TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:
 
TIISTAI
11:30-12:15 Kopo-kyllikahvit, UC Pori aula
16:00-17:00 OP Länsi-Suomen Säästä & Sijoita -tilaisuus, UC Pori
21:30-23:00 Futisvuoro, Karhuhalli
 
KESKIVIIKKO
11:45-12:15 BT:n kahvihetki, UC Pori aula
12:00 Ilmoittautuminen aukeaa tapahtumaan: Pointerin laskettelureissu 2020
18:00 International Sitz – Finnish Midsummer Magic Edition, Paikka X
 
TORSTAI
14:00 PorKy goes Pikkulaskiainen, Turku
 
PERJANTAI
10:00-11:00 UC Porin ystävänpäivän kahvihetki, UC Pori aula
 
SUNNUNTAI
19:00-20:00 Lätkävuoro, tekojääkaukalo
 
PorKy goes Pikkulaskiainen 2020
 
Vuosi etenee kovaa vauhtia ja kevään varma merkki on jo ovella kolkuttava pikkulaskiainen. Näin ollen on myös PorKyn aika ottaa suunnaksi Suomen Turku ja vuoden kovin talvitapahtuma!
 
Pikkulaskiainen 2020 presents: We All Need Winter!
 
Tapahtuma järjestetään torstaina 13.2. Suomen Turussa ja PorKylla on ennakkolippuja jäsenilleen!
 
Tapahtuma alkaa mäkilaskutapahtumalla klo 14, josta siirrytään approkierrokselle klo 17-21. Tänä vuonna PorKyn jatkot ovat Logomossa, jossa esiintyjänä on Brooks, jonka lämppäreitä ovat JS16, The Second Level, JWK & Kristian Lakari.
 
Lipun hinta on 22€, joka pitää sisältää koko festivaalipaketin – mäkitapahtuman, approkierroksen, approkartan, haalarimerkin, sisäänpääsyn jatkopaikkaan ja narikkamaksun sekä artistin keikan.
 
MITÄ: (PorKy goes) Pikkulaskiainen 2020 – We All Need Winter
MISÄ: Turkuses
KENELLE: PorKyn jäsenille
MILLOIN: 13.2.2020
 
Lisätietoa tapahtumasta Pikkulaskiaisen omasta fb-tapahtumasta:
 
KOPO-KYLLIKAHVIT
 
KOPO-KYLLIKAHVIT rantautuu vihdoin Poriin!
 
Kerran kuukaudessa PorKyn koulutuspoliittinen vastaava Erika Hutri ja Porin kylteriyhdyshenkilö Nadja Kankare järjestävät yhteisen kahvitteluhetken PorKylaisille.
 
Jokaisella kerralla käydään läpi erilaisia teemoja liittyen opiskeluun tai työelämään. Tarkoituksena on viettää rennosti aikaa ja samalla keskustella huolista ja murheista sekä muista ajankohtaisista asioista.
 
Porin ihkaensimmäinen kopo-kyllikahvi järjestetään tiistaina 11:30-12:15 Porin Yliopistokeskuksen aulassa teemana kesätyö ja kurssipalaute!
 
Periodin ollessa lopussa, on hyvä aika jakaa mielen päällä olevia asioita kursseihin liittyen. Kopo-kyllikahvit on helppo tapa vaikuttaa koulumme asioihin, joten tulethan rohkeasti kertomaan kurssipalautteesi! Erika kuuntelee jokaisen palautteen mielellään ja vie ne sitten eteenpäin aina yksikön johdolle asti.
 
Myös kesätyöpaikkahakemuksien deadlinet lähestyvät kovaa vauhtia ja yleinen paniikki vallitsee yliopistokeskuksella. Kyllille voikin näyttää oman CV:n, työhakemuksen tai kysyä vinkkejä omaan LinkedIniin. Jos olet jo saanut haastattelukutsun Kylli voi kertoa vinkkejä, miten onnistua työhaastattelussa. Mukana on myös tuoreimmat kyltereiden kesätyöpalkkasuositukset.
 
Hyvät tarjoilut ja seura taattu! Nähdään tiistaina! ❤
 
International Sitz – Finnish Midsummer Magic Edition
 
Summer is coming! From the long, cold and grim winter Pointer takes you to the brightest and most joyful time of the year, the Finnish Midsummer!
 
Finnish Midsummer (juhannus) is an ancient folk festival full of magic, tradition and fun. Traditionally Finns celebrate this event in the lakeside family cottages with their family and friends by going to the sauna, swimming, grilling, rowing on the lake, and most importantly, observing the beautiful, bright, and everlasting midsummer night in the light of the midsummer bonfire (kokko).
 
International Sitz is a party renowned by all international and local students of Pori. The purpose of the event, in addition to having a lot of fun of course, is to introduce and familiarize the new exchange students with Finnish sitz party tradition with its many rules and traditions. So, dress up according to your best (mid)summer outfit and come join our magical midsummer evening!
 
See the post for sitz rules and vocabulary. These will be added to the song leaflet and explained extensively during the evening as well.
 
 
Ticket sales 
start on Kide.app on 3 February at 10.00. There is a limited number of places so be quick and ensure your place under the Midsummer Sun!
 
 
You can also buy ticket at Pointer’s office! We are open Monday–Thursday 10–13 and on Friday 10–12!
 
 
WHAT: International Sitz – Finnish Midsummer Magic Edition
WHEN: 12.2.2020 18:00
WHERE: Meeting point at Market Square from where we’ll get to the party location together
HOW MUCH: 12€ for members of Pointer, 14€ for non-members
THEME: Finnish Midsummer (juhannus)
WHAT ELSE: few mild drinks and shots provided, you can bring extra drinks of your own (recommended)
 
 
OP Länsi-Suomen Säästä & Sijoita -tilaisuus
 
Älä laita kaikkia omenia samaan koriin – vai miten se nyt meni? Jos sinullakin on sijoittamisen perusteet vielä hiukan hakusessa, ja opiskelijariennot ovat verottaneet säästöjäsi, meillä on apua tarjolla!
 
Tervetuloa siis OP Länsi-Suomen ja Pointerin Säästä & Sijoita -tilaisuuteen, jossa käydään läpi säästämisen ja sijoittamisen perusteita! Muun muassa näihin on opastusta tarjolla:
 
Miten aloitan säästämisen?
Mitä sijoittaminen on?
Rahastosijoittaminen
Osakesijoittaminen
Osakesäästötili
 
Tilaisuus on suunnattu kaikille asiasta kiinnostuneille Pointerin jäsenille, joilla on vähän tai ei lainkaan kokemusta aiheesta. Lähde rohkeasti mukaan!
 
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
 
Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa tiistaina 4.2. klo 10 alla olevasta linkistä, ja päättyy sunnuntaina 9.2. Tapahtumaan mahtuu mukaan 30 osallistujaa.
 
Ilmoittaudu täältä:
 
MITÄ: OP Länsi-Suomen ja Pointerin Säästä & Sijoita -tilaisuus
MISSÄ: Augustissa (UCPorin aula)
MILLOIN: tiistaina 11.2. klo 16–17
KENELLE: säästämisen ja sijoittamisen aloittamisesta kiinnostuneille Pointerin jäsenille
 
 
Pointerin laskettelureissu 2020
 
Legendaarinen ja supersuosittu Pointerin Himos-laskettelureissu on jälleen täällä! Mustat ja harmaat rinteet huutavat juuri sinua! Kerää vauhdit hyppyreistä ja telemarkkaa itsellesi huikea kokemus joko rinteessä tai illan paljunporeilevissa after ski -mökkibileissä. Karista siis poikkareissa itsellesi hankkima aamupörrö lähtemällä kohti valkeita rinteitä ja huuruisia rinnebaareja. Lähdemme kohti Himoksen alppeja torstai aamuna klo 10.00 ja syöksymme rinteisiin heti paikan päälle saavuttuamme.
 
MISSÄ: Hiiiiiimos
MILLOIN: 19.3.-20.3. Lähtö klo 10.00
MITÄ: Laskettelua, kaatuilua, paljuilua ja mökki after skiit
HINTA: 63 euroa hissilipun kanssa, ilman hissilippua 45 euroa.
KENELLE: Pointerin jäsenille totta kai
 
Lähtö Yliopistokeskuksen takaa torstaina 19.3. klo 10.00 ja poikkeamme myös PK:n edestä ottamaan porukkaa kyytiin. Majoitumme kymmenen hengen mökeissä ja ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mökkikaveritoiveesi. Lasketteluvälineet pystyt vuokraamaan paikan päältä, mikäli et sellaisia omista. Takaisin Karhukaupunniin suuntaamme seuraavana päivänä perjantaina 20.3. klo 12.30 ja olemme perillä n. klo 16.
 
Lasketteluvälineiden vuokra on 17 euroa.
 
Ilmoittautuminen reissulle alkaa keskiviikkona 12.2. klo 12. Mukaan mahtuu vain 50 ensimmäistä, joten kannattaa olla ajoissa! Ilmolinkki julkaistaan ensi viikon alussa!
 
 
UCPorin ystävänpäivän kahvihetki
 
Tampereen yliopiston Porin yksikkö toivottaa henkilökunnan ja opiskelijat sydämellisesti tervetulleiksi ystävänpäivän kahvihetkeen 14.2.2020 klo 10.00 ala-aulaan!
 
Tule kahvittelemaan ja osallistu samalla kilpailuun! Voittajalle luvassa palkinto! Spread the love!
 
Tapahtumassa julkaistaan myös yliopistokeskuksen vuoden ystävä ♥
 
 
Työpaikat
 
PorKy ja Seasons HR Management tekevät yhteistyötä, jotta työnhaku olisi teille opiskelijoille mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta. Seasonsin työpaikkapörssi löytyy PorKyn nettisivuilta: http://porinkylterit.fi/porkyjobs/. Sen kautta pääset rekisteröitymään ja käyttämään Qverk alustaa, jonne luomalla profiilin saat tietää avoimista työpaikoista.
 
PorKy Jobs toimii myös Facebookissa: https://www.facebook.com/Porky-Jobs-108486117347694/! Täältä löydät kätevästi Satakunnan alueella olevia avoimia työpaikkoja.
 
Kausikortti Ässien peliin
 
PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 13, kun PorKyn Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut ja vapautetaan kausikortit käyttöön!
 
KE 12.2. klo 18:30 Ässät-SaiPa
LA 15.2. klo 17:00 Ässät-TPS
 
Kysy lisää sopolta!
 
Porin Kyltereiden kahvihetket
 
Kahvihetket ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista! Tule katsomaan, mitä seuraavassa kahvihetkessä on tarjolla!
 
Tulevat kahvihetket:
 
11.2. Kopo-kyllikahvit
12.2. Biletiimi
18.3. Markkinointitiimi
25.3. NESU
1.4. Hallitus
 
Tulevat tapahtumat
 
HELMIKUU
11.2. OP Länsi-Suomen Säästä & Sijoita -tilaisuus
12.2. Vaihtarisitsit
13.2. PorKy Goes Pikkulaskiainen 2020
14.2. UCPorin ystävänpäivän kahvihetki
19.2. Tutorhaku 2020
 
MAALISKUU
18.3. Poikkitieteelliset haalaribileet
19.3. Pointerin laskettelureissu 2020
25.3. NESU-sitsit