1. Vastaanota opiskelupaikkasi

Vastaanota VIIMEISTÄÄN perjantaina 16.7.2021 klo 15.00 mennessä. Varasijoilta hyväksyminen päättyy maanantaina 2.8.2021 klo 15.00.

2. Ilmoittaudu läsnäolevaksi yliopistoon sekä maksa ylioppilaskunnanmaksu.

3. Liity PorKyn jäseneksi osoitteessa www.porinkylterit.fi

Liityttyäsi jäseneksi muista säilyttää kuitti ja tuo se mukanasi kahvihetkeen, josta saat tositetta vastaan jäsentarran opiskelijakorttiisi. Voit myös näyttää tilitapahtuman nettipankistasi. Jäsentarralla saat sekä PorKyn, että Suomen Ekonomien edut. Jäsenyys maksaa 40€ ja kattaa koko opiskeluaikasi.

4. Tilaa opiskelijakortti mahdollisimman aikaisin! Kortti lataan osoitteesta frank.fi . Voit valita tavallisen opiskelijakortin tai kansainvälisen ISIC –yhdistelmäkortin. Tilaamista varten tarvitset digitaalisen valokuvan. Kysyttäessä valitse ylioppilaskunnaksi TYY-Pori. Valmiin kortin voit noutaa Yliopistokeskuksen opiskelijapalveluista. Ennen kortin tilausta sinun on oltava ilmoittautunut läsnäolevaksi.

5. Hanki asunto Porista

Vinkkejä asunnonetsimiseen www.porinkylterit. -> puput. Mikäli et löydä asuntoa ennen opiskelujen alkamista, ota yhteyttä tutoriisi tai PorKyn hallitukseen. MUISTA KOTIVAKUUTUS!

6. Hae opinto- ja asumistukea

Hae tukia lähettämällä opintotukihakemus Kelaan, niin saat sitä syyskuun alusta lähtien. Hakemukset on toimitettava syyskuun aikana. Hakemukset voit tehdä sähköisesti Kelan sivuilla osoitteessa www.kela.fi.

7. Tee muuttoilmoitus sekä sähkösopimus

Ilmoituksen voit tehdä helpostiverkossa osoitteessa www.posti.fi/muuttoilmoitus ja sähkösopimuksen soittamalla Porin Energialle arkisin klo 8.00-16.00 numeroon 026212050. Sähkösopimusta hankittaessa kannattaa muistaa kysellä opiskelija-alennusten perään.

8. Aktivoi yliopiston tunnukset

Aktivoi tunnuksesi osoitteessa idm.utu.fi.

9. Hanki sähköavain.

Sähköavaimen saat Yliopistokeskuksen Palvelukeskuksesta, joka sijaitsee Yliopistokeskuksen aulassa. Sähköavain on VÄLTTÄMÄTÖN opiskeluaikanasi, sillä sen avulla pääset muun muassa kirjastoon sen aukioloaikojen ulkopuolella, atk-luokkaan sekä sähköisten tenttien tenttiakvaarioon.

10. OSALLISTU!

Ja vielä kerran osallistu! Osallistu päivisin pidettäviin infoihin, ne ovat tärkeitä ja sisältävät paljon tärkeää asiaa. Muista osallistua myös iltaisin, sillä aloitusviikon iltoina on luvassa paljon hauskaa tekemistä yhdessä uusien opiskelukavereidesi kanssa.