Opiskelijapalvelut

OPINTOTOIMISTO

Opintotoimisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa joen puolella aivan käytävän päässä. Opintotoimistossa opiskelijat pystyvät hoitamaan opiskeluun liittyviä asioita, ostamaan opinto-oppaan tai käydä kysymässä mieltä askarruttavista asioista. Opintotoimisto on auki muutaman tunnin päivässä ja sen aukioloajat löytyvät toimiston ovesta.

OPISKELIJAPALVELUPISTE

Opiskelijapalvelut löytyvät ensimmäisestä kerroksesta pääaulasta. Opiskelijapalveluista voi noutaa opiskelijakortin, kalenterin, lainata kampusfillarin ja ostaa kopiokortin sekä lippuja eri tapahtumiin. Opiskelijapalveluiden tiloista löytyy kopiokone ja opettajien jakama kurssimateriaali.

KIRJASTO

Porin yliopistokeskuksen kirjasto on kaikille avoin tieteellinen kirjasto yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa (Pohjoisranta 11 C). Kirjastosta löytyy erikseen kurssikirjaosasto, joka on lainaustiskiltä katsottuna vasemmalla kulmassa. Kurssikirjoja löytyy kirjastosta melko hyvin, mutta kappaleita on muutamia. Varauksia voi tehdä netissä kirjaston sivuilta löytyvässä Tutcat- tai Volter- portaalissa, johon kirjaudutaan kirjastokortin numerolla. Siruton opiskelijakortti voi toimia myös kirjastokorttina. Kirjaston yhteydessä toimii myös hiljainen lukutila sekä ryhmätyöskentelytila, joita voi käyttää opiskelun tukena. Ryhmätyöskentelytila on opiskelijoiden käytössä myös kirjaston ollessa suljettu.

Aukioloajat ma-ti ja to 10–16, ke 10–17.30 ja pe 10–15. Henkilökunnan ruokatauko klo 12-12.30.

Yliopistokeskuksen opiskelijat ja henkilökunta voivat käyttää kirjaston tiloja ja laitteita vuorokauden ympäri omilla sähköavaimillaan. Tarkemmat tiedot rakennuksessa liikkumisesta ovien ollessa lukittuina löydät täältä.

Lisää tietoja kirjastosta löydät täältä.

RUOKAILU

Porin yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa on opiskelijaravintolamme Sofia. Sofiasta saa ostettua opiskelijahintaisen lounaan ja iltapäivisin ravintola tarjoaa edullisesti FAST FOODia, joka on kätevä välipala luentojen välissä. Ravintolasta saa ostettua myös sämpylöitä, välipaloja sekä salaatti- ja keittolounaita. Sofian ruokalistaan pääset tästä.

Käyntiosoite
Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28100 Pori
Postiosoite
Porin Yliopistokeskus, PL 181, 28101 Pori
Sähköposti
hallitus@porinkylterit.fi

Porin Kylterit ry

Tuttavallisemmin ”PorKy” on Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön kauppatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö.
chevron-downmenu-circlecross-circle