Viikolla 46 tapahtuu:

MAANANTAI
17:30 – 20:00 Kyllin Hyvä Työhakemus – sparraus
20:30 – 22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
18:00 Pointerin rekryilta
21:30 – 22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45 – 12:15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
18:00 – 04:00 PorKy Gala, Bar Kino

 

Hallitushaku 2018

HAE PORKYN HALLITUKSEEN 2018!

Omaatko timanttiset organisointitaidot? Onko sulla hyviä ideoita ja tahtoa toteuttaa ne? Oletko tiimipeluri joka on valmis tekemään töitä yhteisönsä eteen? Haluatko vaikuttaa siihen, millainen järjestö PorKy on ensi vuonna?

Haku PorKyn hallitukseen 2018 on käynnissä NYT! Täytä siis hakulomake, joka löytyy nettisivuilta ja ohessa olevan linkin takaa, ja asetu ehdokkaaksi yhteen tai useampaan haluamaasi pestiin. Asettumalla ehdokkaaksi ennen vaali-iltaa saat vaali-illassa esitettävät kysymykset tietoosi jo etukäteen, ja voit näin valmistautua paremmin vaali-illan roastiin. Ehdolle voi asettua myös vaali-illassa.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 19.11. Uusi hallitus valitaan vaali-illassa syyskokouksessa 22.11.

Linkki hakuun: https://www.webropolsurveys.com/S/9916CB5533023CC1.par

 

Kyllin Hyvä Työhakemus 13.11.

Pian on taas se aika vuodesta, kun kaikki mahdolliset aivonystyrät on aktivoitava seuraavan kesän työhakua varten. Tekisikö uuden CV:n vai täydentäisikö vanhaa? Mitä siihen työhakemukseen nyt olisi järkevää kirjoittaa? Entä kannattaako hakemukseen liittää kuva? Tällä kertaa sun ei tarvitse olla näiden kysymysten äärellä yksin! Porin Kylli kutsuu nimittäin just sut mukaan rakentamaan KYLLIN HYVÄÄ TYÖHAKEMUSTA Porin Yliopistokeskukselle maanantaina 13.11.2017.

Sparrauksen tarkoituksena on keskittää huomio työhakemukseen ja sen sisältöön. Etsitään yhdessä vastauksia muun muassa onnistuneen työhakemuksen sisältöön, pituuteen ja ulkonäköön sekä varmistutaan asioista, jotka kannattaa jättää hakemuksen ulkopuolelle. Tapahtumaan on kutsuttu myös valokuvaaja, jotta halukkaat pääsevät otattamaan itsestään kuvia esimerkiksi CV:tä tai LinkedIn-profiilia varten. Aloitamme kello 17:30 kahvittelulla, jonka yhteydessä on mahdollista hyödyntää myös valokuvaajaa. Varsinainen sparraus alkaa klo 18:00 ja kestää noin tunnin. Tämän jälkeen on vielä mahdollista jatkaa kuvien ottamista.

Enää ei kannata epäröidä. Tehdään ens kesästä työpaikan osalta UNELMIEN KESÄ!

Ilmoittaudu mukaan NYT:
https://www.webropolsurveys.com/S/958E4F8691E36545.par

MITÄ? Kyllin Hyvä Työhakemus -sparraustapahtuma
MISSÄ? Porin Yliopistokeskuksella, Pohjoisranta 11A
MILLOIN? Maanantaina 13.11.2017 klo 17:30 alkaen
HINTA? Suomen Ekonomien jäsenille ILMAINEN

HUOM! Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki ne Suomen Ekonomien jäsenet, jotka tarvitsevat itsestään vain uuden kuvan tai etsivät tulevaisuudelle pidempiaikaisempaa työpaikkaa.

Facebook eventiin

 

KylteriPlus – kyltereiden VIP

Oothan sä maksimoinut jo mahdollisuutesi? KylteriPlus -palvelupaketin avulla voit laajentaa Ekonomien palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa. Lisäksi saat kutsun Nuoret Ekonomit -kiertueen tapahtumiin sekä laajennetun Kauppalehti-edun kuukausittaisine Optio-liitteineen. Sun aika on NYT!

Tsekkaa lisää!

 

PorKy Gala 2017 15.11.

Here’s to the moments we wish we can remember and to the nights we will never forget!

On aika vetää ykköset niskaan, sillä PorKy Gala on jälleen täällä! Juhla järjestetään keskiviikkona 15.11. Bar Kinossa. Ovet avataan klo 18 ja ohjelma alkaa klo 18.30.

Luvassa perinteiseen tapaan vuoden aikana PorKy-henkisesti ansioituneiden jäsenten palkitsemista, musiikkia ja rentoa juhlatunnelmaa. Palkintoihin kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa, joten muistakaa äänestää! Äänestyslinkki on kaikille PorKyn jäsenille lähetettävän sähköpostikutsun mukana. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös avecit. Avecien ilmoittautuminen tapahtuu PorKyn jäsenen ilmoittautumisen yhteydessä.

Pukukoodi: Tumma puku

Hinta PorKyn jäsenille 20 e, aveceille 25e.
Hintaan sisältyy kuohuviini, 2 drinkkiä, pientä naposteltavaa, eteispalvelun ja haalarimerkin.

We’re looking good, we feel the excite, we are ready to party all night!

Tervetuloa!

Facebook eventiin

 

Kuutti kutsuu!

Suomen Luonnonsuojeluliitto sekä Kuopion kauppatieteiden opiskelijat, Preemio ry, haastoivat yhteistyössä muut kylterijärjestöt hyväntekeväisyyskampanjaan saimaannorppien hyväksi! Tuotot kuuttimerkeistä lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Liity siis Suomen suloisimman kuutin faniklubiin ja osta itsellesi Kuutti-haalarimerkki 5€ hintaan! Merkkejä myydään Pointerin toimistolla.

Kampanja on osa kyltereiden Suomi 100 – juhlavuoden kunniaksi järjestettyä 100 iloa – kampanjaa.

 

Alma Median aamubrunssi 21.11.

Taas on tarjolla ilmainen aamubrunssi! Jätä siis höyhensaaret ja tule paikalle tiistaina 21.11. kuuntelemaan luentoa Alma Median toiminnasta.

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Alma Media tarjoaa uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Affärsvärlden, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster.

Ilmoittauduthan alla olevasta linkistä! Huomioi että brunssille mahtuu vain 50 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten nopeat syövät hitaat. Ilmoittautuminen aukeaa välittömästi.

https://www.webropolsurveys.com/S/A819ED01BA37125F.par

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Pohjoisranta 11 E, 28101 Pori, käynti Etelärannan puoleisesta ovesta.
MILLOIN?: Tiistaina 21.11. klo 8:30-10:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ!

Tervetuloa!

Facebook eventiin

 

Kuukauden lajikokeilu: Megazone

PorKyn marraskuun lajikokeiluna menemme tiistaina 21.11. pelaamaan laser tagia Porin Megazoneen! Tiedossa on kolmen tunnin mittaiset yögeimit klo 20 alkaen, ja mukaan mahtuu iso joukko pelaajia! So be awesome ja tuu mukaan!

Lisää infoa tulossa piakkoin, eli stay tuned!

 

Hyvinvointiluento 20.11.

Tämän syksyn opiskelijoille suunnatun hyvinvointiluennon teemana on mindfulness. Luennolla käydään läpi miten voi kehittää omaa mielen voimaansa ja itseluottamusta sekä parantaa stressin hallintaan.

Kouluttajana toimii mielen voimaan perehtynyt tri Harri Virolainen.
Luento järjestetään Porin yliopistokeskuksessa luokassa 240. Luento on avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille.

Tervetuloa!

Facebook eventiin

 

KPMG:n iltakoulu 27.11.

Kiinnostaako sinua tilintarkastajan arki? KPMG tarjoaa tilintarkastuspalvelujen lisäksi vero- ja lakipalveluja sekä liikkeenjohdon konsultointia, mutta tiedätkö mitä nämä oikeasti pitävät sisällään?

Tule ottamaan selvää PorKyn ja KPMG:n iltakouluun. Iltakoulussa KPMG:n asiantuntijat pitävät yritysesittelyn sekä heidän tilintarkastus, vero- ja lakipalveluiden asiantuntijat esittäytyvät. Lisäksi luvassa vapaata seurustelua.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, tarjolla maittava iltapala!

Tilaisuuteen voidaan ottaa max. 20 opiskelijaa. KPMG:n toiveesta, tilaisuus suunnataan 3-5. vuosikurssien opiskelijoille.

Ilmoittauduthan alla olevasta linkistä! Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 8. marraskuuta kello 12:00.

https://www.webropolsurveys.com/S/4855F7AC9BE66494.par

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Gallen-Kallelankatu 7-8, 28100 Pori, käynti Ravintola CLub 92 viereisestä ovesta
MILLOIN?: Maanantaina 27.11. klo 18:00-20:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ!

Facebook eventiin

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa

 

Pointerin vaalikokous 27.11.

Pointer kutsuu jäsenistönsä koolle vuosittaiseen vaalikokoukseen (auditorio 125).

Kokouksessa päätetään:
– Toimintasuunnitelma vuodelle 2018
– Talousarvio vuodelle 2018
– Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajan valinta
– Yhdistyksen hallituksen valinta
– Tilintarkastajien valinta
– Päätetään jäsenmaksun suuruus
– Ansiomerkit
– muut asiat

Kaikki Pointerin jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen ja myös asettumaan ehdolle seuraavaan hallitukseen.

Facebook eventiin

 

Kylterit tekevät 100 iloista tekoa!

Osana Suomi 100 – juhlavuoden ohjelmaa kylteriainejärjestöt toteuttavat 100 iloa tuovaa tekoa! Kuvat julkaistaan @satailoa – Instagram-tilillä hashtagilla #100iloa. Myös PorKy on mukana kampanjassa!

Ota siis @satailoa seurantaan Instagramissa ja liity mukaan vuoden iloisimpaan tempaukseen!

#100iloa Suomi 100 – sivulla

 

Nuoret Ekonomit: Mainetta ja mammonaa – kiertue

Mainetta ja mammonaa – sopivassa tasapainossa. Perinteinen NuEk -kiertue on taas käynnissä ja tällä kertaa aiheena on raha. Miten arvosi työmarkkinoilla määräytyy? Entä käytätkö rahasi, aikasi ja osaamisesi sellaiseen elämään, joka on sinulle merkityksellistä?

Lähdetään yhdessä 28.11. Turkuun selvittämään oikean palkkatason määrittämistä ja siitä neuvottelua sekä tutustumaan maineen ja mammonan väliseen tasapainoon. Muistathan, että tapahtumaan osallistuminen edellyttää KylteriPLUS-jäsenyyttä. Liittyminen onnistuu osoitteessa ekonomit.fi/kylteriplus

Ilmoittautuminen tapahtumaan Kyllin kautta sähköpostitse: elisa.runsas@ekonomit.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi sekä kyytitarpeen Pori – Turku – Pori -välillä.

 

Pointerin rekryilta 14.11.

IKÄ: Rekryilta
MISÄ: Saikku
MILLO: 14.11. klo 18-21
MITÄ MAKSAA: Ei mittää
MITÄ TEHRÄÄ: Rentoa hengailua ja keskustelua siitä, mikä ihme on Pointer ry, mitä se tekee ja miten sen hallitukseen pääsee. Nautittavana tietty myös ruokaa ja juomaa! Osallistuminen ei velvoita mihinkään.

Ohjelmassa Pointer ry:n hallituksen sekä sen jäsenten esittely sekä vapaata kyselyä!

Paikan päällä voi myös haastaa hallituksen jäseniä Beerpong-kisaan. Tule testaamaan päihittääkö heittokätesi hallituksen rautaisen otteen!

———-

Mikä ihmeen Pointer ry?
Pointer ry eli Porin ylioppilasyhdistys on Porin yliopiston opiskelijoiden edunvalvoja. Samaan tapaan kuin Turun yliopiston ylioppilaskuntana toimii TYY, Pointer toimii täällä Porin päässä yhdistäen neljän eri koulutusohjelman opiskelijoita ja valvoo heidän etujaan.
Pointerin hallitus valitaan vuosittain vaalikokouksessa ja hallitukseen voivat asettua ehdolle kaikki Pointer ry:n jäsenet. Jos siis et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi helposti ja ilmaiseksi täältä: http://www.ucpori.fi/pointer-jaseneksi Jäsenenä saat myös mahtavia liikuntaetuja (esim eurolla uimaan!), joten vaikka hallitushommat tuntuisivatkin vierailta sinulle, kannattaa liittyä jäseneksi!

Miten voin vaikuttaa?
Hallituksen toimihenkilönä voit vaikuttaa konkreettisesti Pointer ry:n toimintaan, tapahtumiin ja etuihin. Jos siis mielessäsi on jokin hyvä keino edistää opiskelijoiden etuja ja hyvinvointia entisestään, onnistuu se parhaiten suoraan toiminnan ytimessä! Pointer kerää myös uudistusehdotuksia Paloitelaatikkoon, joka löytyy pääaulasta. Tämä on yksi matalan kynnyksen tapa saada omat ideat hallituksen pohdintaan.

Miten Pointer ry näkyy opiskelijoille?
Pointer järjestää erilasia opiskelijatapahtumia ympäri vuoden. Aloitusviikon saunailta, joulujuhlat ja wappuviikko ovat kaikki Pointerin tapahtumia. Lisäksi pitkin vuotta järjestetään erilaisia vaihtuvia tapahtumia kuten sitsejä ja erilaisia reissuja.
Pointerin facebook-, instagram- ja twittersivut sekä sähköposteihin tuleva viikkotiedote ovat informaatiokanavia meidän ja opiskelijoiden välillä. Näissä julkaisemme ajankohtaisia uutisia, tapahtumia, kuvia ja opiskelijaetuja, joten kannattaa seurata!
Pointer myös ylläpitää aulan opiskelijapalvelupistettä, jossa myydään niin toimistotarvikkeita kuin haalarimerkkejäkin, jaetaan lukuvuositarroja sekä muutenkin ollaan opiskelijoiden tukena.

Oliks muuta?
Jos tämä pieni avaus Pointer ry:n toimintaan ei ollut tarpeeksi, tule ihmeessä paikan päälle kuulemaan lisää! Jos ei muute ni meil o vähä pient purtavaa tarjol!

Facebook eventiin

 

Beaujolais Nouveau -viinitasting 23.11.

MIKÄ: Beaujolais Nouveau -viinitasting
MILLOIN: 23.11. klo 18-21
ESITTELIJÄ: Sara Tuomi
MISSÄ: Opiskelijatalo Saikku
HINTA: Pointerin jäsenille 12€, liput Bailataan.fi
https://bailataan.fi/#!/events/3cb2f3e7-eca0-47fd-b1f3-5152a45ccb5b

Opiskelijatalo Saikku muuttuu yhden päivän ajaksi entistäkin fiinimmäksi kantapaikaksi kun Pointer ry kutsuu jäsenistönsä tutustumaan uuden sadon viineihin.

Makunystyröitä hiveleviä viinejä tulee meille esittelemään viinitasting-expertti Sara Tuomi Cafe Elbasta! Pitkän kokemuksen ja rautaisen ammattitaidon omaava viininmaistattaja ei jätä ketään ulapalle. Tarkkoja viinispeksejä emme paljasta etukäteen, mutta Beaujolais Nouveau -ilta paljastaa viineistämme kaiken oleellisen.

Facebook eventiin

 

Pointerin JouluGaala 2017 7.12.

Pointerin JouluGaala 2017 järjestetään Pointer ry:n jäsenille Kaupunkikahvila Brunssissa 7.12. klo.19.00-23.00. Brunssissa on jouluruokaa ja juomaa, yllätysesiintyjä ja Joulupukki. Jatkot ovat Cabaretissa.

Voit halutessaan tuoda muutaman euron arvoisen lahjan mukanasi. Lahjan tuoneet saavat itse myös lahjan.

Juhlan hinta on 20€ Pointerin jäsenille ja 30€ muille. Juhlaan voi ottaa mukaan avecin, mutta kummankin täytyy ilmoittautua erikseen. Ilmoittautuminen ja maksu 04.12. mennessä. Ilmoittautua voit oheisesta linkistä: https://goo.gl/forms/f9w8vyBKXiWc38UI3

Pukukoodi: tumma puku

Facebook eventiin