TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

Uusi viikko ja uudet kujeet, tapahtumat jatkuvat ensi viikolla!

Porkyfest 2021 – etäsitsit

Onko ollut ikävä bailaamaan auringon säteiden lämpöön, laulamaan ystävien kanssa tai syömään festariruokaa? Onko ollut vielä enemmän ikävä NESUA ja sitsejä? Nyt se on kaikki mahdollista omalta kotisohvalta. Näitä lauluja ei myöskään tarvitse popittaa koko viikkoa ennen osallistumista, vaan laulut sujuu kokemattomaltakin nesuilijalta. Nappaa siis Nesun laulukirja käteen, pukeudu valmiiksi himafestareille ja klikkaa zoomiin itsesi, hauskuus on taattua! Varaa myös muutama lantrattu, mieto sekä
tiukka omaan makuun, jotta festareilta ei tunnelma latistu. Toki myös vain musiikin perässä on sallittua saapua tunnelmoimaan zoomiin. Kerää lähin ystäväsi siis messiin ja tulkaa Nesu-porkyn festareille Zoomiin 24.3. Näille festareille ei ole myöskään moka saapua yksin!

Näille festareille lippu on ilmainen ja ainoa vaatimus on hyvä fiilis, asenne sekä oman pöytäryhmän kirjaaminen alla olevaan tiedostoon! Sääntöjä toki on, koska kyseessä on NESUSITSIT, toastin sana on laki. Näillä
festareilla myös punishment on osa hauskuutta.

Ennen sitsejä tapahtumassa julkaistaan etiketti Porkyfest 2021- etäsitseille, jota tulee noudattaa, julkaisemme myös tapahtumassa ruokaohjeistuksen sekä vihoviimeisenä pääsylipun eli zoom-linkin tapahtumaan!

Näille sitseille olet tervetullut olinpaikastasi, kaupungistasi sekä nesujärjestöstäsi huolimatta, KAIKKI MUKAAN SIIS!!

TAPAHTUMAN FACEBOOKISTA löydät Drive-linkin, jonne voit ilmoittaa pöytäryhmäsi nimen,
proggishalukkuuden, laulutoiveen, otatko merkin vai et ja mikä on oma nesujärjestösi.

MITÄ: NESU-Porkyn etäsitsit, Porkyfest 2021

MISSÄ: No missä vaan, kunhan tuut zoomiin

MILLOIN: 24.3. KLO 19.00 DON’T BE LATE

MITÄ MAKSAA: no ei mittää

DRESSCODE: haalarit ja paras festarioutfit mihin pystyt

KIRJOITA TIETOSI 22.3.2021 mennessä!

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle!

Mitä PorKy:lle kuuluu?

Moikka!

Meitä kiinnostaa tietää, mitä teille kuuluu. Linkin takaa löytyy lyhyt kysely liittyen opiskeluun, hyvinvointiin ja järjestettyihin tapahtumiin. Käykää täyttämässä kysely, jotta saamme selkeän kuvan opiskelijoiden fiiliksistä. Kyselyn tulokset näytetään myös koulun johtoryhmälle. Kysely on täysin anonyymi!

Kyseelyyn on aikaa vastata torstaihin 18.3. asti!

Kiitos kaikille jo kyselyyn vastanneille!

Tästä pääset tekemään kyselyn

Kopon tervehdys

Vaikka koulunkäynti suoritetaan toistaiseksi etänä, haluamme yhdessä opintotoimiston sekä opetushenkilökunnan kanssa muistuttaa, että tukea opintoasioihin tarjotaan niin kuin normaalioloissakin. Riittävä syy yhteydenottoon voi vaikka olla omien opintojen läpikäyminen. Jos et tiedä kehen ottaisit yhteyttä opintoihin liittyen, niin laita viestiä opintotoimiston yhteiseen sähköpostiin (porinopintotoimisto@utu.fi) taikka minulle (kopo@porinkylterit.fi). Muita opiskeluajan ”tukiverkon” jäseniä ovat
Pointerin tukihenkilöt, omaopettajat ja YTHS.

Myös rakentavaa palautetta otetaan mieluusti vastaan, joten muistakaa erityisesti kurssipalautteet.

Aurinkoisin terveisin

Tommi Suominen

OPINTOMENESTYSSTIPENDI

Porin Seudun Ekonomit ry. julistaa haettavaksi kaksi 500,00 euron opintomenestysstipendiä hyvin opinnoissaan menestyneelle, ylempää kauppatieteellistä tutkintoa suorittavalle, opiskelijalle, joka on opintojensa loppuvaiheessa. Stipendin saaja ei voi olla valmistunut ennen hakuajan päättymistä.

Perustellusta, vapaamuotoisesta hakemuksesta, johon liität opintorekisteriotteen, tulee ilmetä mm. opintomenestys (ml. laskettu keskiarvo), aikaisemmat stipendit jamuut asiaan mahdollisesti vaikuttavat seikat. Yhtenä valintakriteerinä arvostamme Satakunnan alueelle suuntautuvaa tutkielmatyötä.

Hakemukset ja siihen liittyvät liitteet pyydämme lähettämään sähköisesti, erillisinä liitetiedostoina,
keskiviikkoon 31.3.2021 mennessä yhdistyksemme sähköposti-osoitteeseen: info@porinseudunekonomit.fi Stipendit tullaan jakamaan Porky:n vuosijuhlassa.

PORIN SEUDUN EKONOMIT RY:N HALLITUS

Lisätietoja tarvittaessa: Hannele Tuomainen, puheenjohtaja, Porse ry. p. 040-529 8758 tai hantuoma@gmail.com.

Tulevat tapahtumat

Maaliskuu

23.3. => EY etäyritysvierailu

24.3. => Porkyfest 2021 – etäsitsit

Huhtikuu

20.4. => Biz Potential Finland 2021