Kuuma kahvi kaunistaa vai miten se meni? PorKyn jokaviikkoinen kahvihetki pitää sinut vireänä! Siellä pääset nauttimaan tuoreesta kahvista ja viikoittain vaihtuvista herkuista.

Keskiviikkoisin pääset nauttimaan PorKyn tarjoamasta viikoittaisesta makeasta jäsenedusta. Perkolaattori pistetään porisemaan ja hallituksen jäsenet vuorotellen leipomaan toinen toistaan herkullisempia pieniä makeita paloja. Kahvihetki järjestetään lounasaikana klo 11.45-12.15. Porkyläiset kokoontuvat herkkujen ääreen vaihtamaan kuulumisia ja rentoutumaan hetkeksi luentojen välillä. Kahvihetkeen voi tulla luentojen välissä, ennen tai jälkeen lounaan tai muuten vain käväisemään. Kahvihetken järjestää hallitus, mutta päävastuullisena kahvinkeittäjänä toimii hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava, eli sopo.

Kahvihetkessä porkyläiset kokoontuvat vaihtamaankuulumisia ja pitämään pientä taukoa luentojen välissä tai tulevat muuten vaan käymään, vaikka kalenteri näyttäisi muuten tyhjää. Aula täyttyykin puheensorinasta kahvihetken aikana. Kahvihetkeen osallistuu opiskelijoita eri vuosikursseilta, pääaineesta riippumatta ja tämä onkin vakiinnuttanut paikkansa porkyläisten keskuudessa. Kahvihetkessä on tänä vuonna tarjoiltu esimerkiksi mokkapaloja, mustikkapiirakkaa, porkkanakakkuja, keksejä ja muffinsseja. Kahvihetkillä on erilaisia teemoja, ja myös yhteistyö esimerkiksi yritysten kanssa näkyy kahvihetkissä.

Kahvihetki on tärkeä osa porkyläisten keskiviikkoja,ja joka viikko kymmenittäin jäseniä tulee juomaan kupposen kahvia tai teetä, sekä maistamaan leivonnaisia. Kahvihetken aikana voit siis tavata opiskelijoitamme ja tutustua uusiin ihmisiin.

Pistä siis aika ylös kalenteriisi ja saavu keskiviikkoisin klo 11.45 alkaen Yliopistokeskuksen aulaan PorKyn jäsenistön kahvihetkeen.