Hei PorKyläiset!

Olen Tommi Suominen ja toimin PorKyn koulutuspoliittisena vastaavana ja kv-linkkinä vuonna 2021. Odotan innoissani, mitä pesti tuo tullessaan. Olen 21-vuotias toisen vuoden opiskelija ja pääaineenani on laskentatoimi ja rahoitus.

Tehtäviini kuuluu huolehtia opiskeluihin liittyvistä asioista, kuten kursseista ja tenttiarkistosta. Saan myös mahdollisuuden osallistua Tutkinto-ohjelmien ohjausryhmään, ja sitä kautta pääsen vaikuttamaan meidän kaikkien yhteisiin asioihin koulutukseen liittyen. Toivon, että otatte rohkeasti yhteyttä, jos mieltänne painaa jokin koulutuspolitiikkaan tai edunvalvontaan liittyvä asia. Otan erittäin mielelläni vastaan myös kehitysideoita. Yksikkömme pienemmän koon sekä eteenpäin suuntaavan asenteen vuoksi meidän kaikkien onkin aidosti mahdollista vaikuttaa asioihin. Tästä syystä kaikki palaute sekä erilaiset ideat ovat enemmän kuin tervetulleita.

Tavoitat minut sähköpostitse (kopo@porinkylterit.fi) taikka koulun käytävällä, Augustista, ainejärjestöjen tapahtumista tms., kunhan poikkeustilanteesta päästään takaisin yliopistokeskukseen tai ”normaaliin opiskelijaelämään”.

Tehdään yhdessä parempi vuosi!

Terveisin,

Tommi Suominen