TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

Tiistai

PorKy x OP Länsi-Suomi etäyritysvierailu

PorKy x OP Länsi-Suomi etäyritysvierailu

Kiinnostaako pankissa työskentely? Tuleeko pankissa työskentelevästä ihmisestä mieleen vain tietokoneen takana kyräilevä jakkupukuun pukeutunut henkilö? Haluaisitko tutustua tarkemmin pankissa työskenteleviin talouden ammattilaisiin?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, koska PorKy tutustuu etänä Länsi-Suomen OP:n Porin toimipisteeseen tiistaina 23.2. klo 10. Tutustumme moniin erilaisiin työtoimiin ja ammattilaisiin. Sen lisäksi, että opit mitä kaikkea pankissa työskentely voikaan
tarkoittaa, tämä on myös mahtava tilaisuus tuoda itseään tunnetummaksi pankissa työskenteleville henkilöille. Lopussa on varattu aikaa myös kysymyksille, joten jos on jotakin pankkialaan liittyvää kysyttävää niin nyt on niiden aika!

Teams-linkki löytyy myös Facebook-tapahtumasta!

Tästä pääset liittymään Teams-kokoukseen!

Tästä pääset Facebook-tapahtumaan!

PorKy:n Tutorhaku

Kevätlukukautta on eletty vasta reilu kuukausi, mutta kesä, uusi lukuvuosi ja toivottavasti paremmat ajat lähestyy huomaamatta yhtä nopeasti, kuin seuraava tenttiviikko. Nyt on kuitenkin taas aika valita uudet tutorit vastaamaan uusien opiskelijoiden integroinnista yliopistoelämään!

Tutorina pääset elämään ensimmäisen syksyn uudestaan auttaen fukseja jännittävässä, uudessa, elämäntilanteessa. Pääset tutustumaan uusiin pitkäkorviin ensimmäisenä, mutta ennen kaikkea saat arvokasta
kokemusta ryhmän ohjaamisesta sekä organisoinnista.

Jokainen voi varmasti kuvitella, millainen oma ensimmäinen opiskeluvuosi olisi ollut ilman tutoreita, siksi haemme tutoreita niin pupujen, maisteriopiskelijoiden, kuin vaihtareidenkin opiskelu-uran alkua ohjaamaan.

Linkki hakulomakkeeseen alla, haku on auki 15.2. – 28.2.

https://link.webropolsurveys.com/S/A9A66D923E91924C

Lisätietoa tutoroinnista PorKyn kopolta Tommi Suomiselta (kopo@porinkylterit.fi).

MITÄ: PorKy:n uudet tutorit!

MILLOIN: 15.2.-28.2.

MITEN: Täytä hakemus linkin kautta.

KYSYTTÄVÄÄ: Laita viestiä kopo@porinkylterit.fi. Myös muut vanhat tutorit vastaavat varmasti mielellään kysymyksiin.

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle 

Kopon tervehdys

Vaikka koulunkäynti suoritetaan toistaiseksi etänä, haluamme yhdessä opintotoimiston sekä opetushenkilökunnan kanssa muistuttaa, että tukea opintoasioihin tarjotaan niin kuin normaalioloissakin. Riittävä syy yhteydenottoon voi vaikka olla omien opintojen läpikäyminen. Jos et tiedä kehen ottaisit yhteyttä opintoihin liittyen, niin laita viestiä opintotoimiston yhteiseen sähköpostiin (porinopintotoimisto@utu.fi) taikka minulle (kopo@porinkylterit.fi). Muita opiskeluajan ”tukiverkon” jäseniä ovat
Pointerin tukihenkilöt, omaopettajat ja YTHS.

Myös rakentavaa palautetta otetaan mieluusti vastaan, joten muistakaa erityisesti kurssipalautteet.

Aurinkoisin terveisin

Tommi Suominen

Universum

Nyt kun työnhaku on ajankohtaista, toteutamme toista kertaa vuotuisen maanlaajuisen Universum- työllisyyskyselyn.

Saat analyysin siitä millainen uraprofiilisi on, ja lisäksi Universum auttaa sinua löytämään sellaisia työnantajia, jotka sopivat profiiliisi. Testistä selviää myös, miten palkkatoiveesi eroaa muista. Lisäksi saat ilmaisen CV-tarkistuksen.

Testin pääsee tekemään tästä linkistä:

https://careertest.universumglobal.com/s/21fiporkyry

Tulevat tapahtumat

Tulevista tapahtumista ilmoitetaan lähempänä niiden ajankohtia.