Viikolla 10 tapahtuu:

MAANANTAI
20:30-22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
21:30-22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45-12.15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
18:30 NESU-PorKyn Älä Tule Paha Känni Tule Hyvä Känni -sitsit, lähtö Yliopistokeskukselta klo 18.30

 

NESU-PorKyn Älä Tule Paha Känni Tule Hyvä Känni -sitsit

Älä tule paha känni tule hyvä känni!!

Hiekkalaatikolla leikit lähtevät käsistä kun uhmaikäiset kylterit päästetään heilumaan ämpäreiden kanssa! Palataan takaisin aikoihin kun ainoa huolenaihe oli kadonnut lapio tai riita kuka pääsee ensin kaivamaan kaivurilla!

NESU-Porkyn Älä Tule Paha Känni Tule Hyvä Känni -sitseillä päästään näkemään onko mikään oikeasti muuttunut – onko meininki edelleen yhtä lapsellista? Kaiva kaapistas kurahousus taikka prinsessa-asus – näille sitseille kaikki hiekalaatikon äkäset lapsoset ovat tervetulleita! Kaiva siis tutit, lapiot ja ämpärit esille ja valmistaudu unohtumattomaan iltaan uusien ja vanhojen leikkikavereiden kanssa!

Päästä sun sisäinen lapsellisuutes valloilleen ja palataan hetkeks siihen aikaan ku lapset teki oikeesti muutaki ku pelas kännyköillä! Ilmottaudu siis mukaan ja tuu fiilistelee sitä lapsellist sitsimeininkii ja unohdetaa nälkäkiukut hetkeks!

OTM eli oma tuttipullo mukaan! Sitseillä tarjoillaan 3 mietoo ja 2 vahvaa!

Ilmottutuminen Porkyläisille aukee maantaina 19.2 kello 12! Ulkkarit ilmoo oman tiedottajansa kautta lähipäivinä saapuvaan kutsuun!

MITÄ: NESU-PorKyn Älä Tule Paha Känni Tule Hyvä Känni- sitsit
MISSÄ: Paikka X, tarkempi lähtöpaikka ilmoitetaan myöhemmin
MILLOIN: Keskiviikko 7.3. klo 18
MITÄ MAKSAA: 14€
JATKOT: Caba

Facebook tapahtumaan

 

Karhupoikkarit – Karhu goes Safari ft. Gasellit 14.3 klo 22

Pyydä mukaa, mä oon imus, sä tiedät sä voit luottaa, mä oon imus..

Urho-karhu on taas herännyt horroksestaan ja Karhupoikkarit palaa taas entistä kuumempana! Tänä keväänä Karhupoikkareita vietetään 14.3 safari teemalla monenkirjavan haalarikansan voimin Cabaretissa! Osta tikettisi savannille ja tule seikkailemaan kanssamme läpi pitkän yön!

Muistaks mä väärin vai murehditaanks kaikest taas vast sunnuntain? Unohtumattoman illan takaa safarin vauhdikkaimmat Gasellit, jotka viihdyttävät haalarikansaa koko illan! Tältä safarilta et tuu saamaa asfaltti-ihottumaa vaan ennemminkin poikkitieteellistä rakkautta!

Nyt laittakaa ylös kalentereihinne 14.3 tai voitte imee huiluu…

MITÄ: Poikkieteelliset Haalaribileet – Karhu goes Safari
MISSÄ: Cabaret, Pori
MILLOIN: Keskiviikkona 14.3 klo 22.00
MITÄ MAKSAA: 7€ ennakkoon/12€ ovelta (sis. haalarimerkin) bailataan.fi-sivulta
DRESSCODE: Haalarit + safari

LIPUT: 100 ensimmäiselle liput 5€!! Tarjouslippujen ja ennakkolippujen myynti alkaa 21.2 bailataan.fi-palvelussa. Lippuja tullaan myymään myös kampuksilla (ajankohta ilmoitetaan myöhemmin)

OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ: https://bailataan.fi/#!/events/516ac5f5-5c50-46ef-b1c8-8f240f8b2dd0

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin laskettelureissu 2018 15.3-16.3 klo 10

Mikä onkaan parempi tapa tappaa poikkarien jälkeinen väsymys, kuin nauttia kevätauringosta Himoksen kauniilla rinteillä. Mikäli et tunnista itseäsi Pointerin Palanderiksi, voi reissusta ja kevätsäästä nauttia myös kokopäiväisen after-skin merkeissä. Päivä huipentuu unohtumattomiin mökkibileisiin, joita muistellaan vielä lumien sulettua.

MISSÄ: Himos
MILLOIN: 15.3-16.3. Lähtö klo 10.00
MITÄ: Laskettelua + mökkibileet
HINTA: 60€, ilman hissilippua 45€

Lähtö Himokselle Baari PK:n edestä torstaina 15.3. klo 10.00.
Majoitus on kymmenen hengen mökeissä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mökkikaveritoiveesi. Mikäli et omista omia laskuvälineitä voit vuokrata niitä Himokselta alkaen 28 €. Lähtö takaisin Poriin on perjantaina 16.3. klo 12.30.

Tästä fiiliksiä kyseiseltä reissulta muutaman vuoden takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=s4h0yeDc90Q

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.2. klo 12.00. Mukaan mahtuu vain 50 nopeinta, joten varmistathan, että F5-näppäimesi on öljytty. Ilmoittautumislinkki ilmestyy tapahtuman kuvaukseen ennen ilmoittautumisen alkua.

Facebook tapahtumaan

 

LinkedIn – Voimaa verkostoista! 19.3 klo 17

Jos et löydy verkosta, sinua ei ole olemassa, sanovat verkkovaikuttamisen asiantuntijat. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut LinkedIn – vahvuuksien kautta voittoon! –tapahtuma saa vihdoin jatkoa, kun itse profiilin luomisesta siirrytään pohtimaan profiilin hyödyntämistä. Miten varmistat, että profiilisi on kiinnostava ja tehokas? Kuinka voit käyttää LinkedIniä oman asiantuntijuutesi näkyväksi tekemisessä? Kuinka seuraat tehokkaasti oman alasi uusinta tietoa? Miten hyödynnät somea verkostoitumisessa?

Porin Kylteriyhdyshenkilö yhdessä Suomen Ekonomien kanssa kutsuu sinut mukaan toiminnalliseen työpajaan, jossa löydät itsellesi sopivat keinot hyödyntää LinkedIniä. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää olemassaolevaa LinkedIn -profiilia, joten jos sinulla ei sellaista vielä ole, tee perusprofiili itsellesi Suomen Ekonomien ohjeiden mukaan: www.ekonomit.fi/linkedin. Jatketaan siitä eteenpäin yhdessä. Tapahtumassa lisäksi myös kahvia ja pikkupurtavaa, tavalliseen tapaan ennen workshopin alkua!

Let’s upgrade the game, my friends!

ILMOITTAUTUMINEN: https://link.webropolsurveys.com/EP/015859A8F06C2C75

MITÄ? Suomen Ekonomien ja Porin Kyllin järjestämä LinkedIn–workshop
MISSÄ? Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A
MILLOIN? Maanantaina 19.3.2018 klo 17:00
KENELLE? Porin Kylterit ry:n sekä Porin Seudun Ekonomit ry:n jäsenille
MITÄ MAKSAA? Tapahtuma jäsenille ilmainen.
MUUTA: Ota oma kone mukaan!

Workshopin fasilitoi uravalmentaja Arja Parpala Suomen Ekonomeista. Arjan intohimoja ovat sosiaalinen media ja verkostojen voima. Arja on toiminut vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, kouluttanut ja valmentanut erityisesti esimiehiä ja yrittäjiä sekä toimii itsekin yrittäjänä. Hän on KTM ja Certified Business Coach ACC.

Arjan löydät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/arjaparpala/

Facebook tapahtumaan

 

TuKY-Speksi 2018 Porissa: Tuopin täydeltä 21.3 klo 18.30

TuKY-Speksin huurteinen tunnelma valtaa Porin!

Panimo Huurteisen omistaja Masa on pienpanimobuumissa hypännyt unelmiensa kelkkaan, mutta kuplan puhjettua bisnes ei enää luistakaan yhtä hyvin. Panimon ja sen työntekijöiden toiveet on nyt viimeisenä oljenkortena suunnattu kuuluisan olutsijoittajan suuntaan. Häntä varten on valmistettu erikoiserä Suomi 101 -olutta. Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaisesti, kunnes se yksi pieni unohdus muuttaa kaiken. Vieläkö olut ehditään pelastaa? Kuinka paljon väärinymmärryksiä yhdet kaksoset voivat saada aikaan? Mistä työpaikkaromanssissa todella on kyse? Mikä on sijoittajan mielipide?

Panimo Huurteisen tarinaa pääset maistelemaan 21.3. Porin Teatterilla, kun TuKY-Speksin juhlavuoden huikea show astuu parrasvaloihin. Tule nauttimaan hillitöntä menoa Tuopin täydeltä!

Virittäydy mukaan tunnelmaan trailerilla: https://vimeo.com/255865758

Ohjaus: Johanna Perttunen

Varmista paikkasi 10-vuotisjuhlavuoden näytöksessä: lyyti.in/speksikiertue (liput 15/20/25€)

MITÄ? TuKY-Speksin juhlavuoden show
MISSÄ? Porin Teatteri (Hallituskatu 14)
MILLOIN? keskiviikkona 21.3. Näytös klo 19.00, ovet klo 18.30.

Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Facebook tapahtumaan

 

PorKy goes VVV 28.3 klo 20.15

PorKy ♥ VVV

4D: VVV-risteily – Kylterit Itämerellä

Milloin ja missä: 28.3 klo 20.15, Vergikolmio, Itämeri

Dokumentin kuvaus: Omistatko jonkin oudon tavan? Onko sinulla jokin yleisesti hämmennystä aiheuttava intohimo? Haluatko päästä toteuttamaan hulluimman fantasiasi ja sinulla on tarve näyttää se kaikille muille? Oletko kenties aina halunnut tietää, mitä tapahtuu paljon puhutussa vergikolmiossa? Kyltereillä, kuten kaikilla muillakin ihmisolennoilla, on yhteiskunnassa yleisesti kyseenalaistettavia outoja tapoja, piirteitä tai fantasioita. Tässä dokumentissa kuvataan, mitä tapahtuu heidän kaikkien päästessä samalle laivalle. Täällä kukaan ei tuomitse ketään ja kaikki saavat olla omia itsejään. Vapauta siis todellinen minäsi ja saavu mukaan dokumentin kuvauksiin!

VVV-risteily tulee taas! Tämä perinteinen VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa jälleen kerran sadat kylterit Itämeren vesille. Tänä keväänä lähdemme tätä mieltä ja maksaa lämmittävälle 23h kestävälle seikkailulle, keskiviikkona 28.3. klo 20:15 Turun satamasta. Risteilyn teemaksi on valittu 4D, joka antaa sinulle mahdollisuuden olla oma itsesi, löytää muita kaltaisiasi tai jopa sielunkumppanisi! Tämän lisäksi tämä reissu mahdollistaa sinulle pienentää Vapun tuomaa miinusta pankkitilillesi ja ostaa hieman verovapaata viinaa jemmaan keittiön nurkkiisi. Tätä tilaisuutta et voi jättää välistä!

Ilmoittautumiset tälle vuoden huikeimmalle matkalle tapahtuu Eventillan kautta. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse, mutta hyttitoiveet otetaan huomioon. Risteily kustantaa vain 45€, joka sisältää risteilyn, gift bagin, haalarimerkin, risteilyohjelmaa sekä torstai-aamun yksityisen sillisbrunssin kuohuvineen. Tämän lisäksi sinun on mahdollista ostaa keskiviikolle legendaarinen buffet-illallinen hintaan 33€.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT ja se kestää aina sunnuntaihin 18.2 klo 23.59 asti! HUOM -> Ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen: https://ssl.eventilla.com/event/nygov
HUOMAA, että maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen erikseen sähköpostiisi, eikä risteilyä makseta sivustolla.

Lisää risteilyfiilistelyä löydät tapahtuman viralliselta Facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/events/407151453042536/

MITÄ: VVV-risteily 2018
MISSÄ: Itämeren vergikolmio (Triangle of vergi)
MILLOIN: Lähtö keskiviikkona 28.3. klo 20:15, paluu torstaina 29.3. klo 19:15
MITÄ MAKSAA: 45€ (sis. risteilylippu, silliaamiainen, Börjen gift bag, haalarimerkki, ohjelmaa koko elämysmatkan ajan sekä vanhoja ja uusia kavereita ❤️)
MIKSI: Koska Vappu ilman VVV:tä on kuin elämä ilman sen tarkoitusta

Kysymyksiä ilmetessä, ota yhteyttä PorKyn tapahtumavastaavaan, Kaisa Pietilään!

Facebook tapahtumaan

 

Hae tutoriksi!

Haluatko olla auttamassa uusia opiskelijoita rantautumaan Poriin turvallisesti? Tutortoiminta antaa tilaisuuden nähdä opiskelun taas pupun silmin. Tule mukaan tekemään opiskelun aloittamisesta hauskaa uusille opiskellijoille ja hae tutoriksi syksylle 2018!

Hae tutoriksi tästä

 

Suomen Ekonomit: Webinaarit

Tule mukaan yhdessä Firsbeatin kanssa toteutettaviin hyvinvointi -webinaareihimme! Ilmoittautuminen avautuu aina noin kuukautta ennen webinaaria. Tule mukaan! #hyvinvoi

13.3.2018 Liikunta hyvinvoinnin tukena
17.4.2018 Uni ja palautuminen, worklife balance
15.5.2018 Kohti kesälomaa

Kylterit Facebook-ryhmään

 

Kuutti kutsuu!

Suomen Luonnonsuojeluliitto sekä Kuopion kauppatieteiden opiskelijat, Preemio ry, haastoivat yhteistyössä muut kylterijärjestöt hyväntekeväisyyskampanjaan saimaannorppien hyväksi! Tuotot kuuttimerkeistä lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Liity siis Suomen suloisimman kuutin faniklubiin ja osta itsellesi Kuutti-haalarimerkki 5€ hintaan! Merkkejä myydään Pointerin toimistolla.

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa