Opiskelijaelämä on täynnä upeita hetkiä. Hienoimmat ja ikimuistoisimmat niistä kuitenkin muodostuvat perinteikkäillä vuosijuhlilla, joilla eri vuosikurssien opiskelijat, muiden kylterikaupunkien opiskelijat sekä kutsuvieraat juhlivat yhdessä täydellä sydämellä. PorKyn vuosijuhlat ovat vuoden odotetuin ja arvokkain juhla. Vuosijuhlissa näkyvät yli satavuotiset akateemiset perinteet, joita kunnioitetaan ja vaalitaan ylpeästi.

Vuosijuhlat ovat Porin Kyltereiden näyttävimmät ja hohdokkaimmat juhlat, jotka ovat täynnä glamouria, pukuloistetta sekä kuuluisaa PorKy-henkeä. Niitä vietetään perinteisesti huhtikuussa loisteliaassa Kylpylähotelli Yyterissä meren rannalla. Sinullakin on mahdollisuus tulla mukaan nauttimaan kaikesta tästä ja paljosta muusta 3.9.2021, kun on aika kohottaa malja rakkaalle  18-vuotiaalle ainejärjestöllemme.

Vuosijuhlahumuun pääset virittäytymään koko vuosijuhlaviikon ajan eri tapahtumien myötä. Vuosijuhlaviikolla ennen juhlia oleva viini- ja etiketti-ilta on jokaisen kylterin must-have tapahtuma, sillä siellä kerrataan juhlaetiketti, ja siellä pääsee lisäksi maistelemaan laadukkaita viinejä viiniasiantuntijan opastuksella. Viikon aikana järjestetään myös lajikokeilu ja muuta mielenkiintoista ohjelmaa.