Viikolla 13 tapahtuu

MAANANTAI

20:30-22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu

TIISTAI
21:30-22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45-12.15 Porin Kyltereiden kahvihetki, UC Porin aula
20:15 VVV-risteily, Turun satama & Itämeri

 

PorKy goes VVV

PorKy ♥ VVV

4D: VVV-risteily – Kylterit Itämerellä

Milloin ja missä: 28.3 klo 20.15, Vergikolmio, Itämeri

Dokumentin kuvaus: Omistatko jonkin oudon tavan? Onko sinulla jokin yleisesti hämmennystä aiheuttava intohimo? Haluatko päästä toteuttamaan hulluimman fantasiasi ja sinulla on tarve näyttää se kaikille muille? Oletko kenties aina halunnut tietää, mitä tapahtuu paljon puhutussa vergikolmiossa? Kyltereillä, kuten kaikilla muillakin ihmisolennoilla, on yhteiskunnassa yleisesti kyseenalaistettavia outoja tapoja, piirteitä tai fantasioita. Tässä dokumentissa kuvataan, mitä tapahtuu heidän kaikkien päästessä samalle laivalle. Täällä kukaan ei tuomitse ketään ja kaikki saavat olla omia itsejään. Vapauta siis todellinen minäsi ja saavu mukaan dokumentin kuvauksiin!

VVV-risteily tulee taas! Tämä perinteinen VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa jälleen kerran sadat kylterit Itämeren vesille. Tänä keväänä lähdemme tätä mieltä ja maksaa lämmittävälle 23h kestävälle seikkailulle, keskiviikkona 28.3. klo 20:15 Turun satamasta. Risteilyn teemaksi on valittu 4D, joka antaa sinulle mahdollisuuden olla oma itsesi, löytää muita kaltaisiasi tai jopa sielunkumppanisi! Tämän lisäksi tämä reissu mahdollistaa sinulle pienentää Vapun tuomaa miinusta pankkitilillesi ja ostaa hieman verovapaata viinaa jemmaan keittiön nurkkiisi. Tätä tilaisuutta et voi jättää välistä!

Ilmoittautumiset tälle vuoden huikeimmalle matkalle tapahtuu Eventillan kautta. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse, mutta hyttitoiveet otetaan huomioon. Risteily kustantaa vain 45€, joka sisältää risteilyn, gift bagin, haalarimerkin, risteilyohjelmaa sekä torstai-aamun yksityisen sillisbrunssin kuohuvineen. Tämän lisäksi sinun on mahdollista ostaa keskiviikolle legendaarinen buffet-illallinen hintaan 33€.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT ja se kestää aina sunnuntaihin 18.2 klo 23.59 asti! HUOM -> Ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen: https://ssl.eventilla.com/event/nygov
HUOMAA, että maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen erikseen sähköpostiisi, eikä risteilyä makseta sivustolla.

Lisää risteilyfiilistelyä löydät tapahtuman viralliselta Facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/events/407151453042536/

MITÄ: VVV-risteily 2018
MISSÄ: Itämeren vergikolmio (Triangle of vergi)
MILLOIN: Lähtö keskiviikkona 28.3. klo 20:15, paluu torstaina 29.3. klo 19:15
MITÄ MAKSAA: 45€ (sis. risteilylippu, silliaamiainen, Börjen gift bag, haalarimerkki, ohjelmaa koko elämysmatkan ajan sekä vanhoja ja uusia kavereita ❤️)
MIKSI: Koska Vappu ilman VVV:tä on kuin elämä ilman sen tarkoitusta

Kysymyksiä ilmetessä, ota yhteyttä PorKyn tapahtumavastaavaan, Kaisa Pietilään!

Facebook tapahtumaan

 

Kotimaan excursio ja Wykypäivät Vaasassa 5.4-6.4

Varo Vaasaa!

Porkyläiset suuntaavat kohti Pohojammaata kahdeksi päiväksi. 15. juhlavuoden kunniaksi mennään ISOSTI ja Porkyn jäsenillä on nyt ainutkertainen mahdollisuus osallistua Wykypäiville! Luvassa on ohjelman täyteiset kaksi päivää sisältäen, yritysvierailuja, sitsaamista ja tropiclandiaa. Näitä bileitä ei siis kannata jättää välistä!

Matka starttaa torstaina, kun lähdemme aamulla bussilla kohti aurinkoista Vaasaa. Ohjelma alkaa torstaina vierailulla Kyrö Distilleryssä Isossakyrössä, jossa pääsemme tutustumaan tislaamoon. Sieltä suuntaamme Vaasaan jatkamaan yritysvierailuja ja myöhemmin sitsaamaan wykysitseille. Perjantaina luvassa on Wykypäivät, johon sisältyy rastikierros, bileet Tropiclandiassa ja jatkot Fontanassa. Palaamme takaisin Poriin aamuyöstä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tarkemmat kellonajat ja aikataulut varmistuvat myöhemmin. Janoisille porkyläisille on varattu majoitus Vaasassa, joten yöpaikasta ei tarvitse huolehtia.

Kaikki mukaan valloittamaan Vaasaa!

LYHYESTI:
MITÄ: Porkyn kotimaan excu ja Wykypäivät
MISSÄ: Vaasa
MILLOIN: 5.-6.4, paluu 7.4 aamuyöstä
MITÄ MAKSAA: 59 euroa (sisältää kuljetuksen, yritysvierailut, sitsit, Wykypäivät ja majoituksen)

Facebook tapahtumaan

 

Porin Kyltereiden 15. vuosijuhla 13.4 klo 17

Haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi viettämään kanssamme juhlavuoden vuosijuhlaa, kun rakas ainejärjestömme täyttää kunnioitettavat 15 vuotta!

Vuoden arvokkainta juhlaa vietetään aikaisempien vuosien tapaan kauniissa merenrantamaisemissa Yyterin kylpylähotellissa. Ikimuistoiseen iltajuhlaan kuuluu muun muassa ansioituneiden jäsenten palkitsemista, juhlapuheita, illallinen, sekä livemusiikkia ja tanssia. Virallisen iltajuhlan jälkeen ilta jatkuu yksityistilaisuutena alakerran yökerhossa, sekä virallisina jatkoina kylpylähotellin puolella artistin siivittämänä.

Vuosijuhlaviikolla on luvassa paljon muutakin ohjelmaa kuten skumppajoogaa, perinteinen viini- ja etiketti-ilta, elämää suurempi sillis,etkot, sekä muuta hauskaa! Käy tutustumassa tarkemmin tapahtumaan, vujutiimiin sekä etikettisääntöihin vuosijuhlasivuillamme:

http://vuosijuhlat.porinkylterit.fi

Milloin: Perjantaina 13.4.2018 klo.17
Missä: Yyterin kylpylähotelli
Mitä maksaa: PorKyn jäsenet 85€ (alkoholiton 75€), PorKyn ulkopuoliset avecit 100€ (alkoholiton 90€), kutsuvieraat 110€ (hintaan sisältyy koko vuosijuhlaviikonlopun ohjelma kuljetuksineen ja sisältöineen)
Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki & akateemiset kunniamerkit

JUHLAOHJELMA:

Perjantai 13.4.2018
Iltajuhla Yyterin kylpylähotellissa, bussikuljetus keskustasta

Lauantai 14.4.2018
Sillis

Sunnuntai 15.4.2018
Vuoden 2019 vuosijuhlaetkot Jacuzzilla

ILMOITTAUTUMINEN:
2. vuosikurssin ja siitä ylöspäin muiden vuosikurssien opiskelijoiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 13.3.2018 klo 12.00.
Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 14.3.2018 klo 12.00.

Kutsu vuosijuhlaan tulee jäsenille sähköpostitse lähempänä ilmoittautumista (sisältää linkin ilmoittautumista varten).

Vielä kerran tervetuloa juhlimaan Porin Kyltereitä!

Facebook tapahtumaan

 

Porkyn SuppaHirou-Sillis 2018

“Jokaisessa sankarissa asuu pieni kylteri” – Klerk Cunt tai kuka ikinä olikaa

Nyt on aika hypätä BATmobiiliin, heittää seitit ilmaan ja kerätä sun ikioma suicide squad kasaan sillä suuntana on janoisen sankarin salainen tukikohta. Heilauta viitta olan yli ja päästä sisäinen superkonna tai menestyksestä vieraantunut sankari valloilleen, sillä Biletiimi toivottaa teidät tervetulleeksi PorKyn SuppaHirou-Sillikselle 2018!

Lepakkoluola ei jätä ketään kylmäksi, sillä tarjolla on silliaamiaista, superjuomaa ja Hulkmaista menoa, jossa Deadpoolillakin posket punottaisi. Tule mukaan näyttämään kuka on vujuviikon rankin sankari ja tuhmin konna, älä siis missaa tätä mistään hinnasta!!

Lisämausteena tunnelman virittää palju ja sauna, jonka lauteilla kestävät vain ne kovimmat sankarit. Muista siis pyyhe ja uikkarit mukaan!

Paikan päällä palvelee open bar, joka varmistaa, että nestetasapaino pysyy porkymaisen balanssina. Mutta oman ”sopan” tuominen on rikollisen sallittua!

MITÄ: PorKy Sillis 2018
MISSÄ: Salainen tukikohta, lähtö yökerho PK:n edestä klo 11.20
TEEMA: Supersankari
MILLOIN: 14.4 KLO 12 alkaen
MITÄ MAKSAA: Pelkkä sillis 30e
MITÄ MESSIIN: Oma pullo, uikkarit ja pyyhe + tietty SUPERfiilis

Facebook tapahtumaan

 

Akateeminen wappu 2018 25.4-1.5

TÄNÄKIN VUONNA KESKIVIIKON JA TIISTAIN VÄLINEN YÖ ON PITKÄ!
Lisätietoja tapahtumista ja lipuista tulossa pian…

————————————————–

KESKIVIIKKO 25.4.

WAPPUSIMAHETKI
TAPAHTUMA ON ILMAINEN
Keväisessä yhteisessä ”kahvihetkessä” yliopistokeskuksen pääaulassa klo 13.30-14.00. nautitaan iloisesti kuplivaa simaa ja makeita munkkeja!
Tule vastaanottamaan kevättä ja kuulemaan viime hetken vinkit Akateemisen Wapun viettoon.
Opiskelijat ja henkilökunta tervetuloa!
TAPAHTUMA: https://www.facebook.com/events/174422243184418/

HAASTESOUDUT
TAPAHTUMA ON ILMAINEN
Porin korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta ottavat jälleen toisistaan mittaa kirkkovenesoudun mestaruudesta.
Mikäli haluat olla puolustamassa yliopistokeskuksen kunniaa soutumittelössä, ota yhteyttä opiskelijasihteeriin: opiskelijasihteeri@ucpori.fi

WAPPROBATUR
SAMMAKON ja Pointer ry:n Wapprobatur polkaisee kosteaakin kosteamman vapun käyntiin. Etkot alkavat kello 14 Kirjurinluodossa. Ennakkolippujen lunastus Etelärannassa klo 17-19 ja baarikierros starttaa klo 18.00. Täydet passit palautetaan Torille klo 21-23 välisenä aikana. Jatkoille suunnataan Cabaretiin.

MILLOIN: Etkot alkaa klo 14 ja kierros klo 18.00
MISÄ: Kirjurinluodosta lähtö
LIPUT: Bailataan.fi Hinnat Pointerin jäsenille ennakkoon 12€ ja Kirjurinluodosta 15€. Ei-jäsenille ennakkoon 15€ ja Kirjurinluodosta 18€. Ennakkoliput voi vaihtaa passeihin Kirjurinluodossa klo 17-19.
JATKOT: Cabaret
LISÄTIEDOT: https://www.facebook.com/events/2266808800212609/
————————————————–

TORSTAI 26.4. – PERJANTAI 27.4

POINTERIN EXCURSIO TALLINNAAN
Perinteisen ohjelman sekaan mahtuu myös uusi tulokas eli Pointerin excursio!
Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/205438876892868/

————————————————–

LAUANTAI 28.4.

WAPPUSAFARI!
Kulma ry:n ja Pointer ry:n legendaarinen safaribussi suuntaa jälleen kartoittamaan Satakunnan parhaat baarit ja kuppilat.
Lisätietoja myöhemmin

————————————————–

SUNNUNTAI 29.4.
WAPPUSITSIT
Porky testaa tänäkin vuonna wappukansan kestävyyden perinteisillä Wappusitseille.
Lisätietoja myöhemmin
————————————————–

MAANANTAI 30.4.
MAANANTAIN OHJELMA MAKSUTON

WAPPUMATINEA
Yliopistokeskuksen Wappumatinea starttaa käyntiin Wapun pääpäivän raatihuoneella klo 17.00. https://www.facebook.com/events/188310431781929/

KARHUN PESU&LAKITUS
Akateeminen Wappu ei olisi mitään ilman karhun lakitusta. Seremonia alkaa klo 17.30 Rattihuoneenpuistossa. Ohjelmassa yhteislaulua, puheita, kuoharia ja tietysti Porin Karhu-patsaan pesu ja lakitus.

JATKOT
Tilaisuuden jälkeen siirrytään Opiskelijatalo Saikulle. Illan ohjelmassa beerbongia, grillausta, teekkarisauna, palju ja armotonta biletystä. Otathan omat virvokkeesi muukaan!

————————————————–

TIISTAI 1.5.
TIISTAIN OHJELMA MAKSUTON

SILLIAAMIAINEN
Lisätietoja myöhemmin…

TEEKKARIKASTE
Akateemisten opiskelijoiden kaste tapahtuu Kokemäen jokeen dippaamalla etelärannassa klo 13 alkaen, jonka jälkeen mennään Teekarisaunaan ja paljuun.

Facebook tapahtumaan

 

Wapprobatur 2018 25.4 klo 14

Mistä Wapprobatur 2018 on tehty?
Glitteristä, haalareista, serpentiinistä ja iloisesta mielestä!

Tule nauttimaan vapusta keskiviikkona 25.4. Porin parhaimpaan vapputapahtumaan! Ohjelmassa on luvassa Wappro-etkot Kirjurinluodossa, huikeaa ohjelmaa ja vappuhenkistä hengailua, kuuluisa baarikierros, jonka jälkeen voit lunastaa tutkintohaalarimerkin, sekä kreisibailaamista Cabaretin diskovalon loisteessa! Wappro-jatkojen esiintyjänä on tänä vuonna Kasmir!

TUTKINTOVAATIMUKSET
Wapprobatur: 6 leimaa
Cum Laude Wapprobatur: 8 leimaa + Wapprobatur suoritettuna
Laudatur Wapprobatur: 10 leimaa + Cum Laude Wapprobatur suoritettuna
Titulus Doctoralis Wapprobatur: 13 leimaa + Laudatur Wapprobatur suoritettuna
Rex Titulus Wapprobatur: 16 leimaa + Titulus Doctoralis Wapprobatur suoritettuna

Voit suorittaa vain yhden tutkinnon kerrallaan, alkaen Wapprobaturista. Huomioithan, että edellinen tutkintomerkki tulee olla ommeltuna haalareihin todisteena aikaisemmasta suorituksesta!

OHJELMA
klo 14 alkaen Wapprobatur-etkot @Kirjurinluoto
klo 17-19 suorituspassien ja rannekkeiden vaihto sekä mahdollisuus ostaa vielä lippuja @Kirjurinluoto
klo 18-23 Wapprobatur-baarikierros, lisäksi mahdollisuus hengailla @Porin Opiskelijatalo Saikulla!
klo 21-23 passien palautus ja vaihto haalarimerkkiin @Porin tori
klo 22 alkaen Wapprobatur-jatkot @Cabaret Discotheque

LIPUNMYYNTI
Ennakkoippuja voi ostaa 21.3. alkaen Bailataan.fi-sivustolta (linkki lipunmyyntiin: (linkki lipunmyyntiin: https://bailataan.fi/events/812fb236-11c1-48f7-9910-46f6320a07d4 ) ja Kirjurinluodosta Wappro-etkoilta niin kauan kuin niitä on jäljellä! Alapuolella näet lippujen hinnat:

Ennakkolippu Bailataan.fi-sivustolta:
Jäsenille 12€ (SAMMAKKO, Pointer ja O’diako)
Ei jäsenille 15€

Kirjurinluodosta ostettuna
Jäsenille 15€ (SAMMAKKO, Pointer ja O’diako)
Ei jäsenille 18€

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin Tallinnan excu 26.4-27.4 klo 9

Akateeminen wappu koostuu hienoista perinteistä ja uutuustapahtumista – kauan toivottu Pointerin ulkomaan excursio Tallinnaan kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan!

Pointerin Pikavuoro starttaa torstaiaamuna 26.4 Porista suuntanaan Helsinki ja Länsisatama. Suomenlahti yllitetään klo 13.30 lähtevällä laivalla, joka saapuu Tallinnaan kahta tuntia myöhemmin. Paluu tapahtuu perjantaina 27.4 klo 16.00 Tallinnasta lähtevällä laivalla, ja takaisin Karhukaupungissa olemme myöhään perjantai-illalla, joten excuilijat ehtivät mainiosti takaisin viikonlopun wappumeininkeihin.

Intensiivisen vuorokauden aikana tarjolla on mm. vähintään kohtalaista seuraa, hyvää ruokaa, asiaohjelmaa, mitä luultavammin myös asiatonta ohjelmaa, ostosmahdollisuuksia ja ennen kaikkea hauskanpitoa.

Tätä reissua parempaa tapaa valmistautua wappuviikon tuleviin koitoksiin ja päättää lukuvuosi ei ole – koko reissu vain 59 euron taatusti edulliseen Pointerhintaan (sis. bussikuljetukset, laivamatkat ja hostellitason majoituksen aamiaisella).

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa tiistaina 27.3 klo 12.00 ja laivayhtiö haluaa tiedot lähtijöistä hyvissä ajoin – joten älä jää miettimään vaan varaa paikkasi kevään kovimmalle reissulle ennen kuin se on liian myöhäistä!

Alustava aikataulu (kellonajat ja ohjelma tarkentuu myöhemmin):

to 26.4
n. 09.00 Lähtö Porista
13.30-15.30 Helsinki-Tallinna laiva
n. 16.00 yritysvierailu/muu yhteinen aktiviteetti (tarkentuu myöhemmin)
19.00 yhteisruokailu
n. 21.30 legendaarinen Tallinn Pub Crawl

pe 27.4
06.45 herätys
(…no ei kai nyt oikeasti, ei olla niin ilkeitä)
12.00 check-out majapaikalta
16.00-18.00 Tallinna-Helsinki laiva
n. 22.30 paluu Poriin
23.00-14.00 viidentoista tunnin palauttavat unet reissun jälkeen

MITÄ: Pointerin Tallinnan excu
MISSÄ: No Tallinnassa!
MILLOIN: 26.-27.4
MITÄ MAKSAA: 59e (sis. bussimatkat Pori-Hki-Pori, hostellimajoitus aamiaisella, laivamatkat ja haalarimerkki)
ILMOITTAUTUMINEN: tähän ti 27.3 klo 12.00 ilmestyvästä linkistä
KENELLE: vain Pointerin jäsenille

Nähdään Tallinnassa!!

Facebook tapahtumaan

 

Tunnistatko vahvuutesi työntekijänä?

Kesätöiden haku on kuumimmillaan. Tiedätkö, keiden työnantajien kanssa arvosi kohtaavat? Mitkä ovat vahvuutesi?

Osallistumalla Universumin uratestiin voit tukea Suomen Punaisen Ristin toimintaa, sekä saat
• Analyysin uraprofiilistasi sekä miten sijoitut vertaisiisi nähden mm. palkkaodotuksissa
• Kohdistetun listan sinulle sopivimmista työnantajista
• Yli 1000 HR-asiantuntijan selvityksen työnantajien halutuimmista pehmeistä taidoista

Kysely auki 2.4 asti!

Osallistu kyselyyn tästä

 

Suomen Ekonomit: Webinaarit

Tule mukaan yhdessä Firsbeatin kanssa toteutettaviin hyvinvointi -webinaareihimme! Ilmoittautuminen avautuu aina noin kuukautta ennen webinaaria. Tule mukaan! #hyvinvoi

17.4.2018 Uni ja palautuminen, worklife balance
15.5.2018 Kohti kesälomaa

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa