TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

MAANANTAI

20:00 Säbävuoro @ Lyseo

TIISTAI

21:30 Futis @ Karhuhalli

KESKIVIIKKO

17:00 Pointerin syyskokous 2020 @ Färjäämö

20:00 Tasting kerhon viinitasting @ Färjäämö

TORSTAI

18:00 PorKy x OP Talousilta(pala)

Pointer ry:n vaalikokous 2020

Pointer ry:n sääntömääräinen vaalikokous järjestetään 25.11. klo 17 alkaen. Tulethan ajoissa paikalle, jotta voimme aloittaa kokouksen ajallaan. Kokous järjestetään kokous- ja juhlatilassa Färjäämössä (Siltapuistokatu 14). Sisäänkäynti tilaan löytyy Puuvillan kauppakeskuksen ison parkkipaikan puolelta, YTHS:n sisäänkäynnin vieressä vasemmalla.

Kokouksessa käsitellään mm. vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan seuraavalle toimikaudelle puheenjohtaja ja halliuksen jäsenet. Jokaisen jäsenen on oikeus asettua ehdolle puheenjohtajaksi tai hallitukseen.

Kaikki Pointerin jäsenet ovat äänioikeutettuja kokouksessa. Poikkeustilanteen vuoksi tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen. Linkki ilmoittautumiseen löytyy jäsenille sähköpostitse lähetetystä kokouskutsusta. Mikäli et löydä kokouskutsua sähköpostistasi, niin olethan yhteydessä Pointerin toimistoon (toimisto@pointerry.fi). Tarkasta myös roskaposti!

Etäosallistuminen kokoukseen ei ole mahdollista, mutta voit valtuuttaa toisen henkilön käyttämään ääntäsi kokouksessa. Ohjeet löytyvät kokouskutsusta. Mikäli aiot hakea hallitukseen mutta et pääse osallistumaan kokoukseen, ole yhteydessä Pointerin toimistoon (toimisto@pointerry.fi). Äänioikeus ja valtakirjat tarkastetaan vaalikokouksessa.

Kokoukseen osallistuville on pakollinen ennakkoilmoittautuminen viimeistää 24.11. klo 23.59. Täällä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiayiI7bsoRqfBu77GviosMP49WIpOObk180l0UlxdVx5Q6A/viewform

Tilaisuudessa on maskisuositus. Pointer tarjoaa maskit osallistujille.

Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa.

MITÄ: Pointer ry:n sääntömääräinen vaalikokous

KENELLE: Pointer ry:n jäsenille

MISSÄ: Kokous- ja saunatila Färjäämö (Siltapuistonkatu 14, PORI)

MILLOIN: Keskiviikkona 25.11. klo 17 (ovet aukeavat klo 16.30)

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/476733956642603?active_tab=about

Porin Akateeminen Tasting Seura: Viinitasting 25.11.

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Hyvä viinin ystävä, rakas Tastingin jäsen!

Vaikeuksien kautta se on vihdoin täällä. Nimittäin 25.11 klo 20 koittaa ensimmäinen virallinen tapahtuma alkusyksyllä launchatun yhdistyksen nimissä. Porin Akateemisen Tasting Seuran hallitus ylpeänä toivottaa tervetulleeksi Viinitasting -tapahtumaan kokous- ja saunatila Färjäämölle (Siltapuistokatu 14, Pori). Illan sommelier Antti-Jussi Vesa tulee johdattamaan meidät viinien maistelun saloihin tässä opiskelijahintaisessa tapahtumassa.

Jäsenelle osallistuminen kustantaa 14 e ja ei jäsenelle 16 e. Jäsenmaksu on 5 e ja se tulee olla maksettuna ennen tilaisuutta, jotta voit hyödyntää jäsenien hintaa osallistuessa tapahtumaa.

Tasting-kerhon jäseneksi voit liittyä TÄÄLLÄ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2biizGvuIBlOCF9ViRywemUbXfp-hTmeSzX9nWQ5vqOZwBw/viewform?fbclid=IwAR3Py7vLTdXJHmIS5dXwX80XEyktQLvf0sBUnKTt1ZHdfKyLVq4voMiqJgw

Tapahtumassa maistellaan 4 eri viiniä (2 puna- ja 2 valkoviiniä). Tämän lisäksi tarjolla on pientä purtavaa tapahtuman hengessä. Oman pullon voi tuoda mukaan tilaisuuteen, jonka sisällöstä (pientä maistiaista vastaan) oman arvion mielellään esittää meidän hankevastaava Saara ”Tonkka” Takko.

Poikkeusajan vuoksi osallistujamäärää on jouduttu rajoittamaan, vaikka tila on suhteellisen suuri, sillä tiedostamme kasvomaskien käytön olevan hankalaa maistelun aikana.

Tapahtumaa ennen klo 17 alkaa Pointer ry:n vaalikokous. Maistelu alkaa klo 20, ellei vaalikokous veny suunniteltua pidemmäksi, jolloin pyrimme aloittamaan heti sen jälkeen.

MITÄ: Viinitasting

MISSÄ: Kokous- ja Saunatila Färjäämö (Siltapuistokatu 14, Pori)

MILLOIN: 25.11.2020 klo 20 alkaen

MITÄ MAKSAA: 14 € jäsenille / 16 € ei-jäsenille (jäsenyys 5 €)

ILMO: Tapahtuma on täynnä

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/3929985920362192

PorKy x OP talousilta(pala)

PorKy:n ja OP:n perinteisen syysbrunssin aika on tullut. Tilaisuus järjestetään tänä vuonna etänä ja illalla, mutta ei hätää, sillä sijoittajien nälkää taltutetaan niin ajankohtaisilla talouskatsauksilla kuin osallistujille jaettavilla eväspusseilla. Ilta alkaa 26.11. tunnin mittaisella sijoittajawebinaarilla klo 18, minkä jälkeen porkylaisilla on oma Q&A pankinjohtaja Ville Aalto-Setälän kanssa. Keskustelussa mukana myös Portfolion tutut vetäjät, joten mielenkiintoisia aiheita on varmasti tiedossa. Alla tarkemmat tiedot tapahtumasta, sekä ilmoittautumisohjeet.

Webinaari

Webinaarin avaa liiketoimintajohtaja Harri Nummela.

OP:n pääekonomisti Reijo Heiskanen kertoo talouden näkymistä maailmalla ja Suomessa. Yksi syksyn mielenkiintoisista teemoista on Yhdysvaltojen presidentinvaalit. Mitä vaikutuksia presidentinvaalien tuloksella on talouden näkökulmasta?

Pääanalyytikko Antti Saari avaa osakemarkkinan ajankohtaisia näkymiä. Lisäksi hän tarjoilee ajankohtaiset osake- ja ETF-ideat.

Vaihtoehtoisten omaisuusluokkien kiinnostavuus on kasvanut nykyisessä matalien korkojen ympäristössä. Sijoitusjohtaja Erkko Ryynänen kertoo näkemyksen tämän omaisuusluokan kehityksestä ja OP:n tarjoamista sijoitusvaihtoehdoista.

Webinaarin aikana on mahdollista esittää OP:n asiantuntijoille kysymyksiä chat-kentässä.

PorKy Q&A

Webinaarin jälkeen OP Länsi-Suomen henkilöasiakasliiketoiminnasta vastaava pankinjohtaja Ville Aalto-Setälä on porkyläisten tavoitettavissa videoyhteydellä Teamsin kautta. Ville vastailee porkyläisten paikan päällä esitettyihin sekä ennakkoon lähetettyihin kysymyksiin. Portfolion Thomas ja Jaakko keräävät etukäteen kysymyksiä.

Ruokailu

Ensimmäisille 50:lle ilmoittautuneelle jaetaan Puuvillan Citymarketin eväskassi, jonka voi noutaa ennen webinaarin alkua ja nauttia tapahtuman aikana.

Täytä lomake eväskassia varten: https://www.lyyti.fi/reg/porkygoesoptalousilta20 

Saat tapahtumalinkit sekä tarkemmat tiedot eväskassien noutamisesta sähköpostiisi.

Tapahtuman sivuille: https://www.facebook.com/events/362164598402235

Kopon tervehdys

Moi kaikki opiskelijat!

Keväällä käyttöön otettava hybridiopetusmuoto on herättänyt jonkin verran kysymyksiä, joihin ajattelin vastailla vielä näin yhteisesti. Hybridiopetusta tulee olemaan muutamalla, näillä näkymin neljällä, kurssilla ensi keväänä.

Neljä kurssia on valittu siten, että jokaisesta pääaineesta tulisi yksi hybridikurssi ja neljäs kurssi olisi suunnattu pupuille. Opetusmuodon ideana on, että opiskelija voi itse kurssille ilmoittautuessaan valita, haluaako olla luennoilla etänä vai paikan päällä koululla. Luentoja striimataan koululta etänä kurssia suorittaville opiskelijoille, jolloin he voivat osallistua keskusteluun Zoomin kautta.

Tarkoituksena on siis, että ketään ei hybridiopintoihin ”pakotettaisi” koululle, vaan jokainen voi halutessaan kyseiset kurssit suorittaa etänä. Hybridiopetukseen paikan päälle osallistuville tarjotaan kasvomaskit ja huolehditaan siitä, että turvavälit on mahdollista säilyttää. Opintotoimisto varmasti ilmoittelee hybridiopetuksesta tarkemmin pian, mutta tässä muutamat perustiedot kysymyksiä herättäneestä aiheesta!

ps. Tilintarkastus HT -tutkinnosta kiinnostuneet kannattaa kurkata päivitetyt HT -vastaavuustodistuksen kurssivaatimukset esimerkiksi opinto-oppaan ”yritysjuridiikka sivuaineena” -osiosta!

Tulevat tapahtumat

MARRASKUU

25.11. Pointer ry:n syyskokous

26.11. PorKy x OP talousilta(pala)

26.11.-3.12. Tiimihaku auki (lisätietoja tulossa)

JOULUKUU

1.12. Opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteinen jouluhetki (etänä)