VIIKOLLA 44 TAPAHTUU:

MAANANTAI
20.00-21.30 Sählyvuoro, Porin lyseon sali

TIISTAI
21.30-22.30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
22.00 Kulman Halloween bileet IBE:n kanssa, Magic Night Club

TORSTAI
16.00 Ganalin Helmen Appro, Rauman baarit

 

Kulman Halloween-bileet IBE:n kanssa

Kulma ry kutsuu sinut ja ystäväsi juhlistamaan Halloweenia Magiciin!

Pukeuduitpa sitten noidaksi tai nunnaksi, olet oikein tervetullut viettämään kanssamme ikimuistoista iltaa. Asuun kannattaakin panostaa, sillä parhaiten pukeutunut palkitaan!

Illan kruunaa virtuoosimainen IBE. Vuonna 1999 syntynyt lahjakkuus on lyhyessä ajassa ehtinyt vakuuttaa suomirap-fanit ja -vaikuttajat osaamisellaan. Omien levytyksiensä lisäksi IBE on tehnyt musiikkia mm. Kuben, JVG:n sekä MELOn kanssa. Kesällä 2018 artisti kiersi Ruisrockin, Ilosaaren, Flown, Weekendin ja Blockfestin kaltaisia isoja festivaaleja.

It’s gonna be lit!

MITÄ? Halloween-bileet
MISSÄ? Magicissa
MITÄ MAKSAA? 5€ ennakkoon Bailataan.fi’stä/ 7€ ovelta
https://bailataan.fi/events/c5ac841a-1a87-45b7-a1d5-9848e6c4db5f
MILLOIN? 31.10 22:00

Facebook tapahtumaan

 

Ganalin Helmen Appro 2018

Jos oot mukana taputa tähän rytmiin! Elastinen pitää huolen et torvet soi, niin kauan et sun korvat soi!

Satakunnan luanikkain appro saapuu tänäkin syksynä lievittämään opiskelustressiä! Opekas järjestää Raumalla, länsirannikon kiistattomassa pääkaupungissa, torstaina 1.11.2018 toista kertaa supersuosion saavuttaneen Ganalin Helmen Appron. Ganalin Helmen Approilla pääset nauttimaan Rauman kaupungin kuvankauniiden maisemien lisäksi sen parhaimpien anniskeluravintoloiden sykähdyttävästä tunnelmasta. Syksyn kuumin tapahtuma kulminoituu Varastoklubille, jossa supersuosittu ELASTINEN saapuu viihdyttämään janoista approkansaa! Skumppalaseissa pelkkää jallua! Tul siis tän ja ol niingon gotonas!

In english below.

MITÄ?
Ganalin Helmen Appro on Raumalla toista kertaa järjestettävä approtapahtuma. Approtapahtumassa on tarkoituksena kerätä suorituspassiin suoritusmerkkejä tapahtumaan osallistuvista ravintoloista. Täysi suorituspassi palautetaan jatkopaikkaan ja sitä vastaan osallistuja saa tapahtuman virallisen haalarimerkin. Suoritusmerkkejä saa myös alkoholittomista juomista. Tapahtuman virallisessa jatkopaikassa esiintyy Elastinen.

MISSÄ JA MILLOIN? Raumalla torstaina 1.11.2018 klo 16:00

LIPUNMYYNTI?
Ryhmälipunmyynti alkaa 24.9.2018 klo 12. Ryhmälipuissa yhden lipun hinta on 14e. Ryhmälippuja voi ostaa kerralla 10-70 kappaletta. Ryhmäliput saa appropäivänä lunastaa omasta jonostaan, josta saat passit haltuusi kaikki yhdellä kertaa. Jotta voit lunastaa ryhmälippusi erillisestä jonosta, säilytäthän kaikki liput ryhmäliput lunastaneen henkilön bailataan.fi -lompakossa. Yksittäiset liput tulevat myyntiin perjantaina 28.9. klo 12 edulliseen ennakkohintaan 14e. Nämä liput ovat myynnissä VAIN yhden viikonlopun ajan eli 28.9.-30.9. Ennakkolipunmyynti loppuu sunnuntaina klo 00.00. Super-viikonlopun jälkeen maanantaista 1.10 alkaen yksittäiset approliput maksavat 17e.

Pysy ajan tasalla tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla meitä Instagramissa nimimerkillä ganalinhelmenappro!

Facebook tapahtumaan

 

Hallitusinfo 5.11 klo 17-18

Oletko SÄ ensi vuoden PorKyn hallituksessa? Vuosittainen hallituksen vaihto on kohta täällä ja jännitys senkun kasvaa! Tule kuuntelemaan millaista hallitus työskentely oikeasti on pestikohtaisesti! Tilaisuudessa on myös mahdollisuus kysyä yleisiä ja pestikohtaisia kysymyksiä hallitukselta!

Viikoilla 45 ja 46 seuraamme myös hallituslaisten arkea PorKyn Snapissä! Stay tuned

Hallitusvaihdon tärkeät päivämäärät:
Hallitukseen ennakkohaku 12.11-18.11
Vaali-ilta 21.11

 

Länsi-Suomen OP:n aamubrunssi 6.11 klo 8-10

Perinteiseksi ja suosituksi muodostunut Länsi-Suomen OP:n järjestämä aamubrunssi tulee taas! Laita siis herätyskello ajoissa soimaan ja tule paikanpäälle tiistaina 06.11! Tarjolla on maittava brunssi, jonka jälkeen pääsemme kuuntelemaan mielenkiintoista luentoa sijoittamisesta ja säästämisestä. (Tapahtuman puhuja tarkentuu vielä myöhemmin.)

Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Perinteisesti myös nopeat syövät hitaat, sillä tapahtumaan mahtuu mukaan 50 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen aukeaa välittömästi.

https://www.lyyti.fi/reg/Porkynaamubrunssi06112018

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Länsi-Suomen OP/BePOP, käynti Mikonkatu 4c, 3.kerros (hissi), käynti ulkoa
MILLOIN?: Tiistaina 06.11. klo 8:00-10:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ TIETENKÄÄ!

Tervetuloa!

Facebook tapahtumaan

 

Mitä on kevytyrittäjyys? -tapahtuma 7.11 klo 17-18.30

Tule kuuntelemaan mitä kevytyrittäjyys on. Tilaisuus on avoinna kaikille kiinnostuneille.

Ohjelma:
 Mitä on kevytyrittäjyys? | Jari Keinonen, Prizztech Oy
 Laskutuspalvelu Eezy | Johanna Setänen, Eezy Osuuskunta
 Kokemuksia laskutuspalvelun käytöstä | Petra O’Rourke
 Palkkatyön ja yrittäjyyden murros, miten töitä
tehdään tulevaisuudessa? | Pekka Stenholm, TY TuKKK
Tapahtuman järjestävät Prizztech Oy:n Yhteispalvelupiste
Enter ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulun
Porin yksikkö (TY TuKKK).
Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille.

Facebook tapahtumaan

 

PorKyn Beer Pong Championship 2018 7.11 klo 18-23

Onko sinulla pettämätön sihti tai pysyykö pallo kädessäsi hieman hiprakassakin? Jos vastasit kyllä, ei tai en muista, tule 7.11. Katariinaan ottamaan tästä selvää, kun PorKy tekee juomisesta urheilua. Luvassa on siis kovan luokan Beer Pong –turnaus!

Tänä vuonna Beer Pong -turnauksen jälkeen lähdetään voittajien johdolla juhlimaan pojan ja Töölön Ketterän kanssa Karhupoikkareille Magic Night Clubiin! Jos et luota heittokäteesi, niin onneksi PorKyn jäsenet pääsevät seuraamaan syksyn kuumottavinta turnausta Katariinaan poikkarilipun (5€) hintaan.

Muistakaa, että pukeutumisella on väliä, sillä häikäisevä tiimiasu on jo puoli voittoa. Lisää jännitystä iltaan tuo viime turnauksessa suuren suosion saavuttanut vedonlyönti, joka on käynnissä taas tässäkin turnauksessa. Vaikka et pelaisikaan tule silti paikalle veikkaamaan ja kannustamaan voittajaa ja saatat näin lunastaa itsellesi kostean palkinnon 😉 Veikkauslaput tulee palauttaa viimeistään klo 18.00 pelien alkaessa.

Pelaajana mukaan tarvitset:
– Joukkuetoverin
– Tiimiasun
– Sisääntulobiisin
– Kivenkovat hermot
– Vakaan heittokäden

Osallistuminen mestaruuskilpailuun kustantaa olut kisajuomana 25€/joukkue, tai puolestaan siideri kisajuomana 30€/joukkue. Osallistumismaksuun sisältyy siis paikka turnaukseen, turnausjuotavat, sekä poikkariliput molemmille tiimin jäsenille!

MITÄ: Beer Pong -turnaus
+ Poikkarit goes Hoodz ft. Töölön Ketterä
MISSÄ: Juhlatalo Katariina (Mikonkatu 28), jatkot Magic Night Club
MILLOIN: Ke 7.11. klo 18.00 (Pelaajat paikalla viim. 17.45)
HINTA: 25€/30€ per joukkue, katsojat poikkarilipun hinta 5€

Linkki Poikkareiden eventiin:
https://www.facebook.com/events/323945761494041/?ti=ia

Mukaan pääsevät nopeimmat joukkueet, joten olkaa tarkkana ilmoittautumisen alkaessa! Joukkueilmoittautumiset alkavat maanantaina 22.10. klo 14.00.

Facebook tapahtumaan

 

Karhupoikkarit – Karhu goes Hoodz ft. Töölön ketterä 7.11 22-04

Ei oo midii aihet huolee.. koska Karhupoikkarit on täällä taas!

Urho-karhu on vihdoin toipunut kevään Karhupoikkareista ja haluaa vielä kerran kunnolla reivaamaan ennen talviunille kömpimistä! Siksipä keskiviikkona 7.11. pistetään Magic Night Club sekaisin monenkirjavan haalarikansan voimin! Huikeasta menosta vastaa Töölöstä Poriin rantautuva grime-duo Töölön Ketterä!

Teemana näissä bileissä on Hoodz, joten pukeudu kuin olisit kotoisin Comptonista tai Keravalta.. Näil hoodzeil ei tarvii pelätä mitää myllyy vaan ennemminkin valmistautuu poikkitieteelliseen rakkauteen!

Ennakkolipunmyynti alkaa keskiviikkona 17.10. klo 12. Lunasta lippusi ennakkoon hintaan 5€ Bailataan.fi-palvelusta! HUOM! 5€ ennakkolippuja on vain rajallinen määrä, joten kannattaa olla nopea!

Lipunmyynti:
https://bailataan.fi/events/3dd1dfb1-29cf-441c-9ca5-e5eb6e481f24

MITÄ: Karhupoikkarit – Karhu goes Hoodz ft. Töölön Ketterä
MISSÄ: Magic Night Club
MILLOIN: Keskiviikkona 7.11 klo 22.00
MITÄ MAKSAA: 5€ ennakkoon/7€ ovelta (sis. haalarimerkin) bailataan.fi-sivulta
DRESSCODE: Haalarit + Hoodz

Facebook tapahtumaan

 

PorKy Goes PeIsKä 2018 22.11 klo 18.45

Luokattoman hauska risteily on täällä taas ja PorKy lähtee valloittamaan Itämerta yhdessä kaikenkirjavan haalarikansan voimin! Meille on varattu kahdeksan 4 hengen hyttiä, joten ota PorKy-kamut messiin ja ilmottaudu!

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 5.10 klo 12 alla olevasta linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/EP/060762C171A599ABhttps://link.webropolsurveys.com/EP/060762C171A599AB

Eli ei muutakun Perinteinen IsoKänni päälle ja menoks!

Tapahtuman teema ja kuvaus:

Tää nyt on ihan luokaton juttu, mutta…

Tuhat kylteriä astuu laivaan. Eräs hyttiseurueista avaa oven löytääkseen sieltä suomalaisen, ruotsalaisen ja norjalaisen saunassa. Seuraava porukka ällistelee niin ikään hyttinsä asukkaita: siellä on pappi, rabbi ja imaami baaritiskillä. Kolmannessa hytissä lojuu laihialainen poreammeessa. Käytävällä on maalivahdit päissään. Ähäkutti, ohi vilahtaa laivaputkasta paennut risteilijä, jolla on karatessa musta vyö. Illalla keräännytään yläkannelle Discoon, mutta se on täynnä turkulaisia, blondeja ja anoppeja. Tän farssin on pakko olla joku huono vitsi?

Oli asusi taustalla puujalkavitsi, yllättävä anekdootti tai hävytön kielikukkanen, pukeudu tarinasi mukaisesti! Älä ota väärää kurssia, ettei kaskusi huku valtavirtaan. Mukaan mahtuvat niin irlantilaiset lampunvaihtajat kuin Pikku-Kallet ja insinööritkin.(Insinöörejä on vaikea pitää poissa risteilyltä)

Laita satamaan ykköset päälle ja vältä laskemasta kakkosia alle. Paikalla on oltava viimeistään 18:45, saa olla aika ajoissa ettei jää ilman kisapaikkaa. Vitsit kerrotaan illallisbuffetin jälkeen. Muista myös haalarit mukaan paluumatkaa varten, eli kolme asua overall…

Lippusi sisältää 23h-risteilyn, perinteisen illallisbuffetin, haalarimerkin, PeIsKä-giftbagin ja elämäsi naurut. Luvassa on aivan posketon risteily, emme nimittäin saaneet Cheekiä esiintymään. Kaikkiin lippuihin lukeutuu illallisbuffet, joissa on kaksi vaihtoehtoa: klo 20.15 alkava ja klo 22.30 alkava. Ilmoita lipunmyynnin yhteydessä toiveesi buffetista, emme voi taata kaikkien toiveiden täyttymistä. Ilmoittautuminen on sitova.

MITÄ: PeIsKä 2018, ihan vitsin iso risse!
MISSÄ: Itämeri (Silja Line -terminaali, Turku), jatkot TBD
MILLOIN: Risteily 22.11. 18.45 – 23.11. 19:15. Jatkot 23.11. klo 22:00 →
MITÄ MAKSAA: 55€, naurettavan hyvä hinta.
LIPUT: PorKyn kautta 8 hyttiä, https://link.webropolsurveys.com/EP/060762C171A599AB
TEEMA: On yksi iso vitsi.

Mitä eroa on kylterillä ja kamelilla?
Kylteriin mahtuu enemmän märkää.

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin vuosijuhlat 30.11 klo 18-23.30

Arvoisa juhlavieras,

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa juuri sinut tervetulleeksi mukaan juhlistamaan Porin Ylioppilasyhdistys Pointerin 30. vuosijuhlia 30.11.2018!

Nämä vain kerran viidessä vuodessa järjestettävät juhlat ovat harvinaista herkkua. Arvokasta juhlaa vietetään kauniissa merenrantamaisemissa Yyterin kylpylähotellissa. Merkkipäivää juhlistetaan loisteliaan ruuan, juoman, seuran ja ohjelman siivittämänä, upeita puitteita ja pukuloistoa unohtamatta. Pääjuhlan päätyttyä on mahdollisuus jäädä Yyteriin vuosijuhlien jatkoille, joissa kuohuviini virtaa ja juhlakansa pääsee näyttämään tanssitaitojaan. Seuraavan aamun sarastaessa juhlijat pääsevät nauttimaan silliaamiaisesta Saikulla, jossa ruokaa, juomaa ja lyömätöntä tunnelmaa riittää aamusta iltaan.

Milloin: Perjantaina 30.11.2018 klo 18:00
Missä: Yyterin kylpylähotelli
Mitä maksaa: Pointerin jäsenet 85€, muut 110€
Vuosijuhlien hintaan sisältyy mm.
– kuljetukset Pori-Yyteri-Pori
– eteispalvelu
– kolmen ruokalajin illallinen (alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka)
– 2 viinikaatoa
– kahvi ja kahvin kanssa avec (konjakki tai ligööri)
– väliaikaohjelma
– 2 Muflon olutta
– jatkot, jossa esiintyjä ja iltapalaa
– sillis, jossa brunssi ja juomatarjoilu, sauna ja palju

Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki & akateemiset kunniamerkit
Pointer ry:n vuosijuhlien etiketin löydät täältä: http://vuosijuhlat.porinkylterit.fi/

JUHLAOHJELMA:

Perjantai 30.11.2018

Cocktailtilaisuus kutsuvieraille yliopistokeskuksella klo 16

Iltajuhla Yyterin virkistyshotellissa, bussikuljetukset yliopistokeskukselta lähtevät klo 16.50 alkaen.

Jatkot Yyterissä. Virallisen ohjelman jälkeen bussikuljetukset kulkevat säännöllisesti takaisin keskustaan yön pikkutunneille asti.

Lauantai 1.12.2018
Pointerin salakapakka -sillis Saikulla klo 12.00
https://www.facebook.com/events/2237807942959571/

ILMOITTAUTUMINEN:
www.pointerry.fi/vujut

Pointerin hallitus haluaa toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan kanssamme 30-vuotiasta Pointeria!​

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin salakapakka-sillis 1.12 klo 12

Vujujen jälkeisenä aamuna glamour voi tuntua kaukaiselta ja ajatus ulos lähtemisestä aiheuttaa lähinnä pahoinvointia.

Pointer kuitenkin kehoittaa juhlakansaa ryhdistäytymään ja suuntaamaan Saikulle, jossa pyöreiden vuosien kunniaksi ovet sekä ikkunat peitetään ja 20-luvun rytmit saavat vallan.

Saikun salakapakan suojissa juhlakansa pääsee uhmaamaan kieltolakia ja nauttimaan mahdollisesti kupillisen ”kovaa teetä”. Tule siis hätistämään olot laittomilla uhkapeleillä ja menneen ajan tunnelmalla.

Tarjolla on aamubrunssi ja kurkun kostuketta. Tätä kapakkaa ei alkoholilaki rajoita, joten omien ruokien ja pimeiden pullojen tuominen on sallittua.

Teemaan heittäytyminen pukeutumalla ajan mukaisesti on suotavaa.
Ilmoittautumiset vuosijuhlailmoittautumisen yhteydessä.
Jäsenten ilmoittautuminen alkaa 26.10 klo 12.

MITÄ: Pointerin sillis
MISSÄ: Opiskelijatalo Saikku (Antinkatu 7)
MILLOIN: Lauantai 1.12 klo 12.00
HINTA: Sisältyy vuosijuhlan hintaan
TEEMA: Salakapakka ja 1920-luku

Facebook tapahtumaan

 

OP vierailee!

Tarvitsetko apua opintolainan kanssa? Tai onko sinulla kertynyt jo 45 noppaa, jolloin pystyt saamaan OP:n luottokortin? Entäs vakuutusasiat – ovatko ne ajantasalla? Tule sinäkin hoitamaan nämä ja muut pankkiasiat kuntoon, kun OP vierailee UC Porin aulassa!

Tulevat vierailupäivät:
30.10 klo 11-13
13.11 klo 11-13
27.11 klo 11-13
11.12 klo 11-13

Lämpimästi tervetuloa asioimaan!