Minäkö Haalaritiimiin

haalarit

Kylterin ehdoton bile- ja käyttövaate on tietysti haalarit. Haalari toimii erinomaisena suojavaatteena, taskussa tärkeät tavarat pysyvät tallessa ja haalarin alle saa talvella mahtumaan villahousuja vaikka useamman kerroksen. Yksi tärkeimmistä haalarin ominaisuuksista on tietysti väri. Aina kun näkee tutun tummansinisen vilahtavan, tietää missä kaverit liikkuvat! Ja tuntee kuuluvansa tietysti joukkoon. Mitä nopeammin pupu saa haalarinsa, sitä nopeammin pääsee nauttimaan näistä moninaisista ominaisuuksista!

Mistä haalarit?

Puput hoitavat haalareiden hankkimisen ITSE. Tämän vuoksi jo heti syksyn ensimmäisellä kouluviikolla perustetaan uusi haalaritiimi, johon kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan. Apua toki saa vanhemmilta opiskelijoilta ja hallitukselta, mutta haalarien hankkimisen vastuu on täysin pupuilla itsellään. Haalaritiimin tehtäviin kuuluu haalarien tilaaminen ja mainosten hankkiminen, jotta hinta saadaan mahdollisimman alas. Vastineeksi yhteistyökumppaneillemme tarjoamme mainospaikkaa kyseisen vuosikurssin haalareissa sekä mahdollisesti näkyvyyttä muussa toiminnassamme kuten vuosittain ilmestyvässä pupu-oppaassamme.Joten mitä nopeammin, niin sitä nopeammin! Tavoitteenamme on järjestää teille pupuille ihka ensimmäiset haalaribileenne tänä vuonna jo ennen joulua. Joten jos tiedät enosi serkun isoisän omistavan autokorjaamon tai olet töissä kauneushoitolassa niin voit hoitaa asiaa jo kesän aikana, sillä yhteistyötä tarvitaan! Pyrkimyksemme on aiempien vuosien tapaan hankkia haalarinne veloituksetta ja se jos mikä on suuri etu verrattuna moniin muihin ainejärjestöihin. Haalareiden ovh on vuosittain ollut noin 65€.

Ai miksi kannattaa kuulua haalaritiimiin?

  • Tutustut heti toisiin pupuihin ja vanhempiin opiskelijoihin
  • Haalaritiimissä tarvitaan juuri sinua!
  • Hankkimalla sponsorin varmistat itsellesi ilmaiset haalarit
  • Saat mahdollisesti hyviä kontakteja yrityksiin
  • Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: yhdessä puuhastelu on kivaa!

JA jos on kysyttävää, kysykää! –Joonatan, yrityssuhdevastaava.
ps. Haalaritiimi kootaan Pupujen saunaillassa. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat kuitenkin tiimiin, meilaa yrityssuhdevastaava@porinkylterit.fi.