TÄLLÄ VIIKOLLA

on tulossa hakuun uusi tiimi, jonka apua kaipaamme heti syksyllä — kerromme tästä lisää tällä viikolla!
Lisäksi julkaisemme myös lisätietoa kerhotoiminnasta. Siis mistä? Stay tuned!

Niin ja tietty jos joku hyvä meemi lohkeaa haalarimerkkikilpailuun, niin se on edelleen käynnissä.
Mukavaa maanantaita kaikille ja tsemppiä tentteihin!

PorKyn suurin haalarimerkkikilpailu

Onko sinulla mielessä upea idea? Nyt on aika päivittää haalarimerkkien meemit 2020-luvulle! Järjestämme (PorKyn suurimman) haalarimerkkikilpailun (evör) yhteistyössä Heidisin ja OP:n kanssa. Luvassa siis maineen ja kunnian lisäksi järisyttävän hyviä palkintoja.

OHJEET KILPAILUUN:

PorKyn haalarimerkit

– aihe vapaa, muista kuitenkin hyvä maku rajojen sisällä
– …. rajoja ei ole
– luonnoksen voi tehdä paperille tai sähköisesti. Ideat voi lähettää sähköisesti osoitteeseen tiedotus@porinkylterit.fi tai WhatsApilla numeroon 0440231299

Heidisin haalarimerkit

Miltä näyttää afterski tunnelma haalarimerkissä? Voit osoittaa suunnitelman suoraan Heidisille, mutta suunnittelemasi merkki voi päätyä myös PorKyn kilpailun kautta Heidisin kilpailuun.

– aihe on vapaa
– luonnoksen voi tehdä paperille tai sähköisesti. Ideat voi lähettää sähköisesti osoitteeseen tiedotus@porinkylterit.fi tai WhatsApilla numeroon 0440231299

OP:n haalarimerkit

Erillisenä kilpailuna sinulla on mahdollisuus osallistua OP:n haalarimerkkikilpailuun. OP toivoo seuraavien ohjeiden mukaisia haalarimerkkejä

– Suunnittele OP:lle omaperäinen, hauska ja uudenlainen haalarimerkki. Saat valmiin haalarimerkin myös mahdollisten omien haalareidesi koristeeksi.
– Suunnittelutapa on vapaa. Voit piirtää merkin perinteiseen tapaan tai hyödyntää esimerkiksi erilaisia digitaalisia suunnitteluohjelmia.
– OP:n liikemerkillä tulisi olla tila suunnittelutyössäsi.
– Kilpailuun voit osallistua niin monella suunnitelmalla kuin itse haluat. Valmiit suunnitelmat voi lähettää sähköisesti osoitteeseen tiedotus@porinkylterit.fi tai WhatsApilla numeroon 0440231299 (lähetämme ne eteenpäin OP:lle).

– Liitäthän mukaan sähköpostiviestiisi myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa arkipäivänä klo 8-16 välisenä aikana.

– Haalarimerkki voi aiheeltaan liittyä vaikkapa seuraaviin opiskelijan arkea koskettaviin aiheisiin: OP-mobiilin käyttäminen, nuoren tai opiskelijan omistaja-asiakkuus, opintolaina tai luottokortti. Myös muut OP:n näköiset ja hauskat ideat ovat erittäin tervetulleita!

OP palkitsee parhaan merkin vapaavalintaisilla paikallisten OP:n yritysyhteistyökumppanien lahjakorteilla. Palkinnon arvo 200 euroa.

(Huomioithan, että oikeudet kuvien käyttämiseen ja muokkaamiseen siirtyvät automaattisesti kilpailuun osallistumisen myötä OP Länsi-Suomelle. Pidätämme oikeuden olla jakamatta lahjakortteja ja laittamatta merkkejä tuotantoon, mikäli emme saa käyttökelpoista, arvoihimme sopivaa ehdotusta haalarimerkistä, jonka voisimme toteuttaa. Haalarimerkkejä aiomme hyödyntää opiskelijamarkkinoinnissa.)

Tapahtuman sivulle: https://www.facebook.com/events/149253106431634/

Tärkeitä linkkejä, joissa tietoa koronaviruksen vaikutuksesta yliopistolla

TURUN YLIOPISTON AJANKOHTAISET OHJEET: ​Turun yliopisto seuraa jatkuvasti muuttuvaa koronavirustilannetta.

Ajantasaiset ohjeet ja linkkejä lisätietoihin päivitetään www-sivuille:https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista-koronaviruksesta

PORIN YLIOPISTOKESKUKSEN KORONAVIRUSTIEDOTE

Opiskelijoiden ja henkilökunnan pääsy kielletty Porin yliopistokeskukseen 20.3.-13.4.2020

Yliopistot ovat yhteisesti päättäneet, että yliopistojen tilat suljetaan siten, että tiloihin pääsy on sekä opiskelijoilta että henkilökunnalta kielletty. Tämä koskee täysimääräisesti Porin yliopistokeskuksen tiloja. Myös EXAM-tenttitila on suljettu eikä sähköisiä tenttejä pysty tekemään. Opettajia on ohjeistettu järjestämään mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisia kurssien suoritustapoja.

Muutamalle kriittisiä toimintoja ylläpitävälle henkilölle on annettu lupa kulkea tiloissa ja heidän kanssaan sovitaan kulkujärjestelyistä erikseen. Palvelukeskus valvoo tiloissa kulkemista.

Terveisin,

Tarmo
Lipping

Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä vastuuopettajaan tai Porin yliopistokeskuksen johtajaan Tarmo Lippingiin (tarmo.lipping@ucpori.fi).

THL:N SIVUT (usein kysyttyä): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/usein-kysyttya-koronaviruksesta-covid-19 

Kurssien mahdollisista uusista toteuttamistavoista tiedottavat aineopettajat ja epäselvissä tilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä vastuuopettajaan tai opintotoimistoon (https://www.utu.fi/fi/yliopisto/turun-kauppakorkeakoulu/opiskelu/opintotoimisto-pori)

Seuraa tarkasti omaa sähköpostiasia, jonne tulevat myös koulun ajankohtaiset tiedotteet. Intraan päivitetään myös tietoa: https://intranet.utu.fi/fi/Sivut/opiskelija.aspx 

MUUTA TÄRKEÄÄ TIEDOTETTAVAA

Tenttiminen

Turun yliopiston Exam-tenttitilat suljetaan 20.3.2020 alkaen ainakin 13.4.2020 saakka. Sulku voi jatkua pidempään. Aiemman ilmoituksen mukaisesti toistaiseksi on peruttu kaikki maalis-huhtikuun salitentit (KT60, PKTY, LRYB, YLJ4, PLRY1,1, YJ11, YJ8/LOG12, YJS8). KT60 kurssi suoritetaan essee-tehtävinä. Muiden em. peruttujen tenttien osalta toteutustavasta tiedotetaan opiskelijoita myöhemmin.

Toukokuun tenttien tilanne riippuu poikkeustilanteen jatkumisesta ja niiden tilannetta arvioidaan erikseen myöhemmin. On todennäköistä, että tilojen sulku jatkuu pidempään, eikä tenttejä päästä järjestämään kevätlukukaudella 2020. Vaihtoehtoisten suoritustapojen toteuttamiseen varaudutaan parhaillaan.

Haluatko auttaa? Vapaaehtoiseksi epidemia-aikana Satakunnassa

Satakunnassa SPR Satakunnan piiri koordinoi vapaaehtoistoimintaa häiriötilanteessa ja perehdyttää kaikki halukkaat vapaaehtoiset. Vapaaehtoiseksi ryhtyminen ei edellytä SPR:n jäseneksi liittymistä, vaan kaikki voivat osallistua. Kaikki vapaaehtoistyöhön haluavat pyydetään ilmoittautumaan osoitteessa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/6943 

Tule mukaan ja ole osa avun ketjua! Lisätietoja saat numerosta: 040 1960 796.

Annemari Hirsimäki
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Satakunnan yhteisökeskus