Pikalinkit Liity jäseneksi
Suomen Ekonomit

25

Ekonomiyhdistystä

 13

Opiskelijayhteisöä

52 000

Jäsentä
Suomen Ekonomien yhdyshenkilö Porissa
Juha-Matti Seppä

Kylteriyhdyshenkilö

juhamatti.seppa@ekonomit.fi

 044 3160 394

Suomen Ekonomit on kauppatieteellisen yliopistotutkinnon suorittaneiden ja alan opiskelijoiden palvelu- ja etujärjestö. Kauppatieteiden opiskelijat kuuluvat Suomen Ekonomeihin opiskelijayhteisöjen kautta. Porin Kylterit ry edustaa yhtä kolmestatoista opiskelijayhteisöstä ja siihen liittyessään opiskelija liittyy automaattisesti myös Suomen Ekonomeihin.

Suomen Ekonomeilla työskentelee 13 kylteriyhdyshenkilöä eli kylliä ympäri Suomea – yksi jokaisella kampuksella. Kylteriyhdyshenkilöt toimivat kylterien lähimpänä linkkinä Suomen Ekonomeihin ja esimerkiksi auttavat kaikissa edunvalvontaan ja työelämään liittyvissä asioissa.

Suomen Ekonomien jäsenedut

  Kylteri KylteriPlus
Oikeudellinen neuvonta
Yleiset urapalvelut
Palkkaneuvonta
Paikkakuntakohtaiset tilaisuudet ja koulutukset
Ekonomi-lehti
Kauppalehden ilmaisjaksot
Henkilökohtaiset urapalvelut  
Oikeusturva- ja vastuuvakuutus  
Nuoret Ekonomit -kiertueen tilaisuudet  
Kauppalehti (ml. digi ja Optio)  
  Kylteriyhdistyksen liittymismaksulla 25 € / lukuvuosi
Lisäksi kylteriyhdistyksen liittymismaksu

Kauppalehti sekä Ekonomi-lehti.

Palkkaneuvonta auttaa oikean palkkatason määrittämisessä töitä hakiessa. Kesätyöpalkka-, gradupalkkio- ja vastavalmistuneen palkkasuositukset löydät Suomen Ekonomien nettisivuilta.

Uraneuvonta ja –valmennus tarjoaa henkilökohtaisen palautteen esimerkiksi cv:stä tai työhakemuksesta, haastattelusparrausta työhaastattelua varten, laadukkaita webinaareja työnhausta sekä mahdollisuuden osallistua mentorointiin.

Lakipalveluissa voit tarkistuttaa työsopimuksesi ennen allekirjoittamista, kysyä apua sopimusneuvotteluun tai vaikkapa hankkia lisätietoa alasi työehtosopimuksista.

IAET-työttömyysvakuutuskassa. Voit kuulua työttömyyskassaan Suomen Ekonomien kautta jo opiskeluaikanasi. Näin sinun on mahdollista saada ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa valmistuttuasi, jos et löydäkään heti valmistumisen jälkeen työpaikkaa. Voit kerätä työttömyyspäivärahaan oikeuttavat 26 työssäoloviikkoa kesä- tai osa-aikatöillä. Lisää aiheesta osoitteesta www.iaet.fi tai kylliltä.

KylteriPlus-lisäpalvelupaketilla (25€ / lukuvuosi) voit täydentää maksuttoman kylterijäsenyyden palveluvalikoimaa missä tahansa opintojen vaiheessa.

Lisää tietoa Suomen Ekonomeista löydät osoitteesta www.ekonomit.fi.