Kerhotoiminnan ideana on lisätä PorKylaisten itseohjautuvaa vapaa-ajan toimintaa. PorKy tukee kerhojen toimintaa rahallisesti, joka tapahtuu kerhojen hakemuslinkin kautta. JOKAINEN voi perustaa oman kerhonsa ja kerätä mukaan kanssaopiskelijoita pyörittämään sen toimintaa.

Tällä hetkellä on olemassa kolme kerhoa, mutta kerhojen määrään sinäkin voit itse vaikuttaa. Kerää siis porukka kasaan ja laittakaa toiminta käyntiin! Kerhojen toimintaan osallistuminen ei ole rajoitettua (muuten kuin SB PorKyn rajallisen joukkuekoon takia), joten voit kuulua vaikka kaikkiin kerhoihin samanaikaisesti.

PORTFOLIO

Länsi-Suomen Akateeminen Sijoituskerho, tuttavallisemmin Portfolio, on toimintansa syksyllä 2020 aloittanut Turun Kauppakorkeakoulun Porin yksikön sijoittamisesta kiinnostuneet opiskelijat yhteentuova toimikunta. Jaoston päällimmäisenä tarkoituksena on edistää opiskelijoiden kiinnostusta ja asiantuntemusta varainhallintaa kohtaan.

Jäseneksi liityttyään opiskelija pääsee edistämään sijoitusosaamistaan muun muassa toimikunnan järjestämien ammattilaispuheenvuorojen, yritysvierailuiden sekä muiden jäsenetujen merkeissä. Haluamme painottaa, ettei toimintaan osallistuminen vaadi minkäänlaista aikaisempaa kokemusta sijoitustoiminnasta!

Portfolion ensimmäinen tapahtuma järjestetään 22.9., jossa tutustutaan muun muassa sijoitussalkun rakentamiseen ja pankkiirin uraan alan kotimaisen huippuosaajan johdolla. Tarkempaa tietoa tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta luvassa lähitulevaisuudessa. Tapahtuma on suunnattu ainoastaan Portfolion jäsenille, joten muista ilmoittautua ajoissa!

Ilmoittautuminen Portfolion jäseneksi tapahtuu TÄLLÄ LOMAKKEELLA.

Portfolion lukuvuosittainen jäsenmaksu on 5 €, joka oikeuttaa seuraaviin etuihin;

– Osallistumisoikeus tapahtumiin (mukaan lukien ekskursio!)
– Portfolio – haalarimerkki
– Inderes Premium osakeanalyysityökalu käyttöön vuodeksi veloituksetta (arvo 200€)
– Mahdollisuus hakea Portfolion toimikuntaan tulevaisuudessa.

Ota Portfolio haltuun sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista;

Facebook: https://www.facebook.com/Portfolio-114009653724631/ 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/investmentclubportfolio/ 

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä; toimikunta.portfolio@gmail.com

Tuottoisaa syksyä toivottaen
Jaakko Salminen & Thomas Muikku

PORIN AKATEEMINEN TASTING SEURA

Morjesta PorKylaiset,

PorKy:n kerhotoiminta on nähnyt päivänvalon! Yhdeksän opiskelijaystävän avulla olemme muodostaneet PorKy:lle yhden ensimmäisistä kerhoista. Tämän hiljattain alkunsa saaneen kerhon nimi on Porin Akateeminen Tasting Seura, tuttavallisemmin tasting-kerho.

Pitkään muutaman opiskelijan mielessä on pyörinyt: ”Perkele, miksi meillä ei ole tällaista.” Huomattiin porukalla pieni puute porilaisessa opiskelijaelämässä ja päätettiin yhteistuumin korjata tämä suuri vääryys. Kesän aikana ideasta siirryttiin konkreettisemmalle tasolle, ja nyt kaikki on lähestulkoon ensimmäistä tapahtumaa vaille valmis!

Haemme vielä tarkkoja suuntaviivoja toiminnalle, mutta pyrkimyksenämme on järjestää monipuolisesti erilaisia tapahtumia hyvän ruuan sekä juoman ympärille. Tavoitteenamme on järjestää esimerkiksi erilaisia viinimaistajaisia, olut-iltoja ja panimoexcuja, sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä tämän lisäksi, mille sattuu olevan kysyntää.

Jos kiinnostuksesi heräsi, malta hetki ja somekanavien launchatessa ota ne haltuun, liity jäseneksi ja tule syksyllä järjestettävään ensimmäiseen tapahtumaan!

Innostunein terkuin,
Kerhon perustajat

SB PorKy

Hei PorKylaiset!

Nyt on luvassa isompi hype sitten uuden GM valinnan jälkeen tai uuden soutujoukkueen julkistamisen jälkeen, sillä tänä syksynä ainejärjestömme syöksyy säbävuoroista suoraan syvään päätyyn satakuntaliigan kentille!

Joukkueemme SB PorKy osallistuu ainejärjestömme alaisena uutena kerhona Satakuntaliigan 2 divariin. Pelejä pelataan viikonloppuisin ja kausi alkaa 3.10. Pelien kesto on 2x20min juoksevalla ajalla, jolloin edes GM ei ehdi väsymään.

Draft on tänä syksynä edennyt jo pitkälle ja meillä on vielä YKSI (1) vapaa paikka innokkaalle! Meiltä löytyy kaikenlaista konkaria niin ännän vuoden opiskelijoista pupuihin, joten jonkinlaisia GOAT statuksen omaavia veivaajia löytyy niin prospektienkin joukosta.

Tämä joukkue ei katso sukupuolta, joten niin miehet kuin naisetkin saavat liittyä, jos vain on kiinnostusta pelata.

Eli vielä lyhyesti:

MITÄ: PorKyn ihka oma salibandyjoukkue satakuntaliigaan
KENELLE: Kaikille Porkyn jäsenille
MISSÄ: Jokainen peli pelataan Ulvilassa (entinen Karhuareena)
MILLOIN: ASAP dm talousvastaavalle tai vaihtoehtoisesti GM:lle
MITÄ MAKSAA: 30$$

(HUOM. SB PorKy ei korvaa tavallisia säbävuoroja, jotka lähtevät käyntiin syksyn aikana)