Viikolla 48 tapahtuu

MAANANTAI
14:00 alkaen Pointer ry:n vaalikokous, aud. 125
18:00 – 20:00 KPMG:n iltakoulu

TIISTAI
Nuoret Ekonomit: mainetta ja mammonaa – kiertue (kysy lisää Kylliltä)
21:30 – 22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45 – 12:15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
15:00 – 17:00 Sofia goes Disco!, sitsien etkot ravintola Sofiassa
17:45 – 22:00 NESU-PorKyn Firman Pikkujoulut – sitsit, yhteislähtö torilta 17:45
22:00 – 04:00 Pikkutuhmat Pikkujoulut – jatkot Cabaretissa

 

NESU-PorKyn Firman Pikkujoulut – sitsit

Kulkuset, kulkuset riemuin helkkäilee…

Tuloksellinen vuosi huipentuu perinteisesti odotettuihin FIRMAN PIKKUJOULUIHIN! Tule katsomaan, kuka vetää kravatti otsalla pilkkuun asti tanssilattialla ja kenet yllätetään toistensa kimpusta hämärässä nurkassa. Entä kuka tänä vuonna pokaa pomon (PJ:n) palkankorotuksen toivossa? Nämä ja muut ensi vuoden kuumimmat käytäväjuorut syntyvät näissä kosteaakin kosteammissa pikkujouluissa, joten näitä kemuja et halua missata mistään hinnasta!

Olitpa sitten työporukkasi parantumaton jouluhörhö porovillapaidassasi, toimiston kuumin sihteeri pikkumekossasi, humalassa käpelöivä pomo tai IT-osaston friikki Raimo, tule viettämään unohtumaton ilta työtovereidesi kanssa.
Pikkujoulujen jatkoilla jatketaan pikkutuhmat pikkujoulut-teemalla pilkkuun asti!

Lähtö sitseille tapahtuu Kauppatorilta klo 17.45

MITÄ: NESU-PorKyn Firman Pikkujoulut –sitsit
MISSÄ: Paikka X, lähtö Kauppatorilta klo 17.45
MILLOIN: Keskiviikko 29.11
MITÄ MAKSAA: 12€ (sis. 2 tiukkaa + 3 mietoa, sitsiruoka sekä haalarimerkit)
DRESSCODE: Firman Pikkujoulut (+haalarit)

Facebook eventiin

 

Pikkutuhmat Pikkujoulut – sitsien jatkot

Kulkuset, kulkuset riemuin helkkäilee…

Joulu lähenee ja tontut kurkkivat ikkunoista opiskelijoiden menoa, kuitenkaan tänä iltana eivät tontut tarkkaile. Joten nyt jätetään estot narikkaan ja lähdetään juhlimaan pilke silmäkulmassa!

Kerää siis kaverisi kasaan, vapauttakaa sisäiset tuhmurinne ja lähtekää mukaan kauden kovimpiin pikkujouluihin! 200 ensimäiselle luvassa haalarimerkki 😉

MITÄ: Pikkutuhmat pikkujoulut
MISSÄ: Cabaret
MILLOIN: Keskiviikkona 29.11.2017, klo 22 eteenpäin
MITÄ MAKSAA: Liput suoraan ovelta 3€ (kuuluu sitsien hintaan)

Facebook eventiin

 

Sofia goes Disco! 29.11.

Sitsien etkot ravintola Sofiassa!

Sofia Goes Disco! Verryttele itsesi juhlakuntoon Ravintola Sofian etco discossa!

Ravintola Sofia muuttuu yhden päivän ajaksi bileiden etkopaikaksi, kun bilemusiikki raikaa ja pukkikin on hilpeällä tuulella! Omia juomia ei kannata ottaa mukaan, mutta baari on auki normaaliin tapaan. Tuu paikalle nauttimaan hyvästä ruuasta vielä paremmassa seurassa!
Musiikista vastaa DJ Carbide!

Facebook eventiin

 

Nuoret Ekonomit: Mainetta ja mammonaa – kiertue

Mainetta ja mammonaa – sopivassa tasapainossa. Perinteinen NuEk -kiertue on taas käynnissä ja tällä kertaa aiheena on raha. Miten arvosi työmarkkinoilla määräytyy? Entä käytätkö rahasi, aikasi ja osaamisesi sellaiseen elämään, joka on sinulle merkityksellistä?

Lähdetään yhdessä 28.11. Turkuun selvittämään oikean palkkatason määrittämistä ja siitä neuvottelua sekä tutustumaan maineen ja mammonan väliseen tasapainoon. Muistathan, että tapahtumaan osallistuminen edellyttää KylteriPLUS-jäsenyyttä. Liittyminen onnistuu osoitteessa ekonomit.fi/kylteriplus

Ilmoittautuminen tapahtumaan Kyllin kautta sähköpostitse: elisa.runsas@ekonomit.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi sekä kyytitarpeen Pori – Turku – Pori -välillä.

 

Kuutti kutsuu!

Suomen Luonnonsuojeluliitto sekä Kuopion kauppatieteiden opiskelijat, Preemio ry, haastoivat yhteistyössä muut kylterijärjestöt hyväntekeväisyyskampanjaan saimaannorppien hyväksi! Tuotot kuuttimerkeistä lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Liity siis Suomen suloisimman kuutin faniklubiin ja osta itsellesi Kuutti-haalarimerkki 5€ hintaan! Merkkejä myydään Pointerin toimistolla.

Kampanja on osa kyltereiden Suomi 100 – juhlavuoden kunniaksi järjestettyä 100 iloa – kampanjaa.

 

Pointerin JouluGaala 2017 7.12.

Pointerin JouluGaala 2017 järjestetään Pointer ry:n jäsenille Kaupunkikahvila Brunssissa 7.12. klo.19.00-23.00. Brunssissa on jouluruokaa ja juomaa, yllätysesiintyjä ja Joulupukki. Jatkot ovat Cabaretissa.

Voit halutessaan tuoda muutaman euron arvoisen lahjan mukanasi. Lahjan tuoneet saavat itse myös lahjan.

Juhlan hinta on 20€ Pointerin jäsenille ja 30€ muille. Juhlaan voi ottaa mukaan avecin, mutta kummankin täytyy ilmoittautua erikseen. Ilmoittautuminen ja maksu 04.12. mennessä. Ilmoittautua voit oheisesta linkistä: https://goo.gl/forms/f9w8vyBKXiWc38UI3

Pukukoodi: tumma puku

Facebook eventiin

 

Kylterit tekevät 100 iloista tekoa!

Osana Suomi 100 – juhlavuoden ohjelmaa kylteriainejärjestöt toteuttavat 100 iloa tuovaa tekoa! Kuvat julkaistaan @satailoa – Instagram-tilillä hashtagilla #100iloa. Myös PorKy on mukana kampanjassa!

Ota siis @satailoa seurantaan Instagramissa ja liity mukaan vuoden iloisimpaan tempaukseen!

#100iloa Suomi 100 – sivulla

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa