TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

TIISTAI

15:00 Portfolio x Inderes: Etäekskursio

KESKIVIIKKO

18:00 PorKy:n syyskokous ja HalVa

Tiedoksi myös:

Porilaine Approviikko haalarimerkkejä on edelleen jaossa Pointerin toimistolla. Noudathan omasi täytettyä passia vastaan toimiston aukioloaikojen puitteissa:

ma-to klo 10-13

pe klo 10-12

Portfolio x Inderes: Etäekskursio 17.11.

Nyt jysähti!

Jo aiemmin mainostettua yritysvierailua yhteistyökumppanimme Inderesin kanssa ei valitettavasti onnistuttu järjestämään fyysisesti Helsingin toimistolla, mutta Portfolio ja Inderes yhdistivät luovuutensa; Toivotamme jäsenistön lämpimästi tervetulleeksi etäyritysvierailulle Inderesille!

Yritysvierailulla on alustavasti ohjelmassa tutustumista osakeanalyytikon työnkuvaan sekä vapaamuotoista keskustelua sijoittamisesta ja muista jäsenistöä kiinnostavista aiheista Q&A-session merkeissä. Lisäksi osallistujat johdatellaan Portfolion jäsenetuihin kuuluvan Inderes Premium-osakeanalyysityökalun käytön saloihin.

Muistakaa miettiä jo etukäteen kiinnostavia keskustelun aiheita tai kysymyksiä osakeanalyytikolle Q&A-sessiota varten!

Ilmoittautuminen tapahtuu on päättynyt.

—————————————

MITÄ: Etäyritysvierailu Inderesiin

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: 17.11.2020, kello 15:00

HINTA: Ilmainen

KENELLE:
Portfolion jäsenistölle!

—————————————

Portfolion ja Inderesin yhteistyön saaga tulee jatkumaan myös keväällä, jolloin pyrkimyksenä on mahdollisuuksien mukaan päästä fyysisesti paikan päälle fiilistelemään analyysimaailman tunnelmaa.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen päästä tutustumaan Suomen johtavan osakeanalyysitalon analyytikon työhön ja keskustelemaan sijoittamisesta asiantuntijoiden kanssa!

Tapahtuman sivuille Link: https://www.facebook.com/events/1044109942770837

Porin Kylterit ry:n Syyskokous

Vuosi lähenee loppuaan, joka tarkoittaa, että on aika syyskokouksen sekä HalVan!

Tervetuloa osallistumaan klo 18:00 alkaen Porin Kylterit ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 18.11.2020 kokous- ja saunatila Färjäämölle osoitteeseen Siltapuistonkatu 14, 28100 Pori. Kokous alkaa klo 18.30.

Kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Porin Kylterit ry:n jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan paikallaolijoilta ja valtuuttajilta. Lisäksi henkilöllisyys tulee pystyä
todistamaan.

PorKy:n syyskokouksessa käsitellään muun muassa talousarvio ja toimintasuunnitelma. Tämän lisäksi valitaan PorKy:lle uusi hallitus vuodelle 2021. Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valitaan yhdeksän jäsentä. Tietoa pestien sisällöstä löydät PorKy:n Instagramissa julkaistuissa pestiesittelyistä, sekä nettisivuilta. Lisätietoa saat myös tämän hetkisiltä hallituslaisilta tai lähettämällä esimerkiksi yksityisviestiä Instagramissa/Facebookissa, vastaamme mielellämme kaikkiin
kysymyksiin!

Ennakkohakijat julkaistaan 16.11. PorKy:n nettisivuilla.

Koronatilanteen aiheuttaman kokoontumisrajoituksen vuoksi kokoukseen fyysisesti osallistuminen edellyttää poikkeuksellisesti ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta: https://webropol.com/s/porkynsyyskokous Ilmoittautuminen päättyy 17.11. klo 23.00 mennessä ja tapahtumaan voivat osallistua vain ennakkoon ilmoittautuneet.
Tapahtumassa on maskipakko. Porin Kylterit ry tarjoaa kokoukseen fyysisesti osallistuville kasvomaskin.

HUOM!

Kokoukseen voi poikkeuksellisesti osallistua valtuuttamalla asiamiehen, jonka tulee olla toinen Porin Kylterit ry:n jäsen. Valtuuttaminen tulee käytäntöön äänestystä vaativissa kohdissa. Yhdellä asiamiehellä saa olla enintään 3 valtuuttajaa.

– Valtuutusasiakirja tulee toimittaa kokoukseen paperisena tai sähköisenä sähköpostiin pj@porinkylterit.fi. Sähköinen valtuutusasiakirja tulee toimittaa ennen kokouksen alkua. Jos asiakirja toimitetaan sähköisesti, valtuuttajan tulee toimittaa se omasta henkilökohtaisesta sähköpostista, joka voidaan yhdistää valtuuttajaan (esimerkiksi yliopiston sähköpostiosoite). Sähköisesti toimitetun valtakirjan allekirjoitukseksi riittää, että se on lähetetty valtuuttajan henkilökohtaisesta sähköpostista.

– Valtuuttajan ja asiamiehen Porin Kylterit ry:n jäsenyys tarkistetaan. Asiamies saa kokoukseen ilmoittautuessaan lapun, jossa lukee valtuuttajan nimi ja valtuutus käyttää hänen ääntään. Tämä lappu tulee näyttää äänestystilanteessa ääntenlaskijoille, jotta asiamies saa valtuuttajan äänioikeuden. Asiamiehellä on oikeus käyttää myös omaa ääntään.

Valtuutuskäytäntö ja vaatimus ennakkoilmoittautumisesta pohjautuu poikkeuslakiin, joka on astunut voimaan 2.10.2020. https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2020/20200677

MITÄ: PorKy:n Syyskokous ja HalVa

MISSÄ: Kokous- ja saunatila Färjäämö (Siltapuistonkatu 14, 28100 PORI)

MILLOIN: Keskiviikkona 18.11. klo 18.00 alkaen (kokous alkaa klo 18.30)

MIKSI: Siksi 😉

HUOM: Muista turvallisuus ja hygienia sekä ennakkoilmoittautuminen!

Tervetuloa!

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/702960860640295

Valmiina rekryyn: työnhaku rekrytoijan silmin

Monet ovat varmasti pähkäilleet työnhaun työläyttä. Oletko kuitenkaan koskaan miettinyt, miltä työhakemuksesi ja CV näyttävät rekrytoijan silmin? Eikö olisi vain helpompaa lähettää CV rekrytoijan sähköpostiin sen sijaan, että täyttää työlään hakulomakkeen? Tai miksi rekrytointijärjestelmään pitää täyttää useampi kohta itsestään? Onko kesätyöpaikka-ahdistus alkanut ja haluaisin nyt saada vinkkejä omaan työnhakuusi liittyen, jotta unelmien kesätyöduuni olisi ensi kesänä edessä? Tule mukaan tapahtumaamme, niin saat vastauksen kaikkiin yllä esitettyihin kysymyksiin!

Tervetuloa Seasons HR Managementin ja Porin kyltereiden yhteistyössä järjestämään tapahtumaan tiistaina 24.11.2020, jossa tulet kehittämään oman työnhakutaitosi uudelle tasolle. Ilta koostuu Seasons henkilöstöpalvelualan yrityksen esittelystä, jonka jälkeen rekrytoija Anniina Saarni tulee kertomaan teille, mikä merkitys on sillä, miltä työnhakusi näyttää rekrytoijan silmin. Tämän lisäksi esittelemme Qverk-järjestelmämme, joka on kaikille kauppakorkeakoululaisille suunnattu työnhakualusta, josta löytyvät alan työ- ja harjoittelupaikkoja.

Opiskelijoille suunnatussa illassa vastaamme muun muassa seuraaviin mieltä askarruttaviin kysymyksiin:

– Pitääkö kaikki työhistoria kirjoittaa, vai vain alaa koskevat?

– Mikä merkitys kuvalla on?

– Miltä profiilini näyttää rekrytoijan järjestelmässä?

– Pitääkö valintaprosessin etenemisestä kysyä?

– Mitkä asiat työhistorian lisäksi
vaikuttavat valintaan?

– Mitä edellisistä työpaikoista pitäisi kertoa?

Tarjoamme ohjelman välissä pientä purtavaa ja juotavaa, jonka jälkeen käymme läpi opiskelijoiden ansioluetteloita. Otathan siis läppärin ja viimeisimmän ansioluettelosi mukaan, paperinen versio käy myös. Halutessaan teemme kirjalliset kommentit ansioluetteloon, jotka voimme lähettää opiskelijoille tapahtuman jälkeen.

Iltaa täydentää EURES, joka tulee kertomaan omasta toiminnastaan eurooppalaisen
ammatillisen liikkuvuuden portaalina.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, joka tapahtuu oheisen linkin kautta: https://webropol.com/s/valmiinarekryyn 

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti, joten nopeat syövät hitaat. Ilmoittautuminen on heti auki.

MITÄ: Työnhakuilta

MILLOIN: 24.11.2020 KLO 17–19

MISSÄ: Kokous ja saunatila Färjäämö, Siltapuistokatu 14

MITÄ MAKSAA: Ei mitään muuta, kuin aktiivisen asenteen työnhakua kohtaan 😉

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/381387289973060

PorKy x OP talousilta(pala)

PorKy:n ja OP:n perinteisen syysbrunssin aika on tullut. Tilaisuus järjestetään tänä vuonna etänä ja illalla, mutta ei hätää, sillä sijoittajien nälkää taltutetaan niin ajankohtaisilla talouskatsauksilla kuin osallistujille jaettavilla eväspusseilla. Ilta alkaa 26.11. tunnin mittaisella sijoittajawebinaarilla klo 18, minkä jälkeen porkylaisilla on oma Q&A pankinjohtaja Ville Aalto-Setälän kanssa. Keskustelussa mukana myös Portfolion tutut vetäjät, joten mielenkiintoisia aiheita on varmasti tiedossa. Alla tarkemmat tiedot tapahtumasta, sekä ilmoittautumisohjeet.

Webinaari

Webinaarin avaa liiketoimintajohtaja Harri Nummela.

OP:n pääekonomisti Reijo Heiskanen kertoo talouden näkymistä maailmalla ja Suomessa. Yksi syksyn mielenkiintoisista teemoista on Yhdysvaltojen presidentinvaalit. Mitä vaikutuksia presidentinvaalien tuloksella on talouden näkökulmasta?

Pääanalyytikko Antti Saari avaa osakemarkkinan ajankohtaisia näkymiä. Lisäksi hän tarjoilee
ajankohtaiset osake- ja ETF-ideat.

Vaihtoehtoisten omaisuusluokkien kiinnostavuus on kasvanut nykyisessä matalien korkojen ympäristössä. Sijoitusjohtaja Erkko Ryynänen kertoo näkemyksen tämän omaisuusluokan kehityksestä ja OP:n tarjoamista sijoitusvaihtoehdoista.

Webinaarin aikana on mahdollista esittää OP:n asiantuntijoille kysymyksiä chat-kentässä.

PorKy Q&A

Webinaarin jälkeen OP Länsi-Suomen henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja Ville
Aalto-Setälä on porkyläisten tavoitettavissa videoyhteydellä Teamsin kautta. Ville vastailee porkyläisten paikan päällä esitettyihin sekä ennakkoon lähetettyihin kysymyksiin. Portfolion Thomas ja Jaakko keräävät etukäteen kysymyksiä.

Ruokailu

Ensimmäisille 50:lle ilmoittautuneelle jaetaan Puuvillan Citymarketin eväskassi, jonka voi noutaa ennen webinaarin alkua ja nauttia tapahtuman aikana.

Ilmoittautuminen:

1. Ilmoittaudu webinaariin täältä: https://op.videosync.fi/talousilta-sijoittajawebinaari_261120

2. Täytä lomake eväskassia varten: https://www.lyyti.fi/reg/porkygoesoptalousilta20 

3. Saat tapahtumalinkit sekä tarkemmat tiedot eväskassien noutamisesta sähköpostiisi.

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/362164598402235

Kopon tervehdys

Moi kaikki opiskelijat!

Keväällä käyttöön otettava hybridiopetusmuoto on herättänyt jonkin verran kysymyksiä, joihin ajattelin vastailla vielä näin yhteisesti. Hybridiopetusta tulee olemaan muutamalla, näillä näkymin neljällä, kurssilla ensi keväänä.

Neljä kurssia on valittu siten, että jokaisesta pääaineesta tulisi yksi hybridikurssi ja neljäs kurssi olisi suunnattu pupuille. Opetusmuodon ideana on, että opiskelija voi itse kurssille ilmoittautuessaan valita, haluaako olla luennoilla etänä vai paikan päällä koululla. Luentoja striimataan koululta etänä kurssia suorittaville opiskelijoille, jolloin he voivat osallistua keskusteluun Zoomin kautta.

Tarkoituksena on siis, että ketään ei hybridiopintoihin ”pakotettaisi” koululle, vaan jokainen voi halutessaan kyseiset kurssit suorittaa etänä. Hybridiopetukseen paikan päälle osallistuville tarjotaan kasvomaskit ja huolehditaan siitä, että turvavälit on mahdollista säilyttää. Opintotoimisto varmasti ilmoittelee hybridiopetuksesta tarkemmin pian, mutta tässä muutamat perustiedot kysymyksiä herättäneestä aiheesta!

ps. Tilintarkastus HT -tutkinnosta kiinnostuneet kannattaa kurkata päivitetyt HT -vastaavuustodistuksen kurssivaatimukset esimerkiksi opinto-oppaan ”yritysjuridiikka sivuaineena” -osiosta!

Ilmaista kahvia ravintola Sofiasta keskiviikkoisin

PorKyn perinteisiä kahvihetkiä emme ole poikkeusaikana pystyneet järjestämään, mutta saimme Ravintola Sofian kanssa tehtyä pienen diilin teille 😉

Klo 12-13 välillä pääset hakemaan ilmaisen kahvin JOKA keskiviikko näyttämällä PorKyn tai Pointerin tarraa.

Mukavia kahvihetkiä!

Tulevat tapahtumat

MARRASKUU

16.11. Hallituksen ennakkohakijat julkistetaan

17.11. Portfolio x Inderes: Etäekskursio

18.11. PorKy:n syyskokous ja hallituksen vaihto

24.11. Valmiina työelämään: työnhaku rekrytoijan silmin

26.11. PorKy x OP talousilta(pala)