TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

Tiistai 30.3.

Speed date ==> klo 18:00

Torstai 1.4.

Maailskuun lajikokeilu – Padel ==> klo 14:00-16:00

Speed date

Sopo, Kopo sekä Häirintäyhdyshenkilöt järjestävät yhdessä Speed date tapahtuman!

Kyseessä on hyvin matalan kynnyksen Zoom tapahtuma, johon toivotamme teidät kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi. Tarkoituksena on höpötellä ja jutella joko lempi leffoista tai jaksamisesta ja motivaatiosta korona pandemian keskellä –> eli toisin sanoen mistä ikinä haluammekin ja mikä tarve silloin kullakin on.

Speed Date:ssa kierrätetään osallistujia muutaman minuutin välein aina uuden
opiskelijan kanssa juttelemaan. Näin pääsemme tutustumaan toisiimme entistä paremmin, sekä ennen kaikkea helpottaa toistemme jaksamista näiden vaikeiden aikojen keskellä.

Välillä voit päätyä keskustelemaan Häirintäyhdyshenkilöiden kanssa, välillä kopon kanssa, ja välillä vaikka jo tutuksi tulleen opiskelukaverisi kanssa!

Ota siis kahvikuppi mukaan ja tule kanssamme Zoomiin, niin pääsemme pitämään toisistamme huolta edes pienen hetken verran.

Zoom linkki tulee myöhemmin ja
tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle!

Maaliskuun lajikokeilu – Padel

PorKyn kuukausittainen lajikokeilu on täällä taas! Älä anna päivämäärän hämätä, äläkä myöskään luule tätä aprillipilaksi, sillä tämä on totta: Maaliskuun lajikokeiluna on Padel!

Nyt on aika näyttää, kuinka nopeasti jalat toimivat ja rystylyönnit lähtevät, sillä nyt pelataan.

Mukaasi tarvitset sisäpelikengät, juomapullon sekä mahdollisesti Padel-mailan, jos sellaisen omistat. Mukaan mahtuu vain 24 ensimmäistä, joten ole nopea!

Lajikokeilu on järjestetty turvallisesti
koronarajoituksia noudattaen niin, että puolet ryhmästä pelaa klo 14–15 ja toinen puolikas klo 15–16. Sinun tulee pelata sovitulla kentällä koko vuoron ajan sekä mennä suoraan sille kentälle, joka sinulle on ilmoitettu, jotta voimme omalta osaltamme mahdollistaa turvalliset pelit kaikille ja välttää turhaa oleskelua. Valitettavasti tällä hetkellä suihkutilat eivät ole käytössä. Pidäthän omalta osaltasi huolen siitä, että noudatat koronarajoituksia ja olet sovitussa paikassa oikeaan
aikaan.

Varauksen yhteydessä sinun tulee ilmoittautua toiseen näistä ryhmistä. Voit ilmoittautua joko yksin tai kaverin kanssa, ei mitään väliä! Varmaa on kuitenkin se, että jokaiselle meistä löytyy ryhmä kenen kanssa pelata. Ilmoittautumisen yhteydessä voit mainita yhden henkilön nimen, kenen kanssa toivoisit pelaavasi.

Ps. Mikäli sinulla on minkäänlaisia oireita ja tunnet itsesi kipeäksi, niin ethän missään nimessä tule pelaamaan! Jos olet jo ilmoittautunut mutta saat oireita,
voit laittaa viestiä asiasta Ellalle!

Pps. Monista ohjeistuksista huolimatta iltapäivästä on varmasti tulossa hauska ja hikinen, joten toivottavasti nähdään kentällä!

Ilmoittautumista on pidennetty keskiviikko 31.3 asti!

Klo 14-15: https://link.webropolsurveys.com/S/39A8F722304D5078

Klo 15-16: https://link.webropolsurveys.com/S/13DF30F504CF0AC9

MITÄ: Maaliskuun lajikokeilu, Padel

MISSÄ: Liikuntakeskus Momentum, osoitteessa Kellarikuja 1, Pori

MILLOIN: Torstai 1.4 klo 14–16

MITÄ MAKSAA: 5 €/opiskelija

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle!

Biz Potential Finland 2021

PorKy:stä Suomen taitavimmat kylterit?

Kaikilla Suomen kylteriopiskelijoilla on mahdollisuus edustaa ainejärjestöään valtakunnallisessa kaupallisen alan tietomittelössä!

Karsintakilpailu 20.4.2021 etänä!

Finaali 16.-17.9. Joensuussa!

Suomen Ekonomit kattaa finaaliin osallistuvien majoitus- ja matkakustannukset.

Kilpailuun osallistutaan 2-3 hengen tiimeissä!

Mikäli sinulla on valmis tiimi tai tiimiläiset ovat vielä hukassa, ota yhteyttä PorKy:n VPJ Janinaan
(vpj@porinkylterit.fi)! Saat häneltä osallistumisohjeet kilpailuun ja apua tiimin kasaamiseen.

Ota yhteyttä viimeistään
torstaina 8.4.2021!

HUOM!

Tiimi voi olla ainejärjestörajoja rikkova eli voit kutsua ulkopaikkakuntalaisen kylterikaverin tiimiisi!

OPINTOMENESTYSSTIPENDIN HAKUAIKA PÄÄTTYY

Porin Seudun Ekonomit ry. julistaa haettavaksi kaksi 500,00 euron opintomenestysstipendiä hyvin opinnoissaan menestyneelle, ylempää kauppatieteellistä tutkintoa suorittavalle, opiskelijalle, joka on opintojensa loppuvaiheessa. Stipendin saaja ei voi olla valmistunut ennen hakuajan päättymistä.

Perustellusta, vapaamuotoisesta hakemuksesta, johon liität opintorekisteriotteen, tulee ilmetä mm. opintomenestys (ml. laskettu keskiarvo), aikaisemmat stipendit jamuut asiaan mahdollisesti vaikuttavat seikat. Yhtenä valintakriteerinä arvostamme Satakunnan alueelle suuntautuvaa tutkielmatyötä.

Hakemukset ja siihen liittyvät liitteet pyydämme lähettämään sähköisesti, erillisinä liitetiedostoina,
keskiviikkoon 31.3.2021 mennessä yhdistyksemme sähköposti-osoitteeseen: info@porinseudunekonomit.fi Stipendit tullaan jakamaan Porky:n vuosijuhlassa.

PORIN SEUDUN EKONOMIT RY:N HALLITUS

Lisätietoja tarvittaessa: Hannele Tuomainen, puheenjohtaja, Porse ry. p. 040-529 8758 tai hantuoma@gmail.com.

Tansania – Sansibarin saaren ympäri

Virtuaalimatkan aikana näemme mm. Jozanin kansallispuiston ruostemarakatit, Cuza-luolan, jossa vesi kuuluu olevan pyhää sekä Unesco-suojatun Stone Town -kaupungin.

Kierros on live-opastettu suomeksi, videomateriaali on etukäteen kuvattua.

Kesto noin 1,5h. Liput EUR 10 / hlö.

Huom! Ilmoittautumalla hyväksyt, että Porin Seudun Ekonomit välittää sähköpostiosoitteesi järjestäjälle (Naantalin Matkakauppa). Saat sähköpostiisi kierrokselle liittymiskutsun 1 vrk ennen
kierrosta.

Varaa hyvää juomaa ja ruokaa, ota mukava asento kotisohvalla tai missä sitten oletkin. Nähdään Sansibarilla!

Tästä pääset ilmoittautumaan tapahtumaan!

Portfolion iltapäiväkahvit 30.3.

Koska Portfolion tilikauden loppuhuipennuksen sopimusneuvottelut ovat venyneet ja tapahtuma päästään järjestämään vasta huhtikuun puolella, me Portfolion hallituksessa haluamme sitä ennen tarjota jäsenillemme lahjoista arvokkainta eli omaa aikaamme piristämään teidän arkeanne kiristyvien rajoitteiden luomassa ankeudessa. Portfolion iltapäiväkahvit -tapahtuma on rentoa keskustelua ja yhdessäoloa hallituksen johdolla, joka tarjoaa erinomaisen kahviseuran lisäksi muun muassa omia ajatuksiamme ja
kokemuksiamme sijoittamisesta sekä pikaisen katsauksen omiin salkkuihimme. Lisäksi tapahtumassa saatte mahdollisuuden verkostoitua samanhenkisten opiskelijoiden kanssa lukuisista korkeakouluista ympäri Länsi-Suomea.

Tapahtuman alussa esittelemme itsemme ja paljastamme omia sijoituksiamme sekä tarinoita niiden taustalla. Henkilökohtaisten pitkävetolappujen jälkeen siirrymme vapaampaan keskusteluun sijoittamisesta ja muista aiheeseen liittyvistä ja liittymättömistä asioista. Tapahtuman
loppuun järjestämme vielä verkostoitumisaktiviteettejä, joiden avulla saatte apua omalle sijoitustaipaleellenne sekä pääsette tutustumaan kanssajäseniinne.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös arvonta, jonka voittaja saa omakseen Karo Hämäläisen, Jukka Oksaharjun ja Random Walkerin suositun Arvoguru – Näin löydät halvimmat osakkeet -kirjan. Ilmoittautumalla tapahtumaan osallistut arvontaan.

Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 29.3. kello 18:00, joten toimithan nopeasti!
Ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan sähköpostitse lähetetetyn Forms-lomakkeen kautta ja edellyttää Portfolion jäsenyyttä.

MITÄ: Portfolion iltapäiväkahvit

MISSÄ: Zoomissa

MILLOIN: 30.3.2021, kello 16:00

HINTA: Ilmainen

KENELLE: Portfolion jäsenistölle!

Nähdään tapahtumassa!

-Portfolio ry:n hallitus

Jos et ole vielä Portfolion jäsen, voit liittyä alla olevan linkin kautta:
www.portfoliory.fi/liity-jaseneksi/

Jäsenmaksu on 5€ ja kattaa osallistumisoikeuden tapahtumiin, Portfolio -haalarimerkin sekä Inderesin Premium -osakeanalyysityökalun vuodeksi käyttöösi (arvo 200€).

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/investmentclubportfolio

Facebook: https://www.facebook.com/Portfolio-114009653724631

Instagram @portfoliory

Pointer

Pointerilla tapahtuu:

Enemmän infoa Pointerin tapahtumista löydät Pointerin viikkotiedotteesta ja some-kanavilta!

Tulevat tapahtumat

Huhtikuu

10.4. => PorSE:n virtuaalimatka

12.4. => Poikkarit

19.4.=> Huhtikuun lajikokeilu

20.4.=> OP Talousiltapala

20.4. => Biz Potential Finland 2021