TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

MAANANTAI
00:01 Ennakkohaku PorKy:n hallitukseen vuodelle 2021 aukeaa

TIISTAI
12:00 Portfolion tapahtuman ilmoittautuminen alkaa

KESKIVIIKKO
LOIKKA Hyvinvointi- ja liikuntapäivä (koko päivän)
12:00-13:00 Kahvihetki @ Ravintola Sofia
18:00-20:00 Kuukauden kulttuurikeissi: Porin Taidemuseo
19:00 PorKy:n Etägala 2020

SUNNUNTAI
23:00 Hallitushaku sulkeutuu

PorKy Etägala 2020

PorKy:n Biletiimi haluaa pitää perinteistä kiinni ja järjestää legendaarisen PorKy Galan tänä vuonna poikkeuksellisesti etänä!

Huolimatta kaikesta etäilystä, on aika äänestää vuoden PorKyläisiä! Onko mieleesi jäänyt joku huikee tyyppi, suoritus, taikka erityisen sulavat liikkeet tanssilattialla? Kuka mielestäsi ansaitsee Vuoden Pupu -tittelin?

Äänestämällä alla olevan linkin kautta keskiviikkoon klo 10:00 mennessä voit vaikuttaa voittajien valintaan! Voittajat julkistetaan PorKyn Etägalassa keskiviikkona 11.11.2020 klo 19:00! https://webropol.com/s/etagala2020

Mitä: PorKy:n Etägala
Missä: Zoom (linkki ilmoitetaan myöhemmin)
Milloin: Keskiviikkona 11.11.2020 klo 19

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/3073012452802806?active_tab=about

Porin Kylterit ry:n Syyskokous

Vuosi lähenee loppuaan, joka tarkoittaa, että on aika syyskokouksen sekä HalVan!

Tervetuloa osallistumaan klo 18:00 alkaen Porin Kylterit ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 18.11.2020 kokous- ja saunatila Färjäämölle osoitteeseen Siltapuistonkatu 14, 28100 Pori. Kokous alkaa klo 18.30.

Kokoukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikki Porin Kylterit ry:n jäsenet. Jäsenyys tarkistetaan paikallaolijoilta ja valtuuttajilta. Lisäksi henkilöllisyys tulee pystyä todistamaan.

PorKy:n syyskokouksessa käsitellään muun muassa talousarvio ja toimintasuunnitelma. Tämän lisäksi valitaan PorKy:lle uusi hallitus vuodelle 2021. Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen valitaan yhdeksän jäsentä. Tietoa pestien sisällöstä löydät PorKy:n Instagramissa julkaistuissa pestiesittelyistä, sekä nettisivuilta. Lisätietoa saat myös tämän hetkisiltä hallituslaisilta tai lähettämällä esimerkiksi yksityisviestiä Instagramissa/Facebookissa, vastaamme mielellämme kaikkiin
kysymyksiin!

Hallitushaku aukeaa maanantaina 9.11. klo 00.01 ja voit asettua ehdolle ennakkoon 15.11. klo 23:00 asti oheisen linkin kautta: https://webropol.com/s/porkynhallitushaku2021. Ehdolle voi asettua myös kokouksen aikana. Ennakkoon hakemalla varmistat sen, että saat tietoosi hallituksen vaihtoillassa vähintään esitettävät kysymykset. Ennakkohakijat julkaistaan 16.11. PorKy:n nettisivuilla.

Koronatilanteen aiheuttaman kokoontumisrajoituksen vuoksi kokoukseen fyysisesti osallistuminen edellyttää poikkeuksellisesti ennakkoilmoittautumista. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisen linkin kautta: https://webropol.com/s/porkynsyyskokous. Ilmoittautuminen päättyy 17.11. klo 23.00 mennessä ja tapahtumaan voivat osallistua vain ennakkoon ilmoittautuneet. Tapahtumassa on maskipakko. Porin Kylterit ry tarjoaa kokoukseen fyysisesti osallistuville kasvomaskin.

HUOM!

Kokoukseen voi poikkeuksellisesti osallistua valtuuttamalla asiamiehen, jonka tulee olla toinen Porin Kylterit ry:n jäsen. Valtuuttaminen tulee käytäntöön äänestystä vaativissa kohdissa. Yhdellä asiamiehellä saa olla enintään 3 valtuuttajaa.

– Valtuutusasiakirja tulee toimittaa kokoukseen paperisena tai sähköisenä sähköpostiin pj@porinkylterit.fi. Sähköinen valtuutusasiakirja tulee toimittaa ennen kokouksen alkua. Jos asiakirja toimitetaan sähköisesti, valtuuttajan tulee toimittaa se omasta henkilökohtaisesta sähköpostista, joka voidaan yhdistää valtuuttajaan (esimerkiksi yliopiston sähköpostiosoite). Sähköisesti toimitetun valtakirjan allekirjoitukseksi riittää, että se on lähetetty valtuuttajan henkilökohtaisesta sähköpostista.

– Valtuuttajan ja asiamiehen Porin Kylterit ry:n jäsenyys tarkistetaan. Asiamies saa kokoukseen ilmoittautuessaan lapun, jossa lukee valtuuttajan nimi ja valtuutus käyttää hänen ääntään. Tämä lappu tulee näyttää äänestystilanteessa ääntenlaskijoille, jotta asiamies saa valtuuttajan äänioikeuden. Asiamiehellä on oikeus käyttää myös omaa ääntään.

Valtuutuskäytäntö ja vaatimus ennakkoilmoittautumisesta pohjautuu poikkeuslakiin, joka on astunut voimaan 2.10.2020. https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2020/20200677

MITÄ: PorKy:n Syyskokous ja HalVa
MISSÄ: Kokous- ja saunatila Färjäämö (Siltapuistonkatu 14, 28100 PORI)
MILLOIN: Keskiviikkona 18.11. klo 18.00 alkaen (kokous alkaa klo 18.30)
MIKSI: Siksi 😉

HUOM: Muista turvallisuus ja hygienia sekä ennakkoilmoittautuminen!

Tervetuloa!

Tapahtuman sivuille : https://www.facebook.com/events/702960860640295

Portfolio x Inderes: Etäekskursio 17.11.

Nyt jysähti!

Jo aiemmin mainostettua yritysvierailua yhteistyökumppanimme Inderesin kanssa ei valitettavasti onnistuttu järjestämään fyysisesti Helsingin toimistolla, mutta Portfolio ja Inderes yhdistivät luovuutensa; Toivotamme jäsenistön lämpimästi tervetulleeksi etäyritysvierailulle Inderesille!

Yritysvierailulla on alustavasti ohjelmassa tutustumista osakeanalyytikon työnkuvaan sekä vapaamuotoista keskustelua sijoittamisesta ja muista jäsenistöä kiinnostavista aiheista Q&A-session merkeissä. Lisäksi osallistujat johdatellaan Portfolion jäsenetuihin kuuluvan Inderes Premium-osakeanalyysityökalun käytön saloihin.

Muistakaa miettiä jo etukäteen kiinnostavia keskustelun aiheita tai kysymyksiä osakeanalyytikolle Q&A-sessiota varten!

Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan sähköpostitse lähetettävän Forms-lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 10.11. kello 12:00 ja päättyy 15.11. kello 16:00.

Ekskursio toteutetaan Zoomin välityksellä, ja tapahtumaan ilmoittautuneet saavat Zoom-linkin sähköpostitse! Mikäli et ole jäsen, mutta kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, voit liittyä jäseneksi TÄÄLLÄ.

—————————————

MITÄ: Etäyritysvierailu Inderesiin
MISSÄ: Zoomissa
MILLOIN: 17.11.2020, kello 15:00
HINTA: Ilmainen
KENELLE: Portfolion jäsenistölle!

—————————————

Portfolion ja Inderesin yhteistyön saaga tulee jatkumaan myös keväällä, jolloin pyrkimyksenä on mahdollisuuksien mukaan päästä fyysisesti paikan päälle fiilistelemään analyysimaailman tunnelmaa.

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen päästä tutustumaan Suomen johtavan osakeanalyysitalon analyytikon työhön ja keskustelemaan sijoittamisesta asiantuntijoiden kanssa!

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/1044109942770837

LOIKKA hyvinvointi-ja liikuntapäivä 11.11.2020

LOIKKA hyvinvointi-ja liikuntapäivä on täällä!

Tilanteesta poiketen emme järjestä tänä vuonna Loikka liikunta&futis-tapahtumaa, vaan tarjoamme teille mahdollisuuden kokeilla erilaisia hyvinvointi- ja liikuntalajeja edullisesti Porissa ja Raumalla yhdessä O’Diakon, Pointerin ja CampusMoWen kanssa!

Ideana on kierrellä kokeilemassa erilaisia lajeja oman opiskelijaporukan kanssa valitsemilla yhteistyökumppaneilla edulliseen hintaan! Samana päivänä CampusMoWella myös live stream, joten voit myös liikkua kotona Loikka hyvinvointi-ja liikuntapäivän päätteeksi!

Yhteistyökumppanit on julkaistu tapahtuman sivuilla, pongaa sieltä itseäsi kiinnostavat kohteet ja eikun menoksi!

Tapahtumaan osallistuminen on maksuton, mutta lajikokeilut saattavat olla maksullisia (mutta opiskelijaystävällisiä) paikasta riippuen.

Tapahtumaan on tervetulleita kaikki Satakunnan korkeakoulun opiskelijat!

Mukana Tapahtumassa:

Porin Padel
Keilahalli (Pori)
Sun Tanssistudio (Pori)
Porihalli
CampusMoWe (Live stream)
Hyvinvointi Walimo (Rauma)
Ultra action Park (Pori)

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/263613945088499?active_tab=about

Kuukauden kulttuurikeissi: Porin Taidemuseo

Pointerin marraskuisena Kuukauden Kulttuurikeissinä käydään Porin Taidemuseossa! Uusi päänäyttely ”Perversioni on usko taiteeseen” kuulostaa mitä mainioimmalta tavalta jatkaa tutustumista kaupungin kulttuurikenttään – ja vieläpä ilmaiseksi!

MITÄ? Kuukauden Kulttuurikeissi: Marraskuun Museo (ja turinatuokio-tuopposet)
MISSÄ? Porin Taidemuseo, Eteläranta + tbc ravitsemusliike
MILLOIN? Keskiviikkona 11.11. klo 18-20:00
MITÄ MAKSAA? Ei niin mitää!

Näyttelyihin voi tutustua joko omatoimisesti, tai osallistua klo 18 alkavalle opastetulle kierrokselle. Taidemuseoon on vapaa sisäänpääsy keskiviikkona klo 18-20 (ja muina aikoina edullinen opiskelija-ale!).

Ilmoittautumiset ke 11.11. klo 12:00 mennessä tuonne: https://forms.gle/k5vUuKhbiRWtd6kbA 

Tapahtuman sivuille

Hallitushaun aikataulu kootusti

9.11. klo 00:01 – 15.11. klo 23:00 Ennakkohaku PorKy:n hallitukseen vuodelle 2021 on auki
16.11. Ennakkohakijat julkistetaan nettisivuilla
18.11. PorKyn syyskokous ja HalVa