TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

Maanantai Tutustumista & kaupunkijunakierros klo 16.30

Ensimmäinen päivä lähtee käyntiin tutoreiden johdolla Yliopistokeskuksen pihalla rennon piknikin merkeissä. Oma tutorisi kertoo sinulle missä tapaatte ja milloin. Tämän jälkeen pupulauma pääsee hyppäämään (veto)junan kyytiin kaupunkikierrokselle ihailemaan porilaista uusmodernia arkkitehtuuria sekä tutustumaan karhukaupungin nähtävyyksiin. Tekemistä riittää koko illaksi!

Tiistai Uusien opiskelijoiden ilta Saikulla klo 17.00 alkaen

Pointer järjestää kaikille yliopistokeskuksen uusille fukseille get together -illan Saikulla! Luvassa mukavaa yhdessäoloa, jota ei kannata missata, sillä täällä tutustut myös muiden alojen uusiin opiskelijoihin!

Keskiviikko Amazing Pori Race klo 16.00, lähtö yliopistokeskukselta

PorKyn Biletiimin järjestämä Amazing Pori Race eli viikon pääpäivä on täällä taas. Lähde mukaan suorittamaan mitä hauskempia rasteja ympäri
karhukaupunkia. Kierrokselle tarvitset mukaan vahvuutta, kanttia, heittäytymiskykyä sekä huumorintajua. Ota haaste vastaan! THIS IS – AMAZING PORI RACE! Vanhemmat opiskelijat ovat myös tervetulleita seuraamaan rasteja.

Torstai Self Hack & Piknik

Klo 16.00 Self Hack

Klo 17.00 ja siitä eteenpäin torstai on pyhitetty levolle, vai onko sittenkään. Tule nauttimaan raikkaasta ilmasta, muistelemaan viikon tapahtumia sekä hengailemaan uusien kavereidesi kanssa. Luvassa on rentoa juttelua sekä pihapelejä.

Aloitusviikko 2021

Alkaako kesän loppusuoralla tuntumaan siltä, että tämä jokaisen lempi vuodenaika on liian lyhyt. Tunnetko jo alkaneesi miettimään, kuinka saan haalittua mahdollisimman monta noppaa ja millaisen Gustikyttyrän kasvatat, kun istut koululla auringon noususta sen laskuun asti. Taikka miten ne lähteet merkittiinkään, harjoitustyön alkuun vai loppuun. Nämä kaikki huolenaiheet ovat turhia, sillä kuten Mamba yhtye lauloi ”Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä” hauskanpito ei todellakaan
ole vielä loppunut vaan nyt se vasta alkaa ja miten paremmin sen voisikaan aloittaa, kuin PorKyn aloitusviikolla!!

Hallitus on aurinkoisen, jo eläkeikää lähestyvän, puheenjohtajan johdolla juonitellut uusille pupuille suunnattoman määrän hauskaa tekemistä jo heti ensimmäiselle opiskeluviikolle. Tällä viikolla ei tule tylsää hetkeä, sillä tämä mafiaksikin kutsuttu tehoryhmä vetää voittamattomalla charmillaan ja (hauskuudellaan) jokaisen mukaan tähän PorKyksi kutsuttuun sirkukseen!

Lähde siis mukaan rohkeasti ja avoimin mielin, tästä viikosta tulee varmasti ikimuistoinen!’

MAANANTAI 23.8. Tutustumista & kaupunkijunakierros klo 16.30

Ensimmäinen päivä lähtee käyntiin tutoreiden johdolla Yliopistokeskuksen pihalla rennon piknikin merkeissä. Oma tutorisi kertoo sinulle missä tapaatte ja milloin. Tämän jälkeen pupulauma pääsee hyppäämään (veto)junan kyytiin kaupunkikierrokselle ihailemaan porilaista uusmodernia arkkitehtuuria sekä tutustumaan karhukaupungin
nähtävyyksiin. Tekemistä riittää koko illaksi!

TIISTAI 24.8. Uusien opiskelijoiden ilta Saikulla klo 17.00 alkaen

Pointer järjestää kaikille yliopistokeskuksen uusille fukseille get together -illan Saikulla! Luvassa mukavaa yhdessäoloa, jota ei kannata missata, sillä täällä tutustut myös muiden alojen uusiin opiskelijoihin!

KESKIVIIKKO 25.8. Amazing Pori Race klo 16.00, lähtö yliopistokeskukselta

PorKyn Biletiimin järjestämä Amazing Pori Race eli viikon pääpäivä on täällä
taas. Lähde mukaan suorittamaan mitä hauskempia rasteja ympäri karhukaupunkia. Kierrokselle tarvitset mukaan vahvuutta, kanttia, heittäytymiskykyä sekä huumorintajua. Ota haaste vastaan! THIS IS – AMAZING PORI RACE! Vanhemmat opiskelijat ovat myös tervetulleita seuraamaan rasteja.

TORSTAI 26.8. Piknik 17.00 eteenpäin

Torstai on pyhitetty levolle vai onko sittenkään. Tule nauttimaan raikkaasta ilmasta, muistelemaan viikon tapahtumia sekä hengailemaan uusien kavereidesi kanssa. Luvassa
on rentoa juttelua sekä pihapelejä.

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/558837718607994?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D%2C%7B%22mechanism%22%3A%22your_upcoming_events_unit%22%2C%22surface%22%3A%22bookmark%22%7D]%2C%22ref_notif_type%22%3Anull%7D

Self Hack

Torstaina 26.8 järjestetään Porin yliopistokeskuksella omaa urasuunnittelua ja verkostoitumista nopeasti muuttuvassa maailmassa edistävä Self-Hack -tapahtuma. Tapahtuma on avoin uusille ja vanhoille opiskelijoille. Se järjestetäänkin tänä vuonna osana uusien opiskelijoiden orientaatioviikkoa sujuvoittaakseen opintojen aloittamista ja integroitumista yhteisöön. Tilaisuus toteutetaan paikan päällä yliopistokeskuksella koronatilanne huomioiden.

(etäversio suunnitteilla myöhemmälle
ajankohdalle).

Ilmoittaudu (dl. 24.8 klo 16) mukaan tapahtumaan tästä linkistä: http://forms.gle/y2YWA12t6hori6gy6

==========================

MIKÄ SELF-HACK?

Self-Hack on aikaa ja tilaa ajatella elämääsi ja tulevaa suuntaasi. Yleensä ajattelemme mielessämme monia asioita elämästä, mutta harvemmin pysähdymme ja kirjoitamme niitä ylös. Tämän prosessin kautta saat elämän suunnittelun (Life Designing) työkaluja, joita voit käyttää myös tulevaisuudessa.

Jotta opintojen ja työuran suunnitteleminen olisi
mielekästä, on tärkeää tunnistaa omat vahvuudet, arvot ja ajatukset työelämästä, joka auttaa asettamaan tavoitteita tulevaisuudelle. Self-Hack onkin saanut inspiraatiota positiivisesta psykologiasta – tee sellaista, jossa olet hyvä… josta nautit… ja jonka koet merkitykselliseksi.

Self-Hack suoritetaan tekemällä erilaisia harjoitteita, joiden pohja on saanut vaikutteita muotoiluajattalusta (design thinking), joka on työelämässä usein käytetty työkalu ratkaisujen tuottamiseen. Tapahtuman ja
harjoitteiden läpiviemisessä auttavat fasilitaattorit, jotka ovat itsekin opiskelijoita. Tapahtuma voidaankin sanoa toteutuvan opiskelijalta opiskelijalle -mallilla.

Olennainen osa harjoitteiden tekemistä on kokemusten jakaminen muiden osallistujien kanssa. Päivän aikana pääseekin tutustumaan ja verkostoutumaan muiden opiskelijoiden kanssa ja mahdollisesti saat heiltä uusia näkökulmia tulevaisuuden suunnittelemiseen.

==========================

Huom. koronatilanteen kehittymistä
seurataan jatkuvasti ja tilaisuus siirretään verkkoon, jos tilaisuutta ei voida järjestää paikan päällä yliopistokeskuksella. Tilaisuudessa on maskipakko. Maksimiosallistujamäärä on rajattu tilojen mukaan siten, että turvavälit voidaan säilyttää.

MITÄ: Self-Hack -tapahtuma

MISSÄ: Porin yliopistokeskus (Pohjoisranta 11 A, 28100 Pori)

MILLOIN: Torstaina 26.8.2021 klo 12-16

KENELLE: Porin yliopistokeskuksella toimivien yksiköiden opiskelijat

MITÄ MAKSAA: Tapahtuma on ilmainen
ILMOITTAUTUMISLINKKI (päättyy 24.8 klo 16): http://forms.gle/y2YWA12t6hori6gy6

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/4317405538326920/?ref=newsfeed

Perehdytysviikon ohjelma ja linkit etäosallistujille

Zoom-linkki 1: https://utu.zoom.us/my/perehdytyspori , salasana: tsepori (PÄÄLINKKI)

Zoom-linkki 2: http://utu.zoom.us/my/tse2021, salasana: tse2021 (A Great Place to Think Ahead! MA klo 10-11 + TO Turun luennot klo 10-12)

Zoom-linkki 3: http://utu.zoom.us/my/perehdytyspori2, salasana: tsepori (ALMA Johdatus opintoihin & kieli-info TI 8.30-11)

Zoom-linkki 4: http://tuni.zoom.us/j/64904348154 (Porin yliopistokeskuksen yhteinen infotilaisuus TI klo 12-14, tallenne katsottavissa jälkikäteen)

Zoom-linkki 5: http://utu.zoom.us/j/62948738447 (ALMA-omaopettajan ohjauskeskustelu KE 14.15-15.15 / Laskentatoimi ja rahoitus / Lauri Lepistö)

Zoom-linkki 6: http://utu.zoom.us/j/61164837541 (ALMA-omaopettajan ohjauskeskustelu KE 14.15-15.15 / Johtaminen ja organisointi / Essi Saru)

Zoom-linkki 7: http://utu.zoom.us/j/65468185145 (ALMA-omaopettajan ohjauskeskustelu KE 14.15-15.15 / Markkinointi / Joachim Ramström)

Uudet opiskelijat!

Jos ette vielä ole liittyneet PorKy:n jäseniksi, voitte tehdä niin allaolevasta linkistä!

Liity jäseneksi tästä: https://jasenpalvelu.ekonomit.fi/liity

Vanhat opiskelijat!

Vanhempien opiskelijoiden kurssi-ilmoittautuminen päättyy 25.8.! Pitäkää huoli, että olette ilmoittautuneet kaikille haluamillenne kursseille!

Pointer

Pointerilla tapahtuu:

Tiistai

Uusien opiskelijoiden ilta Saikulla klo 17.00 alkaen

Pointer järjestää kaikille yliopistokeskuksen uusille fukseille get together -illan Saikulla! Luvassa mukavaa yhdessäoloa, jota ei kannata missata, sillä täällä tutustut myös muiden alojen uusiin opiskelijoihin!

Enemmän infoa Pointerin tapahtumista löydät Pointerin viikkotiedotteesta ja some-kanavilta!

Tulevat tapahtumat

Tiistai 31.8. klo 18

Viini- ja etiketti-ilta

Keskiviikko 1.9, klo 16–18 –>

Vujulajikokeilu, Golf