Hei PorKyläiset!

Nimeni on Ella Fonsén ja toimin tänä vuonna PorKyn sosiaalipoliittisena vastaavana. Haluan pitää huolen jäsenistömme hyvinvoinnista järjestämällä esimerkiksi niin kahvihetkiä kuin myös kuukausittaisia lajikokeiluja. Lisäksi edustan opiskelijajärjestöämme hyvinvointiryhmä Hyrrässä sekä teen yhteistyötä Häirintäyhdyshenkilöidemme kanssa.

Etenkin näin poikkeusolojen aikana pidän tärkeänä sitä, että opiskelijoilla on hyvä olla, mahtavia kavereita ympärillään sekä mielekkäitä kokemuksia. Siksi minuun voikin ottaa rohkeasti yhteyttä, jos mieleen tulee mitä tahansa näihin teemoihin liittyen. Sillä näin porilaisena, yllytyshulluna ja aktiivisena ihmisenä on melko todennäköistä, että lähden heittämääsi ideaan innolla mukaan pyrkien saamaan muutkin innostumaan. Olen helposti lähestyttävä ja avoin ihminen, joka toivoo saavansa lajikokeilujen ja muun toiminnan avulla jokaisesta PorKyläisestä ripauksen enemmän porilaisen, vaikka myös raumalaiset ovatkin ihan kivoja.

Voit lähestyä minua joko koulun käytävillä, todennäköisemmin kirjastolla, tai sitten sähköpostitse osoitteessa sopo@porinkylterit.fi. Toivottavasti tapaamme kuluvan vuoden aikana ja pääsemme nauttimaan yhdessä kivoista hetkistä!

Pysykää terveinä ja pitäkää toisistanne huolta.

Terveisin,

Ella Fonsén