TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

KESKIVIIKKO

17:15 NESU-PorKyn Harkkasitsit @ Paikka X

MUUTA

– Tässä viikkotiedotteessa esittelyssä syksyllä toimintansa aloittavat PorKyn alaiset kerhot.

– PorKyn nettisivut on uudistettu!

NESU-PorKyn Harkkasitsit 2020

Helan går! Mellan sup! Skåål! Om start! Punishment! Nämä kaikki tulevat tutuksi ensi viikon keskiviikkona 2.9., kun NESU-PorKy järjestää legendaariset Harkkasitsit! Lukuvuosi siis starttaa tavalliseen tapaan harkkasitseillä, joilla jokainen pitkäkorva saa pikakurssin akateemisen pöytäjuhlan saloihin ja kokenutkin konkari pääsee pitkän odotuksen jälkeen virkistämään muistiaan sitsiprotokollasta.

Kotiin jääjille suora punishment!

Perinteitä noudattaen syksyn ensimmäiset sitsit järjestetään paikassa X. Yhteislähtö tapahtuu torilta klo 17.15.

Tällä kertaa sitseillä näytetään mistä maan kolkasta olet Poriin ryöminyt. Osoita siis pukeutumisellasi jotain tunnusomaista kaupungistasi! Se voi olla mitä vaan perinneruuista tunnettuihin henkilöihin tai urheilujoukkueisiin. Luovuus on aina plussaa!

Kun Harkkasitsit on takana, tarjoutuu lukemattomia mahdollisuuksia lähteä NESUn kautta sitsaamaan myös muihin kylterikaupunkeihin ympäri vuoden! Ja jos NESU on vielä kysymysmerkki, niin kerrataan: Kyseessä on pohjoismainen kauppatieteiden opiskelijoiden liitto, jonka tarkoituksena mahdollistaa verkostoituminen kyltereiden välillä.

HUOM! Kun poikkeustilanne sen sallii.

Tänä vuonna Harkkasitsit järjestetään poikkeustilanteen vuoksi hieman eri tavalla. Tilanne on otettu huomioon muun muassa paikoituksessa ja hygieniajärjestelyissä, joista tiedotamme erikseen. Lisäksi joudumme vähentämään kapasiteettia, ja koska kyseessä on uusille opiskelijoille suunnatut Harkkasitsit, ensisijaisena ilmoittautumisessa on uudet opiskelijat, tutorit ja toimihenkilöt. Mikäli paikkoja jää, avaamme ilmoittautumisen myös vanhoille opiskelijoille myöhemmin tällä viikolla. Ulkkareita ei vaitettavasti tällä kertaa oteta lainkaan.

MITÄ: NESU-PorKyn Harkkasitsit 2020
MISSÄ: Paikka X, lähtö torilta klo 17.15
MILLOIN: Keskiviikko 2.9.
MITÄ MAKSAA: 13e (sisältää 2 jäykkää, 3 mietoa, sitsiruoat ja haalarimerkin)
DRESSCODE: Kotikaupunki + haalarit

TAPAHTUMA ON TÄYNNÄ

————————————

NESU-PorKy ei käytä tapahtumaan osallistumista varten annettuja yhteystietoja muuhun tarkoitukseen, eikä jaa tietoja ulkopuolisen toimijan kanssa. Käsittelemme tietoja siinä määrin kuin tarkoitus vaatii. Tämän jälkeen tiedot poistetaan tietoturvallisesti, paitsi jos tiedot ovat nimettömiä tai jos niiden säilyttämiselle on jokin muu oikeusperuste.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Kipeänä ei saa tulla paikalla, joten tässä tilanteessa otathan yhteyttä nesu-porky@nesu.net tai puh. 0442525202 (Helene).

Tapahtuman sivulle: https://www.facebook.com/events/2601738346758934

 

PORKYN KERHOTOIMINNAN ESITTELY:

PORTFOLIO

Länsi-Suomen Akateeminen Sijoituskerho, tuttavallisemmin Portfolio, on toimintansa syksyllä 2020 aloittanut Turun Kauppakorkeakoulun Porin yksikön sijoittamisesta kiinnostuneet opiskelijat yhteentuova toimikunta. Jaoston päällimmäisenä tarkoituksena on edistää opiskelijoiden kiinnostusta ja asiantuntemusta varainhallintaa kohtaan.

Jäseneksi liityttyään opiskelija pääsee edistämään sijoitusosaamistaan muun muassa toimikunnan järjestämien ammattilaispuheenvuorojen, yritysvierailuiden sekä muiden jäsenetujen merkeissä. Haluamme painottaa, ettei toimintaan osallistuminen vaadi minkäänlaista aikaisempaa kokemusta sijoitustoiminnasta!

Portfolion ensimmäinen tapahtuma järjestetään 22.9., jossa tutustutaan muun muassa sijoitussalkun rakentamiseen ja pankkiirin uraan alan kotimaisen huippuosaajan johdolla. Tarkempaa tietoa tapahtumasta ja siihen ilmoittautumisesta luvassa lähitulevaisuudessa. Tapahtuma on suunnattu ainoastaan Portfolion jäsenille, joten muista ilmoittautua ajoissa!

Ilmoittautuminen Portfolion jäseneksi tapahtuu TÄLLÄ LOMAKKEELLA.

Portfolion lukuvuosittainen jäsenmaksu on 5 €, joka oikeuttaa seuraaviin etuihin;

– Osallistumisoikeus tapahtumiin (mukaan lukien ekskursio!)
– Portfolio – haalarimerkki
– Inderes Premium osakeanalyysityökalu käyttöön vuodeksi veloituksetta (arvo 200€)
– Mahdollisuus hakea Portfolion toimikuntaan tulevaisuudessa.

Ota Portfolio haltuun sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajan tasalla tulevista tapahtumista;

Facebook: https://www.facebook.com/Portfolio-114009653724631/ 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/investmentclubportfolio/ 

Kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä; toimikunta.portfolio@gmail.com

Tuottoisaa syksyä toivottaen
Jaakko Salminen & Thomas Muikku Portfolio

 

PORIN AKATEEMINEN TASTING SEURA

Morjesta PorKylaiset,

PorKy:n kerhotoiminta on nähnyt päivänvalon! Yhdeksän opiskelijaystävän avulla olemme muodostaneet PorKy:lle yhden ensimmäisistä kerhoista. Tämän hiljattain alkunsa saaneen kerhon nimi on Porin Akateeminen Tasting Seura, tuttavallisemmin tasting-kerho.

Pitkään muutaman opiskelijan mielessä on pyörinyt: ”Perkele, miksi meillä ei ole tällaista.” Huomattiin porukalla pieni puute porilaisessa opiskelijaelämässä ja päätettiin yhteistuumin korjata tämä suuri vääryys. Kesän aikana ideasta siirryttiin konkreettisemmalle tasolle, ja nyt kaikki on lähestulkoon ensimmäistä tapahtumaa vaille valmis!

Haemme vielä tarkkoja suuntaviivoja toiminnalle, mutta pyrkimyksenämme on järjestää monipuolisesti erilaisia tapahtumia hyvän ruuan sekä juoman ympärille. Tavoitteenamme on järjestää esimerkiksi erilaisia viinimaistajaisia, olut-iltoja ja panimoexcuja, sekä kaikkea maan ja taivaan väliltä tämän lisäksi, mille sattuu olevan kysyntää.

Jos kiinnostuksesi heräsi, malta hetki ja somekanavien launchatessa ota ne haltuun, liity jäseneksi ja tule syksyllä järjestettävään ensimmäiseen tapahtumaan!

Innostunein terkuin,
Kerhon perustajat

 

SB PorKy

Hei PorKylaiset!

Nyt on luvassa isompi hype sitten uuden GM valinnan jälkeen tai uuden soutujoukkueen julkistamisen jälkeen, sillä tänä syksynä ainejärjestömme syöksyy säbävuoroista suoraan syvään päätyyn satakuntaliigan kentille!

Joukkueemme SB PorKy osallistuu ainejärjestömme alaisena uutena kerhona Satakuntaliigan 2 divariin. Pelejä pelataan viikonloppuisin ja kausi alkaa 3.10. Pelien kesto on 2x20min juoksevalla ajalla, jolloin edes GM ei ehdi väsymään.

Draft on tänä syksynä edennyt jo pitkälle ja meillä on vielä YKSI (1) vapaa paikka innokkaalle! Meiltä löytyy kaikenlaista konkaria niin ännän vuoden opiskelijoista pupuihin, joten jonkinlaisia GOAT statuksen omaavia veivaajia löytyy niin prospektienkin joukosta.

Tämä joukkue ei katso sukupuolta, joten niin miehet kuin naisetkin saavat liittyä, jos vain on kiinnostusta pelata.

Eli vielä lyhyesti:

MITÄ: PorKyn ihka oma salibandyjoukkue satakuntaliigaan
KENELLE: Kaikille Porkyn jäsenille
MISSÄ: Jokainen peli pelataan Ulvilassa (entinen Karhuareena)
MILLOIN: ASAP dm talousvastaavalle tai vaihtoehtoisesti GM:lle
MITÄ MAKSAA: 30$$

TYÖPAIKAT

PorKy ja Seasons HR Management tekevät yhteistyötä, jotta työnhaku olisi teille opiskelijoille mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta. Seasonsin työpaikkapörssi löytyy PorKyn nettisivuilta: http://porinkylterit.fi/porkyjobs/. Sen kautta pääset rekisteröitymään ja käyttämään Qverk alustaa, jonne luomalla profiilin saat tietää avoimista työpaikoista.

PorKy Jobs toimii myös Facebookissa: https://www.facebook.com/Porky-Jobs-108486117347694/! Täältä löydät kätevästi Satakunnan alueella olevia avoimia työpaikkoja.

Tulevat tapahtumat

SYYSKUU

2.9. Harkkasitsit
9.9. Kastajaiset
11.9. PorSE:n rapujuhlat
22.9. Portfolion ensimmäinen tapahtuma

Tarkennamme tulevia tapahtumia mahdollisimman pian. Ymmärrettävästi joudumme hieman varmistelemaan tapahtumien järjestämismahdollisuuksia ja päivämääriä. Pahoittelut tästä viivästyksestä.