OP Länsi-Suomi

OP Länsi-Suomi on osa osuustoiminnallista OP Ryhmää. Tarjoamme pankki-, vakuutus-, kiinteistönvälitys- ja hyvinvointipalveluita sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Meillä voit asioida paikan päällä konttoreissamme, tai digisti verkkoneuvottelemalla vaikka kotisohvaltasi. Palvelua saat joustavasti arkipäivisin klo 8-20 ja puhelimitse klo 22 saakka. OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaana kerrytät OP-bonuksia, joilla saat rahanarvoisia etuja käyttöösi. Kerromme mielellämme lisää eduista, jotka meillä odottavat juuri sinua.

Meidän mielestämme nuorissa on tulevaisuus! Olemme mielellämme mukana opiskelijoiden elämän ja tulevaisuuden käänteissä. Olemme myös aktiivisesti mukana opiskelijoiden arjessa osallistumalla tapahtumiin ja tekemällä yhteistyötä erilaisten opiskelijajärjestöjen kanssa. Vuonna 2015 panostimme satakuntalaiseen yliopistokoulutukseen lahjoittamalla miljoona euroa, jotta Satakunnassa voidaan jatkossakin tarjota laadukasta yliopisto-opetusta.

OP – ryhmän verkkopalveluita

Yhteystiedot ja aukioloajat

Olethan jo ladannut Pivon? Sieltä löydät lukuisia rahanarvoisia etuja käyttöösi, niin meiltä, kuin muiltakin paikallisilta yrityksiltä. Lataa Pivo sovelluskaupastasi!

Rahansiirto onnistuu kätevästi nykyään OP Siirron kautta

Oletko pohtinut yrittäjyyttä opintojesi ohella? OP Kevytyrittäjä -palvelu on hyödyllinen ratkaisu sinulle, jos olet päättänyt lähteä yrittäjyyden tielle osa-aikaisesti tai päätoimisesti.

OP – ryhmän opiskelijoille suunnatut palvelut

OP opiskelijaelämää -sivusto

Miten haen opintolainaa?

Mitä pitää muistaa, kun aloitan opintoni?

Olen aikuisopiskelija – mitä kannattaa huomioida?

Miten hoidan arjen raha-asiani?

Opiskelu tai harjoittelu ulkomailla – miten kaikki hoituu?

Mitä pitää huomioida, kun muutan pois kotoa?

ASP-tili

Opiskelijan OP-Visa -kortti

Porin Konttorikone

Porin Konttorikone on paikallinen, porilainen toimistokumppani, jonka toiminnalla on pitkät ja vankat juuret Satakunnassa. Konttorikoneen palveluihin kuuluvat laajasti erilaiset ja räätälöidyt toimistoratkaisut niin kopiokoneista kalustukseen ja kahvikoneisiin. Porin Konttorikone tuntee paikallisen elinkeinoelämän ja osaa tarjota asiakkailleen liiketoimintaan oikein mitoitetut sekä hyvin sopivat toimistolaitteet ja -tarvikkeet sekä huoltopalvelut. Porin Konttorikone onkin elänyt satakuntalaisten koulujen, virastojen ja konttoreiden arjen muutoksen vuosikymmenet uudistuen pitkäaikaisten ja uusien asiakkaidensa kanssa.

Porin Konttorikone palvelee myös opiskelijoita muun muassa opiskelutarvikkeiden muodossa. Konttorikoneen myymälän löydät Länsi-Porista aivan Prisman läheltä Tommilantieltä ja se on avoinna arkisin 8-16.30. Verkkokauppaan pääset tästä!

Seasons HR Management

Seasons HR-Management on moderni, kansainväliseen kasvuun tähtäävä, luotettava henkilöstö yritys Porissa ja Turussa. Seasons HR Management on perustettu vuonna 2011 Porissa ja yritys kasvaa ja laajenee mukavalla tahdilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Onnistuneen rekrytointiprosessin tuloksena on tehokas, laadukas ja työstään nauttiva tekijä. Seasons HR Management on kumppani henkilöstöasioissa. Rekrytoimme, konsultoimme ja koulutamme henkilöstöä eri alojen erityyppisiin ja -mittaisiin työtarpeisiin.

Toimintamme lähtökohtana on korkealuokkainen laatu ja palvelutaso. Palvelemme ja autamme kaikissa rekrytointikysymyksissä. Me tutustumme huolella asiakasyrityksen toimintaympäristöön ja tarpeisiin löytääksemme parhaiten soveltuvan tekijän, jonka ammattitaito ja työpersoona vastaavat asiakkaan toiveita sekä auttaa asiakasyritystä menestymään.

Tuemme yrityksiä eri alojen toimihenkilö-, suorite- sekä johto- ja asiantuntijatason rekrytoinneissa. Asiakasyrityksen niin toivoessa, voimme osallistua rekrytointiprosessiin myös muilta tarvittavilta osilta.

www.seasons.fi