Moi ihanat kanssaopiskelijat!

erikanettisivu

Vuonna 2020 PorKyn koulutuspoliittisena vastaavana ja kv-linkkinä toimin minä, Erika. Olen 22-vuotias toisen vuoden opiskelija ja pääaineenani on laskentatoimi ja rahoitus.

Minut voi usein löytää yliopistokeskukselta esimerkiksi Augustista koulutehtävien parista tai muuten vain viettämästä aikaa muiden opiskelijoiden kanssa, myös kouluaikojen ulkopuolella.

Tehtäviini kuuluu huolehtia opiskeluihin liittyvistä asioista, kuten kursseista ja tenttiarkistosta. Toivonkin, että mikäli mieleesi tulee kysymyksiä koulutuspolitiikkaan tai edunvalvontaan liittyen, tai tahdot esimerkiksi antaa kehitysideoita, ottaisit rohkeasti minuun yhteyttä joko sähköpostitse tai vaikkapa nykäisemällä minua hihasta koulun käytävällä. Pestini myötä saan mahdollisuuden osallistua Toiminnan ohjausryhmään, ja sitä kautta pääsen vaikuttamaan meidän kaikkien yhteisiin asioihin koulutukseen liittyen. Yksikkömme pienemmän koon takia asioihin onkin aidosti mahdollista vaikuttaa ja tästä syystä niin kaikki palaute kuin erilaiset ideatkin ovat enemmän kuin tervetulleita.

Mahtavaa vuotta 2020 kaikille!

Terveisin,

Erika Hutri