puh. 040 0883283
 yrityssuhdevastaava@porinkylterit.fi
Käyntiosoite
Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28100 Pori
Postiosoite
Porin Yliopistokeskus, PL 181, 28101 Pori
Sähköposti
hallitus@porinkylterit.fi

Porin Kylterit ry

Tuttavallisemmin ”PorKy” on Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö.
chevron-downmenu-circlecross-circle