Lähde avoimin mielin mukaan aloitusviikon monipuolisiin tapahtumiin niin saat kaiken irti uudesta yhteisöstä ja itsestäsi opiskelijana!

Pupujen ensimmäinen viikko eli orientaatioviikko koostuu päivä- ja iltaohjelmasta. Viikon tarkoituksena on tutustuttaa uudet opiskelijat kauppakorkeakouluun, yliopisto-opiskeluun, opiskelijaelämään ja toisiinsa. Poikkeuksellisen tilanteen takia syksyn infotilaisuudet/tapahtumat järjestetään osittain etänä. Haluamme järjestää kaikille turvallisen aloitusviikon muun muassa panostamalla hygieniaan ja turvaväleihin. Mikäli sinulla on minkäänlaisia hengitysoireita tai olet kipeä, ethän osallistu tapahtumiin, jotka järjestetään fyysistä läsnäoloa vaativina. Olemme myös huomioineet nykyisen tilanteen aloitusviikon ohjelmaa suunniteltaessa.

Päivisin järjestetään tärkeitä infotilaisuuksia, jotka johdattelevat sinut yliopistomaailmaan niin opiskelun kuin kurssivalintojenkin osalta. Iltaisin PorKy järjestää pupuille vapaampaa ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan muihin vuosikurssilaisiin ja pitämään hauskaa yhdessä. Opintotoimisto infoaa päiväohjelman aikatauluista erikseen.

Aloitusviikko on ainutlaatuinen tapahtuma, jonka aikana pääset kokemaan paljon uutta. Luvassa on hyödyllistä ja yksityiskohtaista infoa opiskeluun liittyen sekä iltaohjelman tarjoamia hauskoja haasteita, joissa heittäytymiskyky ja rohkeus ovat valttia. Tule siis avoimin mielin mukaan ja anna tutoreiden ohjata sinua läpi unohtumattoman viikon!

LINKKI ALOITUSVIIKON FACEBOOK TAPAHTUMAAN TÄSSÄ.

AIKATAULU ALOITUSVIIKOLLE:

MAANANTAI 24.8. SAUNAILTA

PorKyn hallituksen järjestämä illanvietto starttaa yliopistokeskukselta pienellä piknikillä, jossa opiskelijoita tutustutetaan toisiinsa. Tämän jälkeen suunnataan kaupunkijunakierrokselle, joka on tunnettu myöskin nimellä vetojuna! Ole ajoissa. Tämä ilta ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

TIISTAI 25.8. TUTUSTUMISILTA

Pointer järjestää kaikille yliopistokeskuksen uusille fukseille get together -illan Saikulla! Luvassa mukavaa yhdessäoloa, jota ei kannata missata, sillä täällä tutustut myös muiden alojen uusiin opiskelijoihin!

KESKIVIIKKO 26.8. AMAZING PORI RACE

PorKyn Biletiimin järjestämä Amazing Pori Race on täällä! Tule suorittamaan taitoa ja rohkeutta vaativia rasteja ympäri Poria! Mukaan kannattaa varata vahvuutta, kanttia, hullutta, heittäytymiskykyä sekä huumorintajua. Otatko haasteen vastaan? THIS IS – AMAZING PORI RACE!

TORSTAI 27.8. PELEJÄ JA PIKNIK

Nappaa omat eväät mukaan ja tule rennosti pelaamaan pihapelejä ja hengailemaan piknikille. Loistava tilaisuus jutella vielä uusille tuttavuuksille ja muistella aloitusviikon tapahtumia!

(HUOM! Pidätämme oikeudet muutoksiin aikataulussa. Nykyisen tilanteen taki pyrimme pitämään perinteisen aloitusviikon, mutta ilmoitamme kaikista muutoksista aloitusviikkoon liittyen välittömästi ja tutorit pitävät teidät puput ajantasalla.)