Viikolla 7 tapahtuu:

MAANANTAI
20:30-22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
9:00-9:30 Suomen Ekonomit Webinaari: Hyödyllinen vai haitallinen stressi (ilmoittaudu alempaa)
21:30-22:30 Lajikokeilu: Kuplafutis (tavallisen futisvuoron tilalla), Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45-12:15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
16:30 alkaen I love Pong, jatkot 22 eteenpäin, Cabaret

 

I Love Pong

Play with my Balls NOT with my Heart!

Rakkaat PorKyläiset, nyt on tullut taas aika julistaa aitoa porilaista rakkautta Beerpong-matsien merkeissä. Biletiimi ottaa JUST sinut kiihkein syleilyin vastaan Cabaretin ovella keskiviikkona 14.2 klo 16:30 ja rakkauden pelit pärähtää käyntiin klo 17:00. Nyt on aika iskeä se sielunkumppani ja loihtia Amorilla varustettu tiimiasu! Viritä heittokätesi kuntoon ja tule paikalle näihin rakkauden täyteisiin bileisiin ♥
PS. 100 ensimmäiselle luvassa eeppinen haalarimerkki, varmista omasi tulemalla ajoissa paikalle!

Älä huoli, mikäli elämäsi rakkaus ei vielä ole osunut kohdallesi tai peli-intosi on hukassa. BT järjestää sinulle yön aikana lukuisia mahdollisuuksia onnen löytämiseen myös katsomon puolella erilaisten skabojen merkeissä! 😉

Beerpong kustantaa OLUELLA 20€/joukkue ja SIIDERILLÄ 25€/joukkue. Katsomaan pääsee narikan hinnalla 3€/henkilö!

HUOM! Pelaajat paikalle heti 16:30 jotta saadaan alotettuu pelit heti klo 17:00!!

MITÄ: I Love Pong
MISSÄ: CABA
MILLOIN: 14.2 klo 16:30 (pelit 17:00) jatkot 22->
MITÄ MAKSAA: 20€ tai 25€ /joukkue, 3€/katsoja

Tiimit voivat ilmottautua alla olevasta linkistä KESKIVIIKKONA 31.1 klo 12 alkaen:
https://link.webropolsurveys.com/EP/E84ACECEAE170458

Facebook tapahtumaan

 

Avantouinti 20.2 klo 16-20.30

Viimekeväänä suuren suosion saavuttanut avantouintiretki saapuu jälleen! Kerää siis kaverisi ja tule mukaan testaamaan, miten avantouinti teiltä sujuu.

Bussikuljetus Yliopistolta lähtee klo 16.00. Laitakarissa on kaksi saunaa sekä lämmin allas ulkona. Avantoon pääsee suoraan saunoista! Uinnin jälkeen tarjolla pientä hiukopalaa sekä juomista.

Netti-ilmoittautuminen alkaa 19.1. klo 12 tähän t

apahtumaan jaettavassa linkissä. Paikkoja on 20 ensimmäiselle, joten toimi nopeasti! ilmoittautuminen on sitova. Palaamme Poriin 21.00 mennessä.

Tapahtuma täynnä. Seuraa vapautuvia lisäpaikkoja Facebook-tapahtumasta: linkki alla.

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin laskettelureissu 2018 15.3-16.3 alkaen klo 10

Mikä onkaan parempi tapa tappaa poikkarien jälkeinen väsymys, kuin nauttia kevätauringosta Himoksen kauniilla rinteillä. Mikäli et tunnista itseäsi Pointerin Palanderiksi, voi reissusta ja kevätsäästä nauttia myös kokopäiväisen after-skin merkeissä. Päivä huipentuu unohtumattomiin mökkibileisiin, joita muistellaan vielä lumien sulettua.

MISSÄ: Himos
MILLOIN: 15.3-16.3. Lähtö klo 10.00
MITÄ: Laskettelua + mökkibileet
HINTA: 60€, ilman hissilippua 45€

Lähtö Himokselle Baari PK:n edestä torstaina 15.3. klo 10.00.
Majoitus on kymmenen hengen mökeissä. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mökkikaveritoiveesi. Mikäli et omista omia laskuvälineitä voit vuokrata niitä Himokselta alkaen 28 €. Lähtö takaisin Poriin on perjantaina 16.3. klo 12.30.

Tästä fiiliksiä kyseiseltä reissulta muutaman vuoden takaa:
https://www.youtube.com/watch?v=s4h0yeDc90Q

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.2. klo 12.00. Mukaan mahtuu vain 50 nopeinta, joten varmistathan, että F5-näppäimesi on öljytty. Ilmoittautumislinkki ilmestyy tapahtuman kuvaukseen ennen ilmoittautumisen alkua.

Facebook tapahtumaan

 

LinkedIn – Voimaa verkostoista! 19.3 klo 17

Jos et löydy verkosta, sinua ei ole olemassa, sanovat verkkovaikuttamisen asiantuntijat. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut LinkedIn – vahvuuksien kautta voittoon! –tapahtuma saa vihdoin jatkoa, kun itse profiilin luomisesta siirrytään pohtimaan profiilin hyödyntämistä. Miten varmistat, että profiilisi on kiinnostava ja tehokas? Kuinka voit käyttää LinkedIniä oman asiantuntijuutesi näkyväksi tekemisessä? Kuinka seuraat tehokkaasti oman alasi uusinta tietoa? Miten hyödynnät somea verkostoitumisessa?

Porin Kylteriyhdyshenkilö yhdessä Suomen Ekonomien kanssa kutsuu sinut mukaan toiminnalliseen työpajaan, jossa löydät itsellesi sopivat keinot hyödyntää LinkedIniä. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää olemassaolevaa LinkedIn -profiilia, joten jos sinulla ei sellaista vielä ole, tee perusprofiili itsellesi Suomen Ekonomien ohjeiden mukaan: www.ekonomit.fi/linkedin. Jatketaan siitä eteenpäin yhdessä. Tapahtumassa lisäksi myös kahvia ja pikkupurtavaa, tavalliseen tapaan ennen workshopin alkua!

Let’s upgrade the game, my friends!

ILMOITTAUTUMINEN: https://link.webropolsurveys.com/EP/015859A8F06C2C75

MITÄ? Suomen Ekonomien ja Porin Kyllin järjestämä LinkedIn–workshop
MISSÄ? Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A
MILLOIN? Maanantaina 19.3.2018 klo 17:00
KENELLE? Porin Kylterit ry:n sekä Porin Seudun Ekonomit ry:n jäsenille
MITÄ MAKSAA? Tapahtuma jäsenille ilmainen.
MUUTA: Ota oma kone mukaan!

Workshopin fasilitoi uravalmentaja Arja Parpala Suomen Ekonomeista. Arjan intohimoja ovat sosiaalinen media ja verkostojen voima. Arja on toiminut vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, kouluttanut ja valmentanut erityisesti esimiehiä ja yrittäjiä sekä toimii itsekin yrittäjänä. Hän on KTM ja Certified Business Coach ACC.

Arjan löydät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/arjaparpala/

Facebook tapahtumaan

 

PorKy goes VVV 28.3 klo 20.15

PorKy ♥ VVV

4D: VVV-risteily – Kylterit Itämerellä

Milloin ja missä: 28.3 klo 20.15, Vergikolmio, Itämeri

Dokumentin kuvaus: Omistatko jonkin oudon tavan? Onko sinulla jokin yleisesti hämmennystä aiheuttava intohimo? Haluatko päästä toteuttamaan hulluimman fantasiasi ja sinulla on tarve näyttää se kaikille muille? Oletko kenties aina halunnut tietää, mitä tapahtuu paljon puhutussa vergikolmiossa? Kyltereillä, kuten kaikilla muillakin ihmisolennoilla, on yhteiskunnassa yleisesti kyseenalaistettavia outoja tapoja, piirteitä tai fantasioita. Tässä dokumentissa kuvataan, mitä tapahtuu heidän kaikkien päästessä samalle laivalle. Täällä kukaan ei tuomitse ketään ja kaikki saavat olla omia itsejään. Vapauta siis todellinen minäsi ja saavu mukaan dokumentin kuvauksiin!

VVV-risteily tulee taas! Tämä perinteinen VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa jälleen kerran sadat kylterit Itämeren vesille. Tänä keväänä lähdemme tätä mieltä ja maksaa lämmittävälle 23h kestävälle seikkailulle, keskiviikkona 28.3. klo 20:15 Turun satamasta. Risteilyn teemaksi on valittu 4D, joka antaa sinulle mahdollisuuden olla oma itsesi, löytää muita kaltaisiasi tai jopa sielunkumppanisi! Tämän lisäksi tämä reissu mahdollistaa sinulle pienentää Vapun tuomaa miinusta pankkitilillesi ja ostaa hieman verovapaata viinaa jemmaan keittiön nurkkiisi. Tätä tilaisuutta et voi jättää välistä!

Ilmoittautumiset tälle vuoden huikeimmalle matkalle tapahtuu Eventillan kautta. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse, mutta hyttitoiveet otetaan huomioon. Risteily kustantaa vain 45€, joka sisältää risteilyn, gift bagin, haalarimerkin, risteilyohjelmaa sekä torstai-aamun yksityisen sillisbrunssin kuohuvineen. Tämän lisäksi sinun on mahdollista ostaa keskiviikolle legendaarinen buffet-illallinen hintaan 33€.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT ja se kestää aina sunnuntaihin 18.2 klo 23.59 asti! HUOM -> Ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen: https://ssl.eventilla.com/event/nygov
HUOMAA, että maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen erikseen sähköpostiisi, eikä risteilyä makseta sivustolla.

Lisää risteilyfiilistelyä löydät tapahtuman viralliselta Facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/events/407151453042536/

MITÄ: VVV-risteily 2018
MISSÄ: Itämeren vergikolmio (Triangle of vergi)
MILLOIN: Lähtö keskiviikkona 28.3. klo 20:15, paluu torstaina 29.3. klo 19:15
MITÄ MAKSAA: 45€ (sis. risteilylippu, silliaamiainen, Börjen gift bag, haalarimerkki, ohjelmaa koko elämysmatkan ajan sekä vanhoja ja uusia kavereita ❤️)
MIKSI: Koska Vappu ilman VVV:tä on kuin elämä ilman sen tarkoitusta

Kysymyksiä ilmetessä, ota yhteyttä PorKyn tapahtumavastaavaan, Kaisa Pietilään!

Facebook tapahtumaan

 

Suomen Ekonomit: Webinaarit

Tule mukaan yhdessä Firsbeatin kanssa toteutettaviin hyvinvointi -webinaareihimme! Ilmoittautuminen avautuu aina noin kuukautta ennen webinaaria. Tule mukaan! #hyvinvoi

13.2.2018 Hyödyllinen vai haitallinen stressi
13.3.2018 Liikunta hyvinvoinnin tukena
17.4.2018 Uni ja palautuminen, worklife balance
15.5.2018 Kohti kesälomaa

Kylterit Facebook-ryhmään

 

Kuutti kutsuu!

Suomen Luonnonsuojeluliitto sekä Kuopion kauppatieteiden opiskelijat, Preemio ry, haastoivat yhteistyössä muut kylterijärjestöt hyväntekeväisyyskampanjaan saimaannorppien hyväksi! Tuotot kuuttimerkeistä lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Liity siis Suomen suloisimman kuutin faniklubiin ja osta itsellesi Kuutti-haalarimerkki 5€ hintaan! Merkkejä myydään Pointerin toimistolla.

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa

 

Porin Kyltereiden kahvihetket

Kahvihetket ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista! Tule katsomaan, mitä seuraavassa kahvihetkessä on tarjolla!

Tulevat kahvihetket:
14.2 Biletiimin kahvihetki