Viikolla 47 tapahtuu:

MAANANTAI
18:00 – 20:00 Harri Virolaisen Hyvinvointiluento, lk 240
20:30 – 22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
8:30 – 10:00 Alma Median Aamubrunssi
20:00 – 23:00 Kuukauden lajikokeilu: Megazone
21:30 – 22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45 – 12:15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
18:00 PorKyn sääntömääräinen syyskokous ja HalVa, Bar Korona

 

PorKyn sääntömääräinen syyskokous ja HalVa 22.11.

PorKyn uusi hallitus valitaan suljetulla lippuäänestyksellä syyskokouksen yhteydessä keskiviikkona 22.11. Bar Koronassa, torin laidalla. Kaikilla PorKyn jäsenillä on oikeus äänestää. On tärkeää, että juuri sinä olet vaikuttamassa uuden hallituksen kokoonpanoon. Tehdään siis yhdessä hallituksesta vuosimallia ’18 paras mahdollinen meidän PorKylle!

Ehdokkaaksi ilmoittautuminen onnistuu myös paikanpäällä vaali-illassa.

Tapahtuma alkaa klo 18:00 sääntömääräisellä syyskokouksella, jossa tämän vuoden hallitus esittelee toimintasuunnitelman, sekä talousarvion vuodelle 2018. Tämän jälkeen PorKyn jäsenet äänestävät ainejärjestölleen hallituksen vuosimallia 2018.

Tapahtumassa haastatellaan kaikkia ehdokkaita, jonka jälkeen jäsenet äänestävät suljetussa lippuäänestyksessä omasta mielestään parhaan ehdokkaan edustamaan omaa ainejärjestöään. Uuden hallituksen valinta aloitetaan äänestämällä puheenjohtaja, jonka jälkeen järjestys on seuraava: varapuheenjohtaja, talousvastaava, yrityssuhdevastaava, tapahtumavastaava, markkinointi- ja viestintävastaava, koulutuspoliittinen vastaava, sosiaalipoliittinen vastaava, webmaster ja NESU-vastaava.

Tilaisuudessa on tarjolla pikkupurtavaa.

Tule mukaan vaikuttamaan!

Facebook eventiin

 

Kuukauden lajikokeilu: Megazone

Marraskuun lajikokeilu on kauan odotettu Megazone! Lähdemme yhdessä pelaamaan lasertagia tiistaina 21.11. Pelit alkavat klo 20 ja tilat ovat käytettävissämme aina klo 23 saakka!

Ilmoittautumislinkin löydät alta sekä PorKyn Facebookista. Tämä lysti kustantaa vaivaiset 7€! Joten usko Barney Stinsonia ja ole awesome, lähde pelaamaan!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Alma Median aamubrunssi 21.11.

Taas on tarjolla ilmainen aamubrunssi! Jätä siis höyhensaaret ja tule paikalle tiistaina 21.11. kuuntelemaan luentoa Alma Median toiminnasta.

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Alma Media tarjoaa uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

Ilmoittauduthan alla olevasta linkistä! Huomioi että brunssille mahtuu vain 50 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten nopeat syövät hitaat. Ilmoittautuminen aukeaa välittömästi.

https://www.webropolsurveys.com/S/A819ED01BA37125F.par

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Pohjoisranta 11 E, 28101 Pori, käynti Etelärannan puoleisesta ovesta.
MILLOIN?: Tiistaina 21.11. klo 8:30-10:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ!

Tervetuloa!

Facebook eventiin

 

Hyvinvointiluento 20.11.

Tämän syksyn opiskelijoille suunnatun hyvinvointiluennon teemana on mindfulness. Luennolla käydään läpi miten voi kehittää omaa mielen voimaansa ja itseluottamusta sekä parantaa stressin hallintaan.

Kouluttajana toimii mielen voimaan perehtynyt tri Harri Virolainen.
Luento järjestetään Porin yliopistokeskuksessa luokassa 240. Luento on avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille.

Tervetuloa!

Facebook eventiin

 

KPMG:n iltakoulu 27.11.

Kiinnostaako sinua tilintarkastajan arki? KPMG tarjoaa tilintarkastuspalvelujen lisäksi vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia, mutta tiedätkö mitä nämä oikeasti pitävät sisällään?

Tule ottamaan selvää PorKyn ja KPMG:n iltakouluun. Iltakoulussa KPMG:n asiantuntijat pitävät yritysesittelyn sekä heidän tilintarkastus, vero- ja lakipalveluiden asiantuntijat esittäytyvät. Lisäksi luvassa vapaata seurustelua.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, tarjolla maittava iltapala!

Tilaisuuteen voidaan ottaa max. 20 opiskelijaa. KPMG:n toiveesta, tilaisuus suunnataan 3-5. vuosikurssien opiskelijoille.

Ilmoittauduthan alla olevasta linkistä! Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 8. marraskuuta kello 12:00.

https://www.webropolsurveys.com/S/4855F7AC9BE66494.par

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Gallen-Kallelankatu 7-8, 28100 Pori, käynti Ravintola CLub 92 viereisestä ovesta
MILLOIN?: Maanantaina 27.11. klo 18:00-20:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ!

Facebook eventiin

 

Nuoret Ekonomit: Mainetta ja mammonaa – kiertue

Mainetta ja mammonaa – sopivassa tasapainossa. Perinteinen NuEk -kiertue on taas käynnissä ja tällä kertaa aiheena on raha. Miten arvosi työmarkkinoilla määräytyy? Entä käytätkö rahasi, aikasi ja osaamisesi sellaiseen elämään, joka on sinulle merkityksellistä?

Lähdetään yhdessä 28.11. Turkuun selvittämään oikean palkkatason määrittämistä ja siitä neuvottelua sekä tutustumaan maineen ja mammonan väliseen tasapainoon. Muistathan, että tapahtumaan osallistuminen edellyttää KylteriPLUS-jäsenyyttä. Liittyminen onnistuu osoitteessa ekonomit.fi/kylteriplus

Ilmoittautuminen tapahtumaan Kyllin kautta sähköpostitse: elisa.runsas@ekonomit.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi sekä kyytitarpeen Pori – Turku – Pori -välillä

 

Pointerin vaalikokous 27.11.

Pointer kutsuu jäsenistönsä koolle vuosittaiseen vaalikokoukseen (auditorio 125).

Kokouksessa päätetään:
– Toimintasuunnitelma vuodelle 2018
– Talousarvio vuodelle 2018
– Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan valinta
– Yhdistyksen hallituksen valinta
– Tilintarkastajien valinta
– Päätetään jäsenmaksun suuruus
– Ansiomerkit
– muut asiat

Kaikki Pointerin jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen ja myös asettumaan ehdolle seuraavaan hallitukseen.

Facebook eventiin

 

Kylterit tekevät 100 iloista tekoa!

Osana Suomi 100 – juhlavuoden ohjelmaa kylteriainejärjestöt toteuttavat 100 iloa tuovaa tekoa! Kuvat julkaistaan @satailoa – Instagram-tilillä hashtagilla #100iloa. Myös PorKy on mukana kampanjassa!

Ota siis @satailoa seurantaan Instagramissa ja liity mukaan vuoden iloisimpaan tempaukseen!

#100iloa Suomi 100 – sivulla

 

Beaujolais Nouveau -viinitasting 23.11.

MIKÄ: Beaujolais Nouveau -viinitasting
MILLOIN: 23.11. klo 18-21
ESITTELIJÄ: Sara Tuomi
MISSÄ: Opiskelijatalo Saikku
HINTA: Pointerin jäsenille 12€, liput Bailataan.fi
https://bailataan.fi/#!/events/3cb2f3e7-eca0-47fd-b1f3-5152a45ccb5b

Opiskelijatalo Saikku muuttuu yhden päivän ajaksi entistäkin fiinimmäksi kantapaikaksi kun Pointer ry kutsuu jäsenistönsä tutustumaan uuden sadon viineihin.

Makunystyröitä hiveleviä viinejä tulee meille esittelemään viinitasting-expertti Sara Tuomi Cafe Elbasta! Pitkän kokemuksen ja rautaisen ammattitaidon omaava viininmaistattaja ei jätä ketään ulapalle. Tarkkoja viinispeksejä emme paljasta etukäteen, mutta Beaujolais Nouveau -ilta paljastaa viineistämme kaiken oleellisen.

Facebook eventiin

 

Pointerin JouluGaala 2017 7.12.

Pointerin JouluGaala 2017 järjestetään Pointer ry:n jäsenille Kaupunkikahvila Brunssissa 7.12. klo.19.00-23.00. Brunssissa on jouluruokaa ja juomaa, yllätysesiintyjä ja Joulupukki. Jatkot ovat Cabaretissa.

Voit halutessaan tuoda muutaman euron arvoisen lahjan mukanasi. Lahjan tuoneet saavat itse myös lahjan.

Juhlan hinta on 20€ Pointerin jäsenille ja 30€ muille. Juhlaan voi ottaa mukaan avecin, mutta kummankin täytyy ilmoittautua erikseen. Ilmoittautuminen ja maksu 04.12. mennessä. Ilmoittautua voit oheisesta linkistä: https://goo.gl/forms/f9w8vyBKXiWc38UI3

Pukukoodi: tumma puku

Facebook eventiin

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa