Viikolla 12 tapahtuu

MAANANTAI
8:00 Pointerin kakkuapprot alkavat (jatkuu perjantaille saakka): passi Pointerin toimistosta, Porin kahvilat
20:30-22:00 Sählyvuoro, Vähärauman koulu
17:00 LinkedIn – Voimaa verkostoista, Porin Yliopistokeskus

TIISTAI
21:30-22:30 Futisvuoro, Karhuhalli

KESKIVIIKKO
11:45-12.15 Porin Kyltereiden kahvihetki & PorKy-college sovitus, UC Porin aula
18:30 TuKY-Speksin juhlavuoden show: Tuopin täydeltä, Porin teatteri, jatkot Amarillo & Cabaret

 

LinkedIn – Voimaa verkostoista!

Jos et löydy verkosta, sinua ei ole olemassa, sanovat verkkovaikuttamisen asiantuntijat. Viime vuonna suuren suosion saavuttanut LinkedIn – vahvuuksien kautta voittoon! –tapahtuma saa vihdoin jatkoa, kun itse profiilin luomisesta siirrytään pohtimaan profiilin hyödyntämistä. Miten varmistat, että profiilisi on kiinnostava ja tehokas? Kuinka voit käyttää LinkedIniä oman asiantuntijuutesi näkyväksi tekemisessä? Kuinka seuraat tehokkaasti oman alasi uusinta tietoa? Miten hyödynnät somea verkostoitumisessa?

Porin Kylteriyhdyshenkilö yhdessä Suomen Ekonomien kanssa kutsuu sinut mukaan toiminnalliseen työpajaan, jossa löydät itsellesi sopivat keinot hyödyntää LinkedIniä. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää olemassaolevaa LinkedIn -profiilia, joten jos sinulla ei sellaista vielä ole, tee perusprofiili itsellesi Suomen Ekonomien ohjeiden mukaan: www.ekonomit.fi/linkedin. Jatketaan siitä eteenpäin yhdessä. Tapahtumassa lisäksi myös kahvia ja pikkupurtavaa, tavalliseen tapaan ennen workshopin alkua!

Let’s upgrade the game, my friends!

ILMOITTAUTUMINEN: https://link.webropolsurveys.com/EP/015859A8F06C2C75

MITÄ? Suomen Ekonomien ja Porin Kyllin järjestämä LinkedIn–workshop
MISSÄ? Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 A
MILLOIN? Maanantaina 19.3.2018 klo 17:00
KENELLE? Porin Kylterit ry:n sekä Porin Seudun Ekonomit ry:n jäsenille
MITÄ MAKSAA? Tapahtuma jäsenille ilmainen.
MUUTA: Ota oma kone mukaan!

Workshopin fasilitoi uravalmentaja Arja Parpala Suomen Ekonomeista. Arjan intohimoja ovat sosiaalinen media ja verkostojen voima. Arja on toiminut vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä kansainvälisissä yrityksissä, kouluttanut ja valmentanut erityisesti esimiehiä ja yrittäjiä sekä toimii itsekin yrittäjänä. Hän on KTM ja Certified Business Coach ACC.

Arjan löydät myös LinkedInistä: https://www.linkedin.com/in/arjaparpala/

Facebook tapahtumaan

 

Pointerin kakkuapprot: ma-pe

Alkaako approjalka jo vipattamaan? Entä sokerihammas kolottamaan? Tekeekö mieli herkutella opintojen lomassa?

Muualla Suomessa suosiota keränneet herkkuapprot saapuvat vihdoin Poriin! Viikolla 12 (19.3.-23.3.) kannattaa löysätä vyötä, vetää haalarit jalkaan ja suunnata paikallisiin kahviloihin nauttimaan huikeista appro-tarjouksista.

Kakkuapprojen idea on simppeli; Kerää passiisi viisi leimaa viikon aikana ja lunasta itsellesi appromerkki!
(Yksi leima/kahvila. Leiman saa kampanjatuotteista sekä mistä tahansa muusta ostetusta tuotteesta. Merkin lunastus täyttä passia vastaan Pointerin toimistolla 26.3. alkaen.)

Approihin osallistuvat kaffelat paljastetaan piakkoin, pidä siis silmäsi auki! 😉

MITÄ? Kakkuapprot
MILLOIN? 19.3.-23.3.
MITÄ MAKSAA? 3e
MISÄ? Porin kaffeloissa
LIPUT? Pointerin toimistosta 13.3. alkaen
KENELLE? IHAN KAIKILLE!

Facebook tapahtumaan

 

Omstart! UcPori valtaa TuKY-Speksin!

UcPori lähtee viihtymään, kun TuKY-Speksin huurteinen tunnelma suuntaa Poriin! Katso näytelmän kuvauksen jälkeen lisätietoa siitä, mitä on Speksi.

Panimo Huurteisen omistaja Masa on pienpanimobuumissa hypännyt unelmiensa kelkkaan, mutta kuplan puhjettua bisnes ei enää luistakaan yhtä hyvin. Panimon ja sen työntekijöiden toiveet on nyt viimeisenä oljenkortena suunnattu kuuluisan olutsijoittajan suuntaan. Häntä varten on valmistettu erikoiserä Suomi 101 -olutta. Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaisesti, kunnes se yksi pieni unohdus muuttaa kaiken. Vieläkö olut ehditään pelastaa? Kuinka paljon väärinymmärryksiä yhdet kaksoset voivat saada aikaan? Mistä työpaikkaromanssissa todella on kyse? Mikä on sijoittajan mielipide?

Panimo Huurteisen tarinaa pääset maistelemaan 21.3. Porin Teatterilla, kun TuKY-Speksin juhlavuoden huikea show astuu parrasvaloihin. Tule nauttimaan hillitöntä menoa Tuopin täydeltä!

Speksi on opiskelijoiden tuottama näytelmä, johon kuuluu kuuluisat Omstart-huudot. Voit siis milloin vain näytöksen aikana huutaa Omstart, jolloin näyttelijöiden tulee tehdä äskeiset tapahtumat uudelleen. Omstart-huudon perään voi myös huutaa lisäohjeita uudelleen näyttelemistä varten, esimerkiksi omstart ruotsiksi tai omstart Donald Trump.

Näytöksen jälkeen suuntaamme yhdessä Amarilloon Caliente-keskiviikolle! Yömyöhäisen jatkapaikan tarjoaa Cabaret ja SAMK:in Six in the City -bileet!

Virittäydy mukaan tunnelmaan trailerilla: https://vimeo.com/255865758

Ohjaus: Johanna Perttunen

Varmista paikkasi 10-vuotisjuhlavuoden näytöksessä varaamalla lippusi Pointerin toimistosta!

MITÄ? TuKY-Speksin juhlavuoden show
MISSÄ? Porin Teatteri (Hallituskatu 14), jatkot Amarillo & Cabaret
MILLOIN? keskiviikkona 21.3. Näytös klo 19.00, ovet klo 18.30.
MITÄ MAKSAA? Opiskelijat 15€. Lipun voi varata Pointerin toimistosta. Lippuja saatavilla myös lyyti.fi, jolloin lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

Esitystä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Facebook tapahtumaan

 

PorKy goes VVV 28.3 klo 20.15

PorKy ♥ VVV

4D: VVV-risteily – Kylterit Itämerellä

Milloin ja missä: 28.3 klo 20.15, Vergikolmio, Itämeri

Dokumentin kuvaus: Omistatko jonkin oudon tavan? Onko sinulla jokin yleisesti hämmennystä aiheuttava intohimo? Haluatko päästä toteuttamaan hulluimman fantasiasi ja sinulla on tarve näyttää se kaikille muille? Oletko kenties aina halunnut tietää, mitä tapahtuu paljon puhutussa vergikolmiossa? Kyltereillä, kuten kaikilla muillakin ihmisolennoilla, on yhteiskunnassa yleisesti kyseenalaistettavia outoja tapoja, piirteitä tai fantasioita. Tässä dokumentissa kuvataan, mitä tapahtuu heidän kaikkien päästessä samalle laivalle. Täällä kukaan ei tuomitse ketään ja kaikki saavat olla omia itsejään. Vapauta siis todellinen minäsi ja saavu mukaan dokumentin kuvauksiin!

VVV-risteily tulee taas! Tämä perinteinen VappuViinat Verottomana-risteily kokoaa jälleen kerran sadat kylterit Itämeren vesille. Tänä keväänä lähdemme tätä mieltä ja maksaa lämmittävälle 23h kestävälle seikkailulle, keskiviikkona 28.3. klo 20:15 Turun satamasta. Risteilyn teemaksi on valittu 4D, joka antaa sinulle mahdollisuuden olla oma itsesi, löytää muita kaltaisiasi tai jopa sielunkumppanisi! Tämän lisäksi tämä reissu mahdollistaa sinulle pienentää Vapun tuomaa miinusta pankkitilillesi ja ostaa hieman verovapaata viinaa jemmaan keittiön nurkkiisi. Tätä tilaisuutta et voi jättää välistä!

Ilmoittautumiset tälle vuoden huikeimmalle matkalle tapahtuu Eventillan kautta. Jokainen osallistuja ilmoittautuu itse, mutta hyttitoiveet otetaan huomioon. Risteily kustantaa vain 45€, joka sisältää risteilyn, gift bagin, haalarimerkin, risteilyohjelmaa sekä torstai-aamun yksityisen sillisbrunssin kuohuvineen. Tämän lisäksi sinun on mahdollista ostaa keskiviikolle legendaarinen buffet-illallinen hintaan 33€.

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI NYT ja se kestää aina sunnuntaihin 18.2 klo 23.59 asti! HUOM -> Ilmoittautuminen on sitova!

Linkki ilmoittautumiseen: https://ssl.eventilla.com/event/nygov
HUOMAA, että maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen erikseen sähköpostiisi, eikä risteilyä makseta sivustolla.

Lisää risteilyfiilistelyä löydät tapahtuman viralliselta Facebook-sivulta:

https://www.facebook.com/events/407151453042536/

MITÄ: VVV-risteily 2018
MISSÄ: Itämeren vergikolmio (Triangle of vergi)
MILLOIN: Lähtö keskiviikkona 28.3. klo 20:15, paluu torstaina 29.3. klo 19:15
MITÄ MAKSAA: 45€ (sis. risteilylippu, silliaamiainen, Börjen gift bag, haalarimerkki, ohjelmaa koko elämysmatkan ajan sekä vanhoja ja uusia kavereita ❤️)
MIKSI: Koska Vappu ilman VVV:tä on kuin elämä ilman sen tarkoitusta

Kysymyksiä ilmetessä, ota yhteyttä PorKyn tapahtumavastaavaan, Kaisa Pietilään!

Facebook tapahtumaan

 

Kotimaan excursio ja Wykypäivät Vaasassa 5.4-6.4

Varo Vaasaa!

Porkyläiset suuntaavat kohti Pohojammaata kahdeksi päiväksi. 15. juhlavuoden kunniaksi mennään ISOSTI ja Porkyn jäsenillä on nyt ainutkertainen mahdollisuus osallistua Wykypäiville! Luvassa on ohjelman täyteiset kaksi päivää sisältäen, yritysvierailuja, sitsaamista ja tropiclandiaa. Näitä bileitä ei siis kannata jättää välistä!

Matka starttaa torstaina, kun lähdemme aamulla bussilla kohti aurinkoista Vaasaa. Ohjelma alkaa torstaina vierailulla Kyrö Distilleryssä Isossakyrössä, jossa pääsemme tutustumaan tislaamoon. Sieltä suuntaamme Vaasaan jatkamaan yritysvierailuja ja myöhemmin sitsaamaan wykysitseille. Perjantaina luvassa on Wykypäivät, johon sisältyy rastikierros, bileet Tropiclandiassa ja jatkot Fontanassa. Palaamme takaisin Poriin aamuyöstä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tarkemmat kellonajat ja aikataulut varmistuvat myöhemmin. Janoisille porkyläisille on varattu majoitus Vaasassa, joten yöpaikasta ei tarvitse huolehtia.

Ilmoittautuminen exculle alkaa torstaina 15.3 kello 12 linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/AEE4FB21465E5307

Kaikki mukaan valloittamaan Vaasaa!

LYHYESTI:
MITÄ: Porkyn kotimaan excu ja Wykypäivät
MISSÄ: Vaasa
MILLOIN: 5.-6.4, paluu 7.4 aamuyöstä
MITÄ MAKSAA: 59 euroa (sisältää kuljetuksen, yritysvierailut, sitsit, Wykypäivät ja majoituksen)

Facebook tapahtumaan

 

Porin Kyltereiden 15. vuosijuhla 13.4 klo 17

Haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi viettämään kanssamme juhlavuoden vuosijuhlaa, kun rakas ainejärjestömme täyttää kunnioitettavat 15 vuotta!

Vuoden arvokkainta juhlaa vietetään aikaisempien vuosien tapaan kauniissa merenrantamaisemissa Yyterin kylpylähotellissa. Ikimuistoiseen iltajuhlaan kuuluu muun muassa ansioituneiden jäsenten palkitsemista, juhlapuheita, illallinen, sekä livemusiikkia ja tanssia. Virallisen iltajuhlan jälkeen ilta jatkuu yksityistilaisuutena alakerran yökerhossa, sekä virallisina jatkoina kylpylähotellin puolella artistin siivittämänä.

Vuosijuhlaviikolla on luvassa paljon muutakin ohjelmaa kuten skumppajoogaa, perinteinen viini- ja etiketti-ilta, elämää suurempi sillis,etkot, sekä muuta hauskaa! Käy tutustumassa tarkemmin tapahtumaan, vujutiimiin sekä etikettisääntöihin vuosijuhlasivuillamme:

http://vuosijuhlat.porinkylterit.fi

Milloin: Perjantaina 13.4.2018 klo.17
Missä: Yyterin kylpylähotelli
Mitä maksaa: PorKyn jäsenet 85€ (alkoholiton 75€), PorKyn ulkopuoliset avecit 100€ (alkoholiton 90€), kutsuvieraat 110€ (hintaan sisältyy koko vuosijuhlaviikonlopun ohjelma kuljetuksineen ja sisältöineen)
Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki & akateemiset kunniamerkit

JUHLAOHJELMA:

Perjantai 13.4.2018
Iltajuhla Yyterin kylpylähotellissa, bussikuljetus keskustasta

Lauantai 14.4.2018
Sillis

Sunnuntai 15.4.2018
Vuoden 2019 vuosijuhlaetkot Jacuzzilla

ILMOITTAUTUMINEN:
2. vuosikurssin ja siitä ylöspäin muiden vuosikurssien opiskelijoiden ilmoittautuminen alkaa tiistaina 13.3.2018 klo 12.00.
Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille ilmoittautuminen avautuu keskiviikkona 14.3.2018 klo 12.00.

Kutsu vuosijuhlaan tulee jäsenille sähköpostitse lähempänä ilmoittautumista (sisältää linkin ilmoittautumista varten).

Vielä kerran tervetuloa juhlimaan Porin Kyltereitä!

Facebook tapahtumaan

 

Porkyn SuppaHirou-Sillis 2018

“Jokaisessa sankarissa asuu pieni kylteri” – Klerk Cunt tai kuka ikinä olikaa

Nyt on aika hypätä BATmobiiliin, heittää seitit ilmaan ja kerätä sun ikioma suicide squad kasaan sillä suuntana on janoisen sankarin salainen tukikohta. Heilauta viitta olan yli ja päästä sisäinen superkonna tai menestyksestä vieraantunut sankari valloilleen, sillä Biletiimi toivottaa teidät tervetulleeksi PorKyn SuppaHirou-Sillikselle 2018!

Lepakkoluola ei jätä ketään kylmäksi, sillä tarjolla on silliaamiaista, superjuomaa ja Hulkmaista menoa, jossa Deadpoolillakin posket punottaisi. Tule mukaan näyttämään kuka on vujuviikon rankin sankari ja tuhmin konna, älä siis missaa tätä mistään hinnasta!!

Lisämausteena tunnelman virittää palju ja sauna, jonka lauteilla kestävät vain ne kovimmat sankarit. Muista siis pyyhe ja uikkarit mukaan!

Paikan päällä palvelee open bar, joka varmistaa, että nestetasapaino pysyy porkymaisen balanssina. Mutta oman ”sopan” tuominen on rikollisen sallittua!

MITÄ: PorKy Sillis 2018
MISSÄ: Salainen tukikohta, lähtö yökerho PK:n edestä klo 11.20
TEEMA: Supersankari
MILLOIN: 14.4 KLO 12 alkaen
MITÄ MAKSAA: Pelkkä sillis 30e
MITÄ MESSIIN: Oma pullo, uikkarit ja pyyhe + tietty SUPERfiilis

Facebook tapahtumaan

 

Tunnistatko vahvuutesi työntekijänä?

Kesätöiden haku on kuumimmillaan. Tiedätkö, keiden työnantajien kanssa arvosi kohtaavat? Mitkä ovat vahvuutesi?

Osallistumalla Universumin uratestiin voit tukea Suomen Punaisen Ristin toimintaa, sekä saat
• Analyysin uraprofiilistasi sekä miten sijoitut vertaisiisi nähden mm. palkkaodotuksissa
• Kohdistetun listan sinulle sopivimmista työnantajista
• Yli 1000 HR-asiantuntijan selvityksen työnantajien halutuimmista pehmeistä taidoista

Kysely auki 2.4 asti!

Osallistu kyselyyn tästä

 

Suomen Ekonomit: Webinaarit

Tule mukaan yhdessä Firsbeatin kanssa toteutettaviin hyvinvointi -webinaareihimme! Ilmoittautuminen avautuu aina noin kuukautta ennen webinaaria. Tule mukaan! #hyvinvoi

17.4.2018 Uni ja palautuminen, worklife balance
15.5.2018 Kohti kesälomaa

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Kausikortti Ässien peliin

PorKy on hankkinut tällekin kaudelle jäsenistönsä käyttöön kaksi kausikorttia Porin Ässien peleihin. Kausikortin saat käyttöösi olemalla nopea maanantaisin klo 12, kun PorKySportti-ryhmään Facebookissa päivitetään viikon kotiotteluiden aikataulut.

Kysy lisää sopolta!

PorKySportti Facebookissa

 

Porin Kyltereiden kahvihetket

Kahvihetket ovat ehdottomasti yksi viikon kohokohdista! Tule katsomaan, mitä seuraavassa kahvihetkessä on tarjolla!

Tulevat kahvihetket:
21.3 Pointerin kahvihetki