Viikolla 11 tapahtuu:

MAANANTAI
20:30-22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
9:00-9:30 Ekonomit Webinaari: Liikunta hyvinvoinnin tukena
21:30-22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45-12.15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
18:00 Pointerin bändi-ilta / Karhupoikkarietkot, opiskelijatalo Saikku
22:00 Karhupoikkarit – Karhu goes Safari ft. Gasellit, Cabaret

TORSTAI
10:00 Pointerin laskettelureissu Himokselle, lähtö klo 10 baari Punaisen Kukon edestä

 

Karhupoikkarit – Karhu goes Safari ft. Gasellit

Pyydä mukaa, mä oon imus, sä tiedät sä voit luottaa, mä oon imus..

Urho-karhu on taas herännyt horroksestaan ja Karhupoikkarit palaa taas entistä kuumempana! Tänä keväänä Karhupoikkareita vietetään 14.3 safari teemalla monenkirjavan haalarikansan voimin Cabaretissa! Osta tikettisi savannille ja tule seikkailemaan kanssamme läpi pitkän yön!

Muistaks mä väärin vai murehditaanks kaikest taas vast sunnuntain? Unohtumattoman illan takaa safarin vauhdikkaimmat Gasellit, jotka viihdyttävät haalarikansaa koko illan! Tältä safarilta et tuu saamaa asfaltti-ihottumaa vaan ennemminkin poikkitieteellistä rakkautta!

Nyt laittakaa ylös kalentereihinne 14.3 tai voitte imee huiluu…

MITÄ: Poikkieteelliset Haalaribileet – Karhu goes Safari
MISSÄ: Cabaret, Pori
MILLOIN: Keskiviikkona 14.3 klo 22.00
MITÄ MAKSAA: 7€ ennakkoon/12€ ovelta (sis. haalarimerkin) bailataan.fi-sivulta
DRESSCODE: Haalarit + safari

LIPUT: 100 ensimmäiselle liput 5€!! Tarjouslippujen ja ennakkolippujen myynti alkaa 21.2 bailataan.fi-palvelussa. Lippuja tullaan myymään myös kampuksilla (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)

OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ: https://bailataan.fi/#!/events/516ac5f5-5c50-46ef-b1c8-8f240f8b2dd0

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin bändi-ilta / Karhupoikkarietkot

Saikku jytisee keskiviikkona 14.3 kun kolme Porilaista esiintyjää saapuu viihdyttämään poikkarihumuista kansaa. Illan aikana kuullaan musiikkia laidasta laitaan kun lavalle nousevat: rock-yhtye Renessanssitaiteilijoiden kerho, neo-soul ja R&B laulaja Natal Dull Key yhtyeineen sekä räp-yhtye Reiät. Pääsy tapahtumaan on ilmainen poikkarilipulla ja muussa tapauksessa sisäänpääsy maksaa ovelta vain vaivaiset 2 euroa. Keikkojen jälkeen ilta jatkuu Karhupoikkarien merkeissä.

Tervetuloa siis nauttimaan hyvästä musiikista ja mahtavasta seurasta!

MITÄ? Pointerin bändi-ilta / Karhupoikkarietkot
MISSÄ? Opiskelijatalo Saikulla
MILLOIN? Keskiviikkona 14.3 klo 18:00
MITÄ MAKSAA? Sisältyy poikkarilipun hintaan/2€ ilman poikkarilippua

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin laskettelureissu 2018

Mikä onkaan parempi tapa tappaa poikkarien jälkeinen väsymys, kuin nauttia kevätauringosta Himoksen kauniilla rinteillä. Mikäli et tunnista itseäsi Pointerin Palanderiksi, voi reissusta ja kevätsäästä nauttia myös kokopäiväisen after-skin merkeissä. Päivä huipentuu unohtumattomiin mökkibileisiin, joita muistellaan vielä lumien sulettua.

MISSÄ: Himos
MILLOIN: 15.3-16.3. Lähtö klo 10.00
MITÄ: Laskettelua + mökkibileet
HINTA: 60€, ilman hissilippua 45€

Lähtö Himokselle Baari PK:n edestä torstaina 15.3. klo 10.00.
Majoitus on kymmenen hengen mökeissä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mökkikaveritoiveesi. Mikäli et omista omia laskuvälineitä voit vuokrata niitä Himokselta alkaen 28 €. Lähtö takaisin Poriin on perjantaina 16.3. klo 12.30.

Tästä fiiliksiä kyseiseltä reissulta muutaman vuoden takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=s4h0yeDc90Q

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.2. klo 12.00. Mukaan mahtuu vain 50 nopeinta, joten varmistathan, että F5-näppäimesi on öljytty. Ilmoittautumislinkki ilmestyy tapahtuman kuvaukseen ennen ilmoittautumisen alkua.

Facebook tapahtumaan

 

LinkedIn – Voimaa verkostoista! 19.3 klo 17

Jos et löydy verkosta, sinua ei ole olemassa, sanovat verkkovaikuttamisen asiantuntijat. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut LinkedIn – vahvuuksien kautta voittoon! –tapahtuma saa vihdoin jatkoa, kun itse profiilin luomisesta siirrytään pohtimaan profiilin hyödyntämistä. Miten varmistat, että profiilisi on kiinnostava ja tehokas? Kuinka voit käyttää LinkedIniä oman asiantuntijuutesi näkyväksi tekemisessä? Kuinka seuraat tehokkaasti oman alasi uusinta tietoa? Miten hyödynnät somea verkostoitumisessa?

Porin Kylteriyhdyshenkilö yhdessä Suomen Ekonomien kanssa kutsuu sinut mukaan toiminnalliseen työpajaan, jossa löydät itsellesi sopivat keinot hyödyntää LinkedIniä. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää olemassaolevaa LinkedIn -profiilia, joten jos sinulla ei sellaista vielä ole, tee perusprofiili itsellesi Suomen Ekonomien ohjeiden mukaan: www.ekonomit.fi/linkedin. Jatketaan siitä eteenpäin yhdessä. Tapahtumassa lisäksi myös kahvia ja pikkupurtavaa, tavalliseen tapaan ennen workshopin alkua!

Let’s upgrade the game, my friends!

ILMOITTAUTUMINEN: https://link.webropolsurveys.com/EP/015859A8F06C2C75

MITÄ? Suomen Ekonomien ja Porin Kyllin järjestämä LinkedIn–workshop
MISSÄ? Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A
MILLOIN? Maanantaina 19.3.2018 klo 17:00
KENELLE? Porin Kylterit ry:n sekä Porin Seudun Ekonomit ry:n jäsenille
MITÄ MAKSAA? Tapahtuma jäsenille ilmainen.
MUUTA: Ota oma kone mukaan!

Workshopin fasilitoi uravalmentaja Arja Parpala Suomen Ekonomeista. Arjan intohimoja ovat sosiaalinen media ja verkostojen voima. Arja on toiminut vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, kouluttanut ja valmentanut erityisesti esimiehiä ja yrittäjiä sekä toimii itsekin yrittäjänä. Hän on KTM ja Certified Business Coach ACC.

Arjan löydät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/arjaparpala/

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin kakkuapprot 19.3-23.3

Alkaako approjalka jo vipattamaan? Entä sokerihammas kolottamaan? Tekeekö mieli herkutella opintojen lomassa?

Muualla Suomessa suosiota keränneet herkkuapprot saapuvat vihdoin Poriin! Viikolla 12 (19.3.-23.3.) kannattaa löysätä vyötä, vetää haalarit jalkaan ja suunnata paikallisiin kahviloihin nauttimaan huikeista appro-tarjouksista.

Kakkuapprojen idea on simppeli; Kerää passiisi viisi leimaa viikon aikana ja lunasta itsellesi appromerkki!
(Yksi leima/kahvila. Leiman saa kampanjatuotteista sekä mistä tahansa muusta ostetusta tuotteesta. Merkin lunastus täyttä passia vastaan Pointerin toimistolla 26.3. alkaen.)

Approihin osallistuvat kaffelat paljastetaan piakkoin, pidä siis silmäsi auki! 😉

MITÄ? Kakkuapprot
MILLOIN? 19.3.-23.3.
MITÄ MAKSAA? 3e
MISÄ? Porin kaffeloissa
LIPUT? Pointerin toimistosta 13.3. alkaen
KENELLE? IHAN KAIKILLE!

Facebook tapahtumaan

 

Omstart! UcPori valtaa TuKY-Speksin! 21.3 klo 18.30

UcPori lähtee viihtymään, kun TuKY-Speksin huurteinen tunnelma suuntaa Poriin! Katso näytelmän kuvauksen jälkeen lisätietoa siitä, mitä on Speksi.

Panimo Huurteisen omistaja Masa on pienpanimobuumissa hypännyt unelmiensa kelkkaan, mutta kuplan puhjettua bisnes ei enää luistakaan yhtä hyvin. Panimon ja sen työntekijöiden toiveet on nyt viimeisenä oljenkortena suunnattu kuuluisan olutsijoittajan suuntaan. Häntä varten on valmistettu erikoiserä Suomi 101 -olutta. Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaisesti, kunnes se yksi pieni unohdus muuttaa kaiken. Vieläkö olut ehditään pelastaa? Kuinka paljon väärinymmärryksiä yhdet kaksoset voivat saada aikaan? Mistä työpaikkaromanssissa todella on kyse? Mikä on sijoittajan mielipide?

Panimo Huurteisen tarinaa pääset maistelemaan 21.3. Porin Teatterilla, kun TuKY-Speksin juhlavuoden huikea show astuu parrasvaloihin. Tule nauttimaan hillitöntä menoa Tuopin täydeltä!

Speksi on opiskelijoiden tuottama näytelmä, johon kuuluu kuuluisat Omstart-huudot. Voit siis milloin vain näytöksen aikana huutaa Omstart, jolloin näyttelijöiden tulee tehdä äskeiset tapahtumat uudelleen. Omstart-huudon perään voi myös huutaa lisäohjeita uudelleen näyttelemistä varten, esimerkiksi omstart ruotsiksi tai omstart Donald Trump.

Näytöksen jälkeen suuntaamme yhdessä Amarilloon Caliente-keskiviikolle! Yömyöhäisen jatkapaikan tarjoaa Cabaret ja SAMK:in Six in the City -bileet!

Virittäydy mukaan tunnelmaan trailerilla: https://vimeo.com/255865758

Ohjaus: Johanna Perttunen

Varmista paikkasi 10-vuotisjuhlavuoden näytöksessä varaamalla lippusi Pointerin toimistosta!

MITÄ? TuKY-Speksin juhlavuoden show
MISSÄ? Porin Teatteri (Hallituskatu 14), jatkot Amarillo & Cabaret
MILLOIN? keskiviikkona 21.3. Näytös klo 19.00, ovet klo 18.30.
MITÄ MAKSAA? Opiskelijat 15€. Lipun voi varata Pointerin toimistosta. Lippuja saatavilla myös lyyti.fi, jolloin lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Facebook tapahtumaan

 

PorKy goes VVV 28.3 klo 20.15

PorKy ♥ VVV

4D: VVV-risteily – Kylterit Itämerellä

Milloin ja missä: 28.3 klo 20.15, Vergikolmio, Itämeri

Dokumentin kuvaus: Omistatko jonkin oudon tavan? Onko sinulla jokin yleisesti hämmennystä aiheuttava intohimo? Haluatko päästä toteuttamaan hulluimman fantasiasi ja sinulla on tarve näyttää se kaikille muille? Oletko kenties aina halunnut tietää, mitä tapahtuu paljon puhutussa vergikolmiossa? Kyltereillä, kuten kaikilla muillakin ihmisolennoilla, on yhteiskunnassa yleisesti kyseenalaistettavia outoja tapoja, piirteitä tai fantasioita. Tässä dokumentissa kuvataan, mitä tapahtuu heidän kaikkien päästessä samalle laivalle. Täällä kukaan ei tuomitse ketään ja kaikki saavat olla omia itsejään. Vapauta siis todellinen minäsi ja saavu mukaan dokumentin kuvauksiin!

VVV-risteily tulee taas! Tämä perinteinen VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa jälleen kerran sadat kylterit Itämeren vesille. Tänä keväänä lähdemme tätä mieltä ja maksaa lämmittävälle 23h kestävälle seikkailulle, keskiviikkona 28.3. klo 20:15 Turun satamasta. Risteilyn teemaksi on valittu 4D, joka antaa sinulle mahdollisuuden olla oma itsesi, löytää muita kaltaisiasi tai jopa sielunkumppanisi! Tämän lisäksi tämä reissu mahdollistaa sinulle pienentää Vapun tuomaa miinusta pankkitilillesi ja ostaa hieman verovapaata viinaa jemmaan keittiön nurkkiisi. Tätä tilaisuutta et voi jättää välistä!

Ilmoittautumiset tälle vuoden huikeimmalle matkalle tapahtuu Eventillan kautta. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse, mutta hyttitoiveet otetaan huomioon. Risteily kustantaa vain 45€, joka sisältää risteilyn, gift bagin, haalarimerkin, risteilyohjelmaa sekä torstai-aamun yksityisen sillisbrunssin kuohuvineen. Tämän lisäksi sinun on mahdollista ostaa keskiviikolle legendaarinen buffet-illallinen hintaan 33€.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT ja se kestää aina sunnuntaihin 18.2 klo 23.59 asti! HUOM -> Ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen: https://ssl.eventilla.com/event/nygov
HUOMAA, että maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen erikseen sähköpostiisi, eikä risteilyä makseta sivustolla.

Lisää risteilyfiilistelyä löydät tapahtuman viralliselta Facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/events/407151453042536/

MITÄ: VVV-risteily 2018
MISSÄ: Itämeren vergikolmio (Triangle of vergi)
MILLOIN: Lähtö keskiviikkona 28.3. klo 20:15, paluu torstaina 29.3. klo 19:15
MITÄ MAKSAA: 45€ (sis. risteilylippu, silliaamiainen, Börjen gift bag, haalarimerkki, ohjelmaa koko elämysmatkan ajan sekä vanhoja ja uusia kavereita ❤️)
MIKSI: Koska Vappu ilman VVV:tä on kuin elämä ilman sen tarkoitusta

Kysymyksiä ilmetessä, ota yhteyttä PorKyn tapahtumavastaavaan, Kaisa Pietilään!

Facebook tapahtumaan

 

Porin Kyltereiden 15. vuosijuhla 13.4 klo 17

Haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi viettämään kanssamme juhlavuoden vuosijuhlaa, kun rakas ainejärjestömme täyttää kunnioitettavat 15 vuotta!

Vuoden arvokkainta juhlaa vietetään aikaisempien vuosien tapaan kauniissa merenrantamaisemissa Yyterin kylpylähotellissa. Ikimuistoiseen iltajuhlaan kuuluu muun muassa ansioituneiden jäsenten palkitsemista, juhlapuheita, illallinen, sekä livemusiikkia ja tanssia. Virallisen iltajuhlan jälkeen ilta jatkuu yksityistilaisuutena alakerran yökerhossa, sekä virallisina jatkoina kylpylähotellin puolella artistin siivittämänä.

Vuosijuhlaviikolla on luvassa paljon muutakin ohjelmaa kuten skumppajoogaa, perinteinen viini- ja etiketti-ilta, elämää suurempi sillis,etkot, sekä muuta hauskaa! Käy tutustumassa tarkemmin tapahtumaan, vujutiimiin sekä etikettisääntöihin vuosijuhlasivuillamme:

http://vuosijuhlat.porinkylterit.fi

Milloin: Perjantaina 13.4.2018 klo.17
Missä: Yyterin kylpylähotelli
Mitä maksaa: PorKyn jäsenet 85€ (alkoholiton 75€), PorKyn ulkopuoliset avecit 100€ (alkoholiton 90€), kutsuvieraat 110€ (hintaan sisältyy koko vuosijuhlaviikonlopun ohjelma kuljetuksineen ja sisältöineen)
Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki & akateemiset kunniamerkit

JUHLAOHJELMA:

Perjantai 13.4.2018
Iltajuhla Yyterin kylpylähotellissa, bussikuljetus keskustasta

Lauantai 14.4.2018
Sillis

Sunnuntai 15.4.2018
Vuoden 2019 vuosijuhlaetkot Jacuzzilla

ILMOITTAUTUMINEN:
2. vuosikurssin ja siitä ylöspäin muiden vuosikurssien opiskelijoiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 13.3.2018 klo 12.00.
Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 14.3.2018 klo 12.00.

Kutsu vuosijuhlaan tulee jäsenille sähköpostitse lähempänä ilmoittautumista (sisältää linkin ilmoittautumista varten).

Vielä kerran tervetuloa juhlimaan Porin Kyltereitä!

Facebook tapahtumaan

 

Suomen Ekonomit: Webinaarit

Tule mukaan yhdessä Firsbeatin kanssa toteutettaviin hyvinvointi -webinaareihimme! Ilmoittautuminen avautuu aina noin kuukautta ennen webinaaria. Tule mukaan! #hyvinvoi

13.3.2018 Liikunta hyvinvoinnin tukena
17.4.2018 Uni ja palautuminen, worklife balance
15.5.2018 Kohti kesälomaa

Ilmoittaudu tästä

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa

 

Porin Kyltereiden kahvihetket

Kahvihetket ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista! Tule katsomaan, mitä seuraavassa kahvihetkessä on tarjolla!

Tulevat kahvihetket:
14.3 Markkinointitiimin kahvihetki
21.3 Pointerin kahvihetki