VIIKOLLA 41 TAPAHTUU:

MAANANTAI
20-21.30 Sählyvuoro, Porin lyseon sali

TIISTAI
16.00-18.00 Pointin rekryilta, opiskelijatalo Saikku
21.30-22.30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11.45-12.15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC

TORSTAI
16.00-3.00 PorKy goes Happro, Tampereen baarit, lähtö yliopistokeskukselta klo 16
17.00 OP:n muutoksen lokakuu -tapahtuma, BEPOP

 

Pointin rekryilta

Onko sinulla mielessäsi polttava puheenaihe, jota haluaisit nähdä Pointissa? Onko sinulla kuvaajan intohimo ja halua erilaisiinkin kuvaustehtäviin? Kiinnostaako sinua kirjoittaa Porin ylioppilaslehti Pointtiin?

Tule Tiistaina 9.10. Porin opiskelijatalo saikulle Pointin rekryiltaan! Keskustelemme hieman lehden sisällöstä, pohdimme mihin suuntaan Pointtia voisi viedä niin sisällöltään kuin ulkonäöltään. Tule mukaan tekemään Pointtia!

Facebook tapahtumaan

 

PorKy goes Hämeenkadun Appro 2018

Eikö Yrjönkadun Appro riitä? (Onko vesi märkää?)

MENNÄÄN MANSEEN!

Ei hätää, PorKy vie sinut Suomen suurimman opiskelijatapahtuman viittaa kantavaan legendaariseen Hämeenkadun Approon! Tampereella torstaina 11.10. järjestettävän Appron baarikierroksen kruunaa Kasmirin hostaamat (vadelmaveneen keinuttamat heh) jatkot (jonne voit tulla ja mennä ;)) Viihdemaailma Ilonassa. Illan päätteeksi PorKy kyydittää omansa bussilla takaisin rakkaaseen karhukaupunkiimme.

Lähtö bussilla Yliopistokeskukselta torstaina 11.10. klo 16.00 ja paluumatkalle jatkojen jälkeen lähdetään bussilla 03.00.

Kasaa siis PorKy-kaverisi kokoon ja lähde mukaan yhteen syksyn odotetuimpaan tapahtumaan!

MITÄ: Hämeenkadun Appro
MISSÄ: Tampereella
MILLOIN: Torstaina 11.10.
MITÄ MAKSAA: 25€ (lippu 16€ + kuljetus)

Ilmoittautuminen alkaa huomenna torstaina ennen tapahtuman virallista lipunmyyntiä (20.9.) klo 10.00.
Ilmoittautuminen on sitova, ja tapahtuu alla olevan linkin kautta. Liput lunastettavissa ilmoittautumisviestiä vastaan Pointerin toimistolta ma 24.9. alkaen, maksu tapahtuu lipun lunastuksen yhteydessä.

https://link.webropolsurveys.com/EP/26BCC12D483D16A5

Ole nopea ja varmista paikkasi huikeaan elämykseen!

Lisää tietoa tapahtumasta www.appro.fi

Facebook eventtiin

 

Muutoksen lokakuu-tapahtuma

Haluamme kutsua sinut terveyden ja hyvinvoinnin iltaan OP Länsi-Suomen kokoustiloihin BEPOPiin torstaina 11.10.2018 klo 17.00 alkaen! Illan aikana Fightbackin perustaja, Pekka Hyysalo kertoo livestriimin välityksellä inspiroivan tarinansa, miten vakavan lasketteluonnettomuuden jälkeen hän kuntoutui takaisin itsenäiseen elämään. Lisäksi Duunikunto – ohjelman valmentaja ja seikkailu-urheilija Jukka Viljanen ja valmennuksessa mukana oleva Petra Kosonen tarjoavat kotiin viemisiksi vinkkejä, miten elämänmuutos startataan ja kuulemme, mitä Petralle kuuluu nykyään. Tule inspiroitumaan kanssamme ja viettämään mukava ilta yhdessä!

Illan ohjelma

Klo 17.00 Tervetulosanat Johanna Satuli | OP Länsi-Suomi

Klo 17.15 Webinaari alkaa

Pekka Hyysalo
Freeskilaskija Pekka Hyysalo (s. 1990) oli ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita, hän kuntoutui sisun ja periksi antamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään.

Haastattelussa Duunikunto-ohjelman Jukka Viljanen ja duunikuntolainen, Petra Kosonen
Jos Suomessa järjestettäisiin ”The Most Interesting Man in the World” -tyylinen mainoskampanja, seikkailujuoksija Jukka Viljanen olisi takuuvarmasti pääosassa. Maapallolta ei yksinkertaisesti löydy paikkaa, jota hän ei olisi kolunnut juosten lävitse – tai ainakin yrittänyt… tai suunnitellut yrittävänsä.

Petra on elämänsä supersankari, joka nauttii työstään asiantuntijatehtävässä ja sen tuomista haasteista, mutta ymmärtää samalla sekä itsestään huolehtimisen että arjen tasapainon ylläpitämisen tärkeyden. Petra on löytänyt jälleen liikkumisen ilon pitkän tauon jälkeen, mm. Duunikunto-projektin myötä.

18.15 Arjen hyvinvointivinkit, Ilkka Santahuhta | Ilkka Santahuhta Coaching

18.25 Pohjola Terveys – koko sydämellä, Kristiina Kauppi | OP

18.35 Iltapalaa ja Kauneusakatemian hemmotteluja

#OPfiilis #Yhdessähyvää

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

PorKyn Ulkomaan Ekskursio 2018 28.10-1.11

Is this a party hostel?

Nyt on taas aika ladata läppärien akut täyteen ja harjoitella ilmoittautumistaidot kuntoon, sillä PorKyn ulkomaan excu on tulossa! Viime vuosien tapaan 50 Porkyläistä lähtee ulkomaille asiapainotteiselle reissulle. Tällä kertaa lentokone ohjataan Tšekin pääkaupunkiin Prahaan, jonne lähdemme sunnuntaina 28.10.2018 ja palaamme torstaina 1.11.2018.

Matkan hinta on 270€ tai 285€ (sis. olutmaistelun), ja matkan hintaan sisältyy seuraavat:
– Meno-paluu lennot Prahaan
– Kuljetus lentokentälle Pori-Helsinki sekä kuljetus takaisin Poriin
– Kuljetus Prahassa lentokentän ja hostellin välillä
– 4 yötä hostellissa (Clown and Bard) Prahan keskustassa
– Vierailu Skodan tehtaalla
– Haalarimerkki
-Pubcrawl

Koska Tsekin kansallisjuoma on olut, tämän vuoksi meille on siunaantunut mahdollisuus osallistua opastettuun olutmaisteluun, jonka kesto on noin muutaman tunnin. Maistelu on vapaaehtoinen ja maksaa 15€

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on porrastettu seuraavasti:
Ma 24.9. klo 12 alkaa ilmoittautuminen 2. vuosikurssin ja sitä vanhemmille opiskelijoille. Ensimmäisen vuosikurssin on mahdollista ilmoittautua ti 25.9. klo 12 alkaen. Huomioithan, että ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava nimi, syntymäaika, passinnumero sekä muut tarvittavat passissa lukevat tiedot.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova.

ILMOITTAUTUMINEN ALLA OLEVASTA LINKISTÄ:

https://link.webropolsurveys.com/EP/DD2D552EA81B0F5F

Matkan päiväohjelman ja aikataulut ilmoitamme myöhemmin sen vahvistuttua.

MITÄ: Ulkomaan excu Prahaan
MILLOIN: 28.10.-1.11.2018
HINTA: 270 (+15 Olutmaistelu)
ILMOITTAUTUMINEN: 2. vuosikurssi ja vanhemmat 24.9. klo 12, 1. vuosikurssi tiistaina 25.9. klo 12

Lennot Czech Airlines:
– Meno 28.10 Helsinki-Praha klo 16.05-17.20. Lähtö Porista puoliltapäivin.
– Paluu 1.11.2018 Praha-Helsinki klo 12.00-15.15. Perillä Porissa illalla

Facebook tapahtumaan

 

Ganalin Helmen Appro 2018 1.11 klo 16

Jos oot mukana taputa tähän rytmiin! Elastinen pitää huolen et torvet soi, niin kauan et sun korvat soi!

Satakunnan luanikkain appro saapuu tänäkin syksynä lievittämään opiskelustressiä! Opekas järjestää Raumalla, länsirannikon kiistattomassa pääkaupungissa, torstaina 1.11.2018 toista kertaa supersuosion saavuttaneen Ganalin Helmen Appron. Ganalin Helmen Approilla pääset nauttimaan Rauman kaupungin kuvankauniiden maisemien lisäksi sen parhaimpien anniskeluravintoloiden sykähdyttävästä tunnelmasta. Syksyn kuumin tapahtuma kulminoituu Varastoklubille, jossa supersuosittu ELASTINEN saapuu viihdyttämään janoista approkansaa! Skumppalaseissa pelkkää jallua! Tul siis tän ja ol niingon gotonas!

In english below.

MITÄ?
Ganalin Helmen Appro on Raumalla toista kertaa järjestettävä approtapahtuma. Approtapahtumassa on tarkoituksena kerätä suorituspassiin suoritusmerkkejä tapahtumaan osallistuvista ravintoloista. Täysi suorituspassi palautetaan jatkopaikkaan ja sitä vastaan osallistuja saa tapahtuman virallisen haalarimerkin. Suoritusmerkkejä saa myös alkoholittomista juomista. Tapahtuman virallisessa jatkopaikassa esiintyy Elastinen.

MISSÄ JA MILLOIN? Raumalla torstaina 1.11.2018 klo 16:00

LIPUNMYYNTI?
Ryhmälipunmyynti alkaa 24.9.2018 klo 12. Ryhmälipuissa yhden lipun hinta on 14e. Ryhmälippuja voi ostaa kerralla 10-70 kappaletta. Ryhmäliput saa appropäivänä lunastaa omasta jonostaan, josta saat passit haltuusi kaikki yhdellä kertaa. Jotta voit lunastaa ryhmälippusi erillisestä jonosta, säilytäthän kaikki liput ryhmäliput lunastaneen henkilön bailataan.fi -lompakossa. Yksittäiset liput tulevat myyntiin perjantaina 28.9. klo 12 edulliseen ennakkohintaan 14e. Nämä liput ovat myynnissä VAIN yhden viikonlopun ajan eli 28.9.-30.9. Ennakkolipunmyynti loppuu sunnuntaina klo 00.00. Super-viikonlopun jälkeen maanantaista 1.10 alkaen yksittäiset approliput maksavat 17e.

Pysy ajan tasalla tykkäämällä meistä Facebookissa ja seuraamalla meitä Instagramissa nimimerkillä ganalinhelmenappro!

Facebook tapahtumaan

 

PorKy Goes PeIsKä 2018 22.11 klo 18.45

Luokattoman hauska risteily on täällä taas ja PorKy lähtee valloittamaan Itämerta yhdessä kaikenkirjavan haalarikansan voimin! Meille on varattu kahdeksan 4 hengen hyttiä, joten ota PorKy-kamut messiin ja ilmottaudu!

Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 5.10 klo 12 alla olevasta linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/EP/060762C171A599AB

Eli ei muutakun Perinteinen IsoKänni päälle ja menoks!

Tapahtuman teema ja kuvaus:

Tää nyt on ihan luokaton juttu, mutta…

Tuhat kylteriä astuu laivaan. Eräs hyttiseurueista avaa oven löytääkseen sieltä suomalaisen, ruotsalaisen ja norjalaisen saunassa. Seuraava porukka ällistelee niin ikään hyttinsä asukkaita: siellä on pappi, rabbi ja imaami baaritiskillä. Kolmannessa hytissä lojuu laihialainen poreammeessa. Käytävällä on maalivahdit päissään. Ähäkutti, ohi vilahtaa laivaputkasta paennut risteilijä, jolla on karatessa musta vyö. Illalla keräännytään yläkannelle Discoon, mutta se on täynnä turkulaisia, blondeja ja anoppeja. Tän farssin on pakko olla joku huono vitsi?

Oli asusi taustalla puujalkavitsi, yllättävä anekdootti tai hävytön kielikukkanen, pukeudu tarinasi mukaisesti! Älä ota väärää kurssia, ettei kaskusi huku valtavirtaan. Mukaan mahtuvat niin irlantilaiset lampunvaihtajat kuin Pikku-Kallet ja insinööritkin.(Insinöörejä on vaikea pitää poissa risteilyltä)

Laita satamaan ykköset päälle ja vältä laskemasta kakkosia alle. Paikalla on oltava viimeistään 18:45, saa olla aika ajoissa ettei jää ilman kisapaikkaa. Vitsit kerrotaan illallisbuffetin jälkeen. Muista myös haalarit mukaan paluumatkaa varten, eli kolme asua overall…

Lippusi sisältää 23h-risteilyn, perinteisen illallisbuffetin, haalarimerkin, PeIsKä-giftbagin ja elämäsi naurut. Luvassa on aivan posketon risteily, emme nimittäin saaneet Cheekiä esiintymään. Kaikkiin lippuihin lukeutuu illallisbuffet, joissa on kaksi vaihtoehtoa: klo 20.15 alkava ja klo 22.30 alkava. Ilmoita lipunmyynnin yhteydessä toiveesi buffetista, emme voi taata kaikkien toiveiden täyttymistä. Ilmoittautuminen on sitova.

MITÄ: PeIsKä 2018, ihan vitsin iso risse!
MISSÄ: Itämeri (Silja Line -terminaali, Turku), jatkot TBD
MILLOIN: Risteily 22.11. 18.45 – 23.11. 19:15. Jatkot 23.11. klo 22:00 →
MITÄ MAKSAA: 55€, naurettavan hyvä hinta.
LIPUT: PorKyn kautta 8 hyttiä, https://link.webropolsurveys.com/EP/060762C171A599AB
TEEMA: On yksi iso vitsi.

Mitä eroa on kylterillä ja kamelilla?
Kylteriin mahtuu enemmän märkää.

Facebook tapahtumaan

 

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry 30. vuosijuhlat 30.11 klo 18

Arvoisa juhlavieras,

Meillä on ilo ja kunnia toivottaa juuri sinut tervetulleeksi mukaan juhlistamaan Porin Ylioppilasyhdistys Pointerin 30. vuosijuhlia 30.11.2018!

Nämä vain kerran viidessä vuodessa järjestettävät juhlat ovat harvinaista herkkua. Arvokasta juhlaa vietetään kauniissa merenrantamaisemissa Yyterin kylpylähotellissa. Merkkipäivää juhlistetaan loisteliaan ruuan, juoman, seuran ja ohjelman siivittämänä, upeita puitteita ja pukuloistoa unohtamatta. Pääjuhlan päätyttyä on mahdollisuus jäädä Yyteriin vuosijuhlien jatkoille, joissa kuohuviini virtaa ja juhlakansa pääsee näyttämään tanssitaitojaan. Seuraavan aamun sarastaessa juhlijat pääsevät nauttimaan silliaamiaisesta Saikulla, jossa ruokaa, juomaa ja lyömätöntä tunnelmaa riittää aamusta iltaan.

Milloin: Perjantaina 30.11.2018 klo 18:00
Missä: Yyterin kylpylähotelli
Mitä maksaa: Pointerin jäsenet 85€, muut 110€ (hintaan sisältyy iltajuhla, silliaamiainen ja bussikuljetukset yyteriin)
Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki & akateemiset kunniamerkit

JUHLAOHJELMA:

Perjantai 30.11.2018

Cocktailtilaisuus kutsuvieraille yliopistokeskuksella klo 16

Iltajuhla Yyterin virkistyshotellissa, bussikuljetukset yliopistokeskukselta lähtevät klo 16.50 alkaen.

Jatkot Yyterissä. Virallisen ohjelman jälkeen bussikuljetukset kulkevat säännöllisesti takaisin keskustaan yön pikkutunneille asti.

Lauantai 1.12.2018
Silliaamiainen opiskelijatalo Saikulla klo 12

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittautuminen jäsenille alkaa perjantaina 26.10 klo 12 ja päättyy 9.11

Ilmoittautuminen tapahtuu joko kaikkien opiskelijoiden sähköpostiin tulevan linkin kautta, tai alla olevasta linkistä(julkaistaan tässä ilmoittautumisajan alkaessa):

Pointerin hallitus haluaa toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi juhlistamaan kanssamme 30-vuotiasta Pointeria!

Facebook tapahtumaan

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa

 

OP vierailee!

Tarvitsetko apua opintolainan kanssa? Tai onko sinulla kertynyt jo 45 noppaa, jolloin pystyt saamaan OP:n luottokortin? Entäs vakuutusasiat – ovatko ne ajantasalla? Tule sinäkin hoitamaan nämä ja muut pankkiasiat kuntoon, kun OP vierailee UC Porin aulassa!

Tulevat vierailupäivät:
16.10 tiistaina klo 10-14, UC Porin aula

 

Porin Kyltereiden kahvihetket

Kahvihetket ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista! Tule katsomaan, mitä seuraavassa kahvihetkessä on tarjolla!

Tulevat kahvihetket:
10.10 OP:n kahvihetki