Seasons HR-Management on moderni, kansainväliseen kasvuun tähtäävä, luotettava henkilöstö yritys Porissa ja Turussa. Seasons HR Management on perustettu vuonna 2011 Porissa ja yritys kasvaa ja laajenee mukavalla tahdilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Onnistuneen rekrytointiprosessin tuloksena on tehokas, laadukas ja työstään nauttiva tekijä. Seasons HR Management on kumppani henkilöstöasioissa. Rekrytoimme, konsultoimme ja koulutamme henkilöstöä eri alojen erityyppisiin ja -mittaisiin työtarpeisiin.

Toimintamme lähtökohtana on korkealuokkainen laatu ja palvelutaso. Palvelemme ja autamme kaikissa rekrytointikysymyksissä. Me tutustumme huolella asiakasyrityksen toimintaympäristöön ja tarpeisiin löytääksemme parhaiten soveltuvan tekijän, jonka ammattitaito ja työpersoona vastaavat asiakkaan toiveita sekä auttaa asiakasyritystä menestymään.

Tuemme yrityksiä eri alojen toimihenkilö-, suorite- sekä johto- ja asiantuntijatason rekrytoinneissa. Asiakasyrityksen niin toivoessa, voimme osallistua rekrytointiprosessiin myös muilta tarvittavilta osilta.

www.seasons.fi