Esihaku hallitukseen on päättynyt. Tässä 9 mainiota ehdokasta, jotka ovat ilmoittautuneet hakevansa Porin Kylterien hallitukseen 2017. Muistakaa, että hallitukseen voi asettua ehdolle myös vaali-iltana.

Ehdokkaat ovat vastanneet seuraavaan kysymykseen:

Olen sopivin henkilö hakemiini tehtäviin, koska…

Ehdokkaat:

Puheenjohtaja:

Jonatan Jarkiaimage10

Moikka! Pian takana on upea vuosi hallituksessa, jonka aikana olen nähnyt, kuullut ja oppinut paljon. Olen nähnyt sisältä päin, millainen on vuosi PorKyn toiminnan ytimessä. Olen ammentanut koko vuoden sitä kuuluisaa hiljaista tietoa, joka on järjestön toiminnan kehittämisen kannalta äärimmäisen tärkeää, ja mitä on vaikeaa omaksua koematta sitä itse. Omassa työssäni Yrityssuhdevastaavana olen oppinut, mitä hallitustyöskentely vaatii ja kuinka järjestön toimintaa voi vielä hioa. Oman työnkuvani lisäksi olen oppinut tuntemaan paljon myös muiden hallituspestien toimenkuvista. Tästä uskon olevan suuri apu järjestön toiminnan eri osa-alueiden hahmottamisessa. Aktiivisen järjestötoimintani ansiosta olen luonut myös lämpimät suhteet sidosryhmiimme ja nähnyt runsaasti kylteritoimintaa muilla paikkakunnilla, joka antaa loistavat valmiudet oman järjestön toiminnan reflektointiin.

Kokemuksen lisäksi löydän itsestäni runsaasti motivaatiota ja halua kehittää PorKyn toimintaa. Kun katson aikaa vuotta taaksepäin, en olisi ollut valmis siihen vastuuseen mitä puheenjohtajuus vaatii, eikä tavoitteena oikeastaan tuolloin ollutkaan hakea koskaan puheenjohtajaksi. Nyt syksyn edetessä itsevarmuus ja into tehtävään on kypsynyt ja olen ottanut hallitustoimintaan vakavamman asenteen pyrkien ajattelemaan toiminnassani suurempaa kuvaa. Olen erittäin luotettava ja vastuullinen henkilö, joka kykenee toimimaan tehokkaasti myös paineen alaisena. Pystyn hallitsemaan isoja kokonaisuuksia ja työskentelemään tehokkaasti. Olen idearikas suunnannäyttäjä, joka on valmis viemään vaikeitakin asioita loppuun asti. Olen erittäin avoin ja sosiaalinen sekä omaan hyvät yhteistyö- ja vaikuttamistaidot. Olen erittäin kannustava muita kohtaan, mutta sopivissa määrissä myös vaativa, jotta yhteiset tavoitteet saadaan ansiokkaasti toteutettua. Haluan jatkaa ja ohjata PorKyn toimintaa puheenjohtajana samaan hienoon suuntaan, mihin olemme viime vuosina kulkeneet.

Varapuheenjohtaja

Rico Rokka 13012849_10204362449821804_2142982667360984508_n

Näen Porkyn hallituksen ja Porin Kyltereiden yhdistyksen yhtenä suurena palapelinä, ja näen itseni yhtenä palapelin osana, joka pitää tiukasti muita paloja kasassa. Seuratessani hallituksen toimintaa kahden vuoden ajan, näin kuinka se avasi silmäni ja totesin että haluaisin olla mukana hallitustoiminnassa ja kehittämässä yhdessä PorKyä eteenpäin hyvän tiimin osana. Mielestäni tämän tutorvuoden jälkeen olisi aikani nousta porkyn toiminnassa seuraavalle tasolle ja täten olen päättänyt hakea hallitukseen. Eso es todo por hoy.

 

 

 

 

Talousvastaava

Tomas Saariketo

Moi kaikille!
img_20160328_230338
Ensin alkuun pieni esittelyosa itsestäni: olen 20-vuotias porilainen ja toisen vuosikurssin
opiskelija. Puput tuntevat minut lähinnä aloitusviikon videolta, sillä suoritan tällä hetkellä asepalvelusta, minkä takia minua ei ole yliopistokeskuksella tai Porin yöelämässä liioin näkynyt kuluneen syksyn aikana. TJ on kuitenkin tällä hetkellä enää 25, joten opiskelut jatkuvat heti tammikuussa!
Haluan osallistua ainejärjestömme toimintaan ja uskon, että autan loistavaa ainejärjestöämme parhaiten hallituksen talousvastaavan tehtävissä. Minut pitäisi valita talousvastaavaksi, koska olen taitava pyörittelemään numeroita ja tykkään työskennellä niiden parissa. Talousvastaavan tehtävissä saisin tärkeää käytännön kokemusta kirjanpidosta ja laskiksen opiskelijana myös opintoni tukisivat talousvastaavana toimimista. Kuitenkin tärkein syy, minkä takia hallitukseen haen, on uudet kokemukset, ystävät ja verkostot.
Mikäli minut valitaan hallitukseen, saa PorKy minusta ahkeran ja sosiaalisen kaverin edustamaan ainejärjestöämme.

Nähdään keskiviikkona vaali-illassa!

Roope Tamminencv-kuva

Olen kiinnostunut taloudesta ja erityisesti rahoituksesta. Olisin motivoitunut rooliin, koska tulevaisuudessa unelmani on työskennellä talouden parissa. Olen myös laskentatoimen ja rahoituksen pääaineopiskelija, mikä tukee pestiä samalla, kun pesti tukisi pääaineopiskelujani. Ollakseni täysin rehellinen, niin haen talousvastaavan pestiltä myös kaikkea hallitukseen liittyvää toimintaa ja siitä saatua kokemusta unohtamatta sen tuomia hauskanpito mahdollisuuksia! Lyhyesti sanoen tässä olisi teille motivoitunut ja sosiaalinen ehdokas, joka haluaa oppia uutta ja haastaa itsensä. Tavoitteena on tehdä tietenkin myös Porkysta taas askeleen verran mahtavampi ainejärjestö. Vaalilupaukseni on käyttää mahdollisimman paljon rahaa teidän hyvinvointiinne ja mahdollistaa ainejärjestömme kasvu ja kehitys talouden puolesta.

Hasta luego mi amigos!

 

Tapahtumavastaava:

Taija Viklund

Viime vuosi biletiimissä on antanut hurjasti kokemuksia erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja vastuusta, joka sen mukana tulee. Ja koska kaikki ei aina mennyt ihan niin kuin Strömsössä, on kaikesta kuitenkin kunnialla selvitty ja opittu, miten tulevaisuudessa kannattaisi tehdä toisin. Sopisin tapahtumavastaavan tehtäviin, koska minulta löytyy paljon uusia ideoita ja innostusta hallitustoimintaan, ja kun jotain päätän tehdä, niin sen myös teen. Olen ollut aktiivisesti mukana kaikessa PorKy:n toiminnassa -ja antanut tapahtumille ja tapahtumissa kaikkeni- ja siksi haluaisinkin olla mukana sen kehittämisessä myös ensi vuonna! B)

 

 

 

 

Markkinointi- ja viestintävastaava

Jenni Vuorelakuva

Harkitsin hallitukseen hakemista jo ensimmäisenä vuonna, mutta silloin ei rohkeus riittänyt. Nyt kuitenkin päätin, että give it a try, ja markkinointi- ja viestintävastaavan pesti olisi mahtava juttu. Olen toisen vuoden opiskelija ja pääaineeni on markkinointi – muun muassa siksi juuri markkinointivastaavan tehtävä kiinnostaa. Olen syntyperäinen satakuntalainen ja Porissakin on tullut asuttua jo kolme vuotta. Koulun ulkopuolella työskentelen Puuvillan Stadiumilla.

Hallitustyöskentely olisi hieno tilaisuus päästä vaikuttamaan rakkaan PorKymme toimintaan ja tutustumaan myös muiden paikkakuntien opiskelijajärjestöjen toimintaan. Opiskelijajärjestössä toimiminen ei ole ihan vierasta, sillä lukiossa toimin oppilaskunnan rahastonhoitajana. Markkinointivastaavan tarvitsemat somekanavat, bloggaus ja kuvanmuokkausohjelmat ovat hallussa, ja jonkinlaista kokemusta on käytännöstäkin, kun viime vuoden alussa tein mainoksia ja somepäivityksiä äitini ja muutaman hänen tuttunsa eduskuntavaalikampanjoihin. Markkinointi- ja viestintävastaavana pitäisin huolen, että järjestömme näkyy ja kuuluu ja että jokainen porkyläinen tietää mitä tapahtuu ja milloin. Lisäksi lupaan, että Vujulehdestä ja Pupuoppaasta tulee vähintäänkin yhtä hienoja kuin aiemminkin.

 

 

Rico Rokka (Esittely ylempänä hakemuksessa varapuheenjohtajaksi)

 

Sopo13466399_1113533498669699_6908766254501725929_n

Emma Kalliola

Olen puolentoista vuoden ajan nähnyt PorKyn toimintaa ja osallistunut moniin PorKyn tapahtumiin, ja nyt minua kiinnostaisi päästä itse ideoimaan sekä järjestämään tapahtumia. Mamman saappaat ovat isot saappaat täytettäviksi, mutta olisin halukas päästä vaikuttamaan asioihin sekä kehittämään toimintaa edelleen. Tykkään kokeilla uusia juttuja, joten lajikokeilujen järjestäminen, ja muutenkin jäsenistön hyvinvoinnista huolehtiminen olisi minulle tosi mielekästä hommaa. Olen avulias ja tunnollinen tyyppi, jolla pysyy langat hyvin käsissä. Hoidan aina kaiken aloittamani kunnialla loppuun saakka. PorKy on antanut minulle yhteisönä paljon, ja haluan nyt antaa sille takaisin.

 

Kopoimage

Suvi Seitsonen

Olen kiinnostunut hallitustoiminnasta ja haluan olla kehittämässä ainejärjestöämme. Kopon tehtävässä kiinnostaa vaikutusmahdollisuudet ja opiskelijoiden mielipiteen esiin tuominen. Koulutuspoliittisena vastaavana edustaisin teitä opiskelijoita ja teidän mielipiteitänne, toisin ajatuksianne ja ehdotuksianne esille eri työryhmissä. Haluan, että opiskeluympäristö on paras mahdollinen ja opiskelu olisi mahdollisimman joustavaa. Kopona tavoitteenani on olla helposti lähestyttävä ja pysyä tietoisena opiskelijoiden mielipiteistä tutkintoon liittyen. Excun järjestäminen on yksi kopon pestin huippukohdista, sillä matkustaminen ja matkojen järjestäminen on todella lähellä sydäntä. Seuraavasta reissusta tulee varmasti unohtumaton.

 

 

 

 

 

 

 

NESU-vastaava

Alisa Kuusistoimg_7289

Hallituksen rooleja selaillessani tiesin heti haluavani hakea NESU-vastaavaksi. Olen useasti saanut kuulla kavereiltani kyvystäni saada innostettua ihmisiä mukaan tapahtumiin, joista olen itse innostunut (esimerkkinä tästä Lauri Airio, joka vietti kaksi päivää kanssani samoilla luennoilla ja kuunteli hehkutustani tulevasta Peiskästä. Kolmantena päivänä Lauri totesi, että kai se on itsekin lähdettävä. Ja niin sitä sitten mentiin!). Haluaisinkin hallituksessa saada innostettua porkyläisiä lähtemään rohkeammin ulkopaikkakunnilla järjestettäviin tapahtumiin.
Viihdyn myös hyvin erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa ja uusien ihmissuhteiden luominen on minulle helppoa, joista uskon olevan hyötyä NESU-vastaavan roolissa. Ja tietenkin olisi mahtavaa päästä edustamaan Porin Kyltereitä ympäri Suomea ja tutustua muiden kaupunkien edustajiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *