Viikolla 44 tapahtuu:

MAANANTAI
10:00 – 13:45 Oppiminen yliopistossa – luennot
20:30 – 22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
8:00 OP:n Aamubrunssi, OP BePOP, Mikonkatu 4c (käynti ulkoa)
18:00 Kulma ry:n Oktoberfest, Panimoravintola Beer Hunter’s
21:30 – 22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45-12:15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
14:00-16:00 TYYn edustajistovaalipaneeli Porin kampuksen ehdokkaille

TORSTAI
16:00 Ganalin Helmen Appro

PorKy goes Ganalin Helmen Appro 2.11.2017!

Otetast jäll ja kaad liiveihis ryypp!

Satakunnan luanikkain appro järjestetään tänä syksynä ensimmäistä kertaa Raumalla! PorKy kuljettaa jäsenistönsä etelään Ganalin rannalle approilemaan, koska eihän syksyssä voi olla liian montaa approa!

Syksyn kuumin uusi tapahtuma kulminoituu Varastoklubille, missä Teflon Brothers tarjoilee teille taas vähän hubbabubbaa (koska sitä ei voi koskaan saada tarpeeksi). Jatkojen jälkeen bussi kuljettaa meidät takaisin Poriin omaan sänkyyn nukkumaan.

Matka Raumapproille, eli rapproille, kustantaa bussikuljetuksineen vaivaiset 15 euroa! Ilmoittautuminen alkaa huomenna TORSTAINA 5.10 klo 12 alla olevasta linkistä. Muistakaa, että paikkoja on rajoitetusti ja nopeat syö hitaat!

Ilmolinkki:
https://www.webropolsurveys.com/S/6733290DC58CA53C.par

Harjoitelkaapa siis valmiiksi raumalainen ryyppylaulu ja valmistautukaa syksyn luanikkaimpaan approon!

Kaad liiveihis ryypp
hyväs seoras vaikk kaks,
ja kolmaski viäl
jos snuu veres om baks.
Älä ussemppa kaad
ann menn siut suu,
sill muuton gäy nii
ett se ryypp kaata snuu.

MITÄ: Ganalin Helmen Appro feat. Teflon Brothers
MILLOIN: 2.11 klo 16 (bussiaikatauluista tiedotetaan myöhemmin)
MIKSI: Koska syksyssä ei voi olla liian montaa approa.
MITÄ MAKSAA: 15€ bussikuljetuksineen

Facebook eventtiin

TYYn edustajistovaalipaneeli Porin kampuksen ehdokkaille

Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY järjestää edustajistovaalit joka toinen vuosi. Vuoden 2017 edustajistovaaleissa on yhteensä 360 ehdokasta kolmeltatoista eri vaalilistalta. Määrä kasvoi edellisistä, vuoden 2015 vaaleista yli kolmellakymmenellä ehdokkaalla. Ehdokkaita tuli myös Porin ja Rauman kampuksilta. Äänestää voit 1.-8.11.!

Lisää tietoa TYYn edustajistovaaleista: https://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajistovaalit-2017

Pointer ry järjestää jäsenistölleen vaalipaneelin. Porin kampukselta ehdolle lähti kuusi edustajaehdokasta neljästä eri vaaliliitosta. Soihdunkantajien, Humanistilistan, TSE-listalaisten ja Oikeiden Porin kampuksen edustajat ovat panelisteina ja vastaavat niin yleisön kuin juontajan kiperiin kysymyksiin.

MITÄ: TYYn edustajisto vaalipaneeli Porin kampuksen ehdokkaille
MISSÄ: Yliopistokeskuksen AUD126
MILLOIN: 1.11. klo 14-16

Facebook eventiin

 

IdeaPaja Easy Livin’ Challenge with Alma Manu

Huomio Porin yliopistokeskuksen opiskelija! Kokoa joukkue ja ilmoittaudu ideapajaan Easy Livin’ Challenge with Alma Manu. Paikkana SAMKin uusi kampus. Työpajassa pääset ideoimaan uusia tuote- ja palvelukonsepteja Alma Manun toimeksiannon pohjalta. Tule kysymään lisää 1.11. klo 11:15-12:15 yliopistokeskuksen ala-aulaan kahvihetken yhteyteen. Pientä tarjoilua myös luvassa.

Lue lisää täältä!

 

Kuutti kutsuu!

Suomen Luonnonsuojeluliitto sekä Kuopion kauppatieteiden opiskelijat, Preemio ry, haastoivat yhteistyössä muut kylterijärjestöt hyväntekeväisyyskampanjaan saimaannorppien hyväksi! Tuotot kuuttimerkeistä lahjoitetaan kokonaisuudessaan Suomen Luonnonsuojeluliitolle saimaannorpan suojeluun.

Liity siis Suomen suloisimman kuutin faniklubiin ja osta itsellesi Kuutti-haalarimerkki 5€ hintaan! Merkkejä myydään Pointerin toimistolla.

Kampanja on osa kyltereiden Suomi 100 – juhlavuoden kunniaksi järjestettyä 100 iloa – kampanjaa.

 

Karhupoikkarit – Karhu wants Karjala takas 8.11. Kinossa

Hei rakas, tuo mun Karjala takas!

Urho-karhu on vihdoin toipunut kevään Karhupoikkareista ja haluaa vielä kerran kunnolla reivaamaan ennen talviunille kömpimistä! Siksipä keskiviikkona 8.11. pistetään Bar Kino sekaisin monenkirjavan haalarikansan voimin! Lavalle näissä bileissä nousee rälläysvideoillaan Suomen top-listoille noussut jätkätrio Portion Boys, joiden johdolla meno on taatusti kuin olisi intti loppunut!

Teemana näissä bileissä on Karjala takas, eli jätä Sierrasi Nevadaan, kisko haalarit jalkaan (oli niiden väri mikä hyvänsä), vedä Suomi-lippis päähän ja lähde laittamaan Urhon kanssa koko Pori – ja Karjala – sekaisin!

Ennakkolipunmyynti alkaa keskiviikkona 18.10. klo 12. Lunasta lippusi ennakkoon hintaan 6€ Bailataan.fi-palvelusta:

https://bailataan.fi/events/c0b33d8e-f10f-45c3-9bef-8ad228713f5e

MITÄ: Poikkitieteelliset haalaribileet – Karhu wants Karjala takas
MISSÄ: Bar Kino, Pori
MILLOIN: Keskiviikkona 8.11. klo 22
MITÄ MAKSAA: Liput ennakkoon 6€, ovelta 8€
DRESSCODE: Haalarit + Karjala takas

Facebook eventiin

 

Äänestä TYYn edustajistovaaleissa 1.-8.11.

TYYn edarivaalit lähestyvät! Äänestäminen on todella helppoa ja onnistuu vaikka kotikoneelta – tarvitset vain utu-tunnukset.

Porin kampukselta ehdolle lähti kuusi edustajaehdokasta neljästä eri vaaliliitosta. Soihdunkantajien, Humanistilistan, TSE-listalaisten ja Oikeiden Porin kampuksen edustajat vastaavat Porin kampuksella järjestettävässä paneelissa niin yleisön kuin juontajan kiperiin kysymyksiin keskiviikkona 1.11.

Mitä: Turun yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit
Aika: 1.11. klo 10 – 8.11. klo 16
Paikka: https://www.tyy.fi/vaalit

Edustajistovaaleissa valitaan 41 edustajaa ylioppilaskunnan vaalikelpoisten jäsenten joukosta ylioppilaskunnan edustajistoon, joka käyttää ylioppilaskunnassa ylintä päätäntävaltaa. Edustajiston kaksivuotinen toimikausi alkaa tammikuussa 2018 ja päättyy vuoden 2019 lopussa.

Mainioita ehdokkaita löytyy yhteensä peräti 360 kappaletta: https://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajistovaalit-2017/edustajistovaalien-2017-ehdokkaat

Jos valitseminen on vaikeaa, voit etsiä oman ehdokkaasi myös vaalikoneen avulla: https://www.tyy.fi/fi/ylioppilaskunta/edustajisto/edustajistovaalit-2017/edustajistovaalien-2017-vaalikone

Facebook eventiin

 

KylteriPlus – kyltereiden VIP

Oothan sä maksimoinut jo mahdollisuutesi? KylteriPlus -palvelupaketin avulla voit laajentaa Ekonomien palveluvalikoimaasi missä tahansa opintojen vaiheessa. Lisäksi saat kutsun Nuoret Ekonomit -kiertueen tapahtumiin sekä laajennetun Kauppalehti-edun kuukausittaisine Optio-liitteineen. Sun aika on NYT!

Tsekkaa lisää!

 

Oktoberfest 31.10. @ Beer Hunter’s

Hallo! Ja Tervehdys!

Lokakuu on oluen ystävälle paras kuukausi, jonka tänäkin vuonna kruunaa Kulma ry:n järjestämä mitä mainioin Oktoberfest Porin (Suomen) parhaassa panimoravintolassa, Beer Hunter’s:issa!

Illan aikana Porin opiskelijat/oluen ystävät pääsevät tutustumaan ja nauttimaan mitä erikoisimmista ja maukkaimmista oluista parhaassa seurassa! Iltaan kuuluu myös sivistystä olutkulttuurin parissa, sekä perinteinen pubivisa! Paikan päällä tarjoillaan myös pientä naposteltavaa!

Eli kaivakaa esiin sulkahatut, lederhosenit ja dirndlit ja tulkaa paikalle nauttimaan syksyn parhaimmasta ja maistuvimmista tapahtumasta!

Lipunmyynti:

Bailataan.fi:
https://bailataan.fi/events/4a9964fc-fab3-40af-b6d0-03247cfdd02b

Pointerin toimisto:
Avoinna ma-to 10-13, pe 10-12

MITÄ: Oktoberfest
MILLOIN: 31.10.2017
MISSÄ: Beer Hunter’s, Antinkatu 11, 28100 Pori
MITÄ MAKSAA: Kulman jäsen 13€, muut 18€.

Facebook eventtiin

 

OP:n Aamubrunssi 31.10.

PorKyn jäsenille jo perinteeksi muodostunut OP:n supersuosittu aamubrunssi tulee taas! Jätä siis höyhensaaret ja tule paikalle tiistaina 31.10. kuuntelemaan luentoa ja nauttimaan samalla maittavasta brunssista. Luennoitsijana sijoituspäällikkö Hanna Vähä-Pesola, joka tulee kertomaan arvokasta tietoa säästämisestä sekä sijoittamisesta opiskelijan näkökulmasta.

Ilmoittauduthan alla olevasta linkistä! Huomioi että brunssille mahtuu vain 50 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten nopeat syövät hitaat.

Ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.fi/reg/porkynaamubrunssi2017

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Länsi-Suomen OP/BePOP, käynti Mikonkatu 4c, 3.kerros (hissi), käynti ulkoa
MILLOIN?: Tiistaina 31.10. klo 8:00-10:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ!

Tervetuloa!

Tarjolla on arvokasta tietoa säästämisestä ja sijoittamisesta, sekä kaiken lisäksi maittava aamiainen.
Puhujana OP Privaten sijoituspäällikkö Hanna Vähä-Pesola.

Facebook eventiin

 

Kyllin Hyvä Työhakemus

Pian on taas se aika vuodesta, kun kaikki mahdolliset aivonystyrät on aktivoitava seuraavan kesän työhakua varten. Tekisikö uuden CV:n vai täydentäisikö vanhaa? Mitä siihen työhakemukseen nyt olisi järkevää kirjoittaa? Entä kannattaako hakemukseen liittää kuva? Tällä kertaa sun ei tarvitse olla näiden kysymysten äärellä yksin! Porin Kylli kutsuu nimittäin just sut mukaan rakentamaan KYLLIN HYVÄÄ TYÖHAKEMUSTA Porin Yliopistokeskukselle maanantaina 13.11.2017.

Sparrauksen tarkoituksena on keskittää huomio työhakemukseen ja sen sisältöön. Etsitään yhdessä vastauksia muun muassa onnistuneen työhakemuksen sisältöön, pituuteen ja ulkonäköön sekä varmistutaan asioista, jotka kannattaa jättää hakemuksen ulkopuolelle. Tapahtumaan on kutsuttu myös valokuvaaja, jotta halukkaat pääsevät otattamaan itsestään kuvia esimerkiksi CV:tä tai LinkedIn-profiilia varten. Aloitamme kello 17:30 kahvittelulla, jonka yhteydessä on mahdollista hyödyntää myös valokuvaajaa. Varsinainen sparraus alkaa klo 18:00 ja kestää noin tunnin. Tämän jälkeen on vielä mahdollista jatkaa kuvien ottamista.

Enää ei kannata epäröidä. Tehdään ens kesästä työpaikan osalta UNELMIEN KESÄ!

Ilmoittaudu mukaan NYT:
https://www.webropolsurveys.com/S/958E4F8691E36545.par

MITÄ? Kyllin Hyvä Työhakemus -sparraustapahtuma
MISSÄ? Porin Yliopistokeskuksella, Pohjoisranta 11A
MILLOIN? Maanantaina 13.11.2017 klo 17:30 alkaen
HINTA? Suomen Ekonomien jäsenille ILMAINEN

HUOM! Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki ne Suomen Ekonomien jäsenet, jotka tarvitsevat itsestään vain uuden kuvan tai etsivät tulevaisuudelle pidempiaikaisempaa työpaikkaa.

Facebook eventiin

 

PorKy goes PeIsKä 2017 – Elämää suurempi 10.-12.11.

Ohoi porkyläinen! Oletko kenties kuullut tarinan rakkaiden Turun kollegojemme suurenmoisesta, Itämeren aalloilla vietettävästä vuorokaudesta, joka kulkee nimellä PeIsKä? Nyt sinulla on loistava tilaisuus lunastaa hyttipaikka tuolle kaikkien janoisten sankarille ja lähteä seilaamaan yhdessä kylterikamujen kanssa (vaikka mahtuuhan mukaan aina muutama teekkari ynnä muukin

Kollegojemme sanoin, ”unohda lukkari ja sammuta telkkari, on aika lyödä kunnari ja olla PeIsKä-laivan mestari!”

Satamassa tulee olla ykköset yllä klo 18.45, joten oli sinulla alla sitten bemari, fillari, keppari, tai suihkari niin saavuthan ajoissa! Älä ole tunari ja myöhästy lähdöstä. Hitaat kilpparit jäävät auttamatta rannalle. Teema-asu vaihdetaan päälle illallisbuffetin jälkeen. Muista myös haalarit mukaan etenkin paluumatkalle!

Risteilyn teemasta voit lukea lisää PeIsKän virallisesta Facebook-eventistä:
https://www.facebook.com/events/818200765015240/

PeIsKän jatkot vietetään Chicissä 11.11. klo 22 alkaen.

MITÄ: PeIsKä 2017 – Kaikkien janoisten sankari!
MISSÄ: Itämeri (Silja Line -terminaali, Turku), jatkot Chicissä
MILLOIN: Risteily 10.11. klo 18.45 – 11.11. 19:15, jatkot 11.11. klo 22:00
TEEMA: -ARI

Facebook eventtiin

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa

 

Minustako yrittäjä – info & Prizztech – yritysesittely

Minustako yrittäjä -infoissa saat tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista. Infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai jo yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville. Prizztech Oy:n Yhteispalvelupiste Enter järjestää infot yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston, Lounais-Suomen verotoimiston ja alueen kuntien kanssa.

Lisäksi luvassa Prizztech -yritysesittely. Puhujina Jari Keinonen sekä Jari-Pekka Niemi.

Ilmoittauduthan alla olevasta linkistä! Huomioi että tilaisuuteen mahtuu vain 20 ensimmäistä ilmoittautujaa, joten nopeat syövät hitaat. Ilmoittautuminen aukeaa välittömästi.

https://www.webropolsurveys.com/S/CE6BCC75647CE261.par

KENELLE?: koko PorKyn jäsenistölle
MISSÄ?: Kauppakeskus Puuvilla, 3. krs. Siltapuistokatu 14, 28100 Pori
MILLOIN?: Maanantaina 6.11. klo 17:00-19:00
MITÄ MAKSAA?: NO EI MITTÄÄ!

Tervetuloa!

Facebook eventiin

 

Kylterit tekevät 100 iloista tekoa!

Osana Suomi 100 – juhlavuoden ohjelmaa kylteriainejärjestöt toteuttavat 100 iloa tuovaa tekoa! Kuvat julkaistaan @satailoa – Instagram-tilillä hashtagilla #100iloa. Myös PorKy on mukana kampanjassa!

Ota siis @satailoa seurantaan Instagramissa ja liity mukaan vuoden iloisimpaan tempaukseen!

#100iloa Suomi 100 – sivulla

 

Nuoret Ekonomit: Mainetta ja mammonaa – kiertue

Mainetta ja mammonaa – sopivassa tasapainossa. Perinteinen NuEk -kiertue on taas käynnissä ja tällä kertaa aiheena on raha. Miten arvosi työmarkkinoilla määräytyy? Entä käytätkö rahasi, aikasi ja osaamisesi sellaiseen elämään, joka on sinulle merkityksellistä?

Lähdetään yhdessä 28.11. Turkuun selvittämään oikean palkkatason määrittämistä ja siitä neuvottelua sekä tutustumaan maineen ja mammonan väliseen tasapainoon. Muistathan, että tapahtumaan osallistuminen edellyttää KylteriPLUS-jäsenyyttä. Liittyminen onnistuu osoitteessa ekonomit.fi/kylteriplus

Ilmoittautuminen tapahtumaan Kyllin kautta sähköpostitse: elisa.runsas@ekonomit.fi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisen erityisruokavaliosi sekä kyytitarpeen Pori – Turku – Pori -välillä.

 

Porin Kyltereiden kahvihetket

Kahvihetket ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista! Tule katsomaan, mitä seuraavassa kahvihetkessä on tarjolla!

Marraskuun kahvihetket:
1.11. Edustajistovaalit – kahvihetki