Pikalinkit Liity jäseneksi
Kahvihetket
Kuuma kahvi kaunistaa vai miten se meni? PorKyn jokaviikkoinen kahvihetki pitää sinut vireänä! Siellä pääset nauttimaan tuoreesta kahvista ja viikoittain vaihtuvista herkuista.

Keskiviikkoisin pääset nauttimaan PorKyn tarjoamasta viikoittaisesta makeasta jäsenedusta. Perkolaattori pistetään porisemaan ja hallituksen jäsenet vuorotellen leipomaan toinen toistaan herkullisempia pieniä makeita paloja. Kahvihetki järjestetään lounasaikana klo 11.45-12.15. Porkyläiset kokoontuvat herkkujen ääreen vaihtamaan kuulumisia ja rentoutumaan hetkeksi luentojen välillä. Kahvihetkeen voi tulla luentojen välissä, ennen tai jälkeen lounaan tai muuten vain käväisemään. Kahvihetken järjestää hallitus, mutta päävastuullisena kahvinkeittäjänä toimii hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava, eli sopo.

Jokaisessa kahvihetkessä on tarjolla kahvin lisäksi teetä sekä pientä makeaa syötävää. Tämän vuoden puolella jäsenistöä on hemmoteltu esimerkiksi marjapiirakalla, rockyroadeilla, mokkapaloilla ja PorKyn 14-vuotis synttärikakulla. Kevään viimeissä kahvihetkessä oli vapun kunniaksi tarjolla munkkeja. Jokaisella kahvihetkellä on oma teemansa ja myös yritysyhteistyö sekä sponsorointi ovat nähtävissä.

Kahvihetki on kerryttänyt suuren suosion jäsenistön keskuudessa ja sen vuoksi juurruttanut paikkansa PorKyn viikottaisena tapahtumana. Joka viikko kymmenet PorKyn jäsenet aloitusvuodesta tai pääaineesta riippumatta tulevat juomaan kupposen kuumaa kahvihetkeen. Kahvihetki on siis myös hyvä paikka tavata ja tutustua vanhempien vuosikurssien opiskelijoihin.

Pistä siis aika ylös kalenteriisi ja saavu keskiviikkoisin klo 11.45 alkaen Yliopistokeskuksen aulaan PorKyn jäsenistön kahvihetkeen.