TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

Tiistai

Viini- ja etiketti-ilta klo 18:00

Keskiviikko

Vujukahvihetki klo 11:45

Vujulajikokeilu: Golf klo 16:00

Perjantai

Vujulähetyksen julkaisu klo 17:00 (Facebook-tapahtumassa)

Viini- ja etiketti-ilta

Perinteinen Viini- ja etiketti-ilta järjestetään Saikulla vuosijuhlaviikon tiistaina 31.8.2021. Ilta alkaa klo 18 ihanan kyllimme Henrin pitämällä etikettikoulutuksella. Etiketti on tärkeä osa vuosijuhlia ja takaa tilaisuuden arvokkuuden. Sen vuoksi on tärkeää, että jokainen tietää, miten kuntanauha puetaan, miten skoolataan ja miten juhlassa ylipäätään käyttäydytään.

Noudatamme tapahtuman järjestämisessä Satakunnan koronarajoituksia, joten alun etikettiosuus on PorKy:n jäsenille
maksuton, mutta osallistujamäärää voidaan joutua rajaamaan.

Tänä vuonna Porin Akateeminen Tasting Seura on saanut kunnian järjestää viini- ja etiketti-illan viinimaistelun osuuden. Näin ollen etikettikoulutuksen jälkeen (n. klo 19) oma sommelierimme Antti-Jussi Vesa vie meidät suoraan viininmaistelun ytimeen. Valmistele viinisanavarastot kuntoon ja tule mukaan viettämään rentoa iltaa hyvien viinien ja sitäkin paremman seuran parissa. Omat juomat on myös sallittu!

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/137753728502677?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

Vujukahvihetki

Tule nauttimaan keskiviikkona 1.9. klo 11:45 – 12:30 yliopistokeskuksen aulaan kahvista ja kakusta. Kahvihetkessä on myös mahdollista ostaa itselleen PorKy-taskumatin.

Tilaisuudessa jaetaan uusille opiskelijoille myös PorKy-tarroja opiskelijakorttiin. Tarran avulla voit todistaa olevasi PorKy:n jäsen jatkossa.

Muistakaa pitää turvavälit tilaisuudessa!

Lajikokeilu: Golf

Vihdoin on aika laittaa tämän lukuvuoden ensimmäinen lajikokeilu käyntiin. Ja mikä olisikaan parempi tapa siihen, kuin samalla juhlistaa rakasta ainejärjestöämme vuosijuhlien merkeissä! Tämän vuoden vuosijuhlien lajikokeiluna toimii siis Golf.

Tämän lajikokeilun ansiosta jokaisella Porkyläisellä on mahdollisuus päästä testaamaan taitonsa tässä herrasmies lajissa. Sillä tähän lajikokeiluun ovat tervetulleita kaikki aloittelijoista oman elämänsä Tiger Woodseihin. Kahden tunnin ajan
ammattilainen tulee opastamaan meitä, kuinka pitää mailasta kiinni ja miten osua palloon. Myöskään välineistä ei tarvitse murehtia, sillä tarvittaessa myös ne saadaan paikan päältä. Eli siis riittää, kun puet päällesi cooleimmat golf vaatteesi sekä iloisen mielen!

Lisäksi ohjatun oppitunnin jälkeen meillä on mahdollisuus jäädä Kalaforniaan sekä pelaamaan par3 kentälle, että myös rangelle, mutta myös saunomaan klubille sekä nauttimaan kylmistä juomista, hyvästä ruuasta ja sitäkin
paremmasta seurasta!

Jos kuitenkin välineet jo löytyvät, mutta opetukselle ei ole juuri nyt tarvetta, olet tottakai tervetullut myös esimerkiksi vain rangelle omakustanteisesti

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/events/364485598674029/?ref=newsfeed

Toisen vuosikurssin opiskelijat!

Musitathan, että maanantaina (30.8.) teillä on mahdollisuus päästä tapaamaan opettajia kasvotusten Kirjurinluodossa. Teille on lähetetty sähköpostiin ilmoittautumislinkki, jonka kautta voitte ilmoittautua mukaan!

Hei sinä sijoittamisesta kiinnostunut!

Portfolio ry toivottaa uudet puput tervetulleiksi mukaan toimintaansa.

Portfolio on sijoittamisesta kiinnostuneita opiskelijoita yli korkeakoulurajojen yhdistävä järjestö, jonka tavoite on edistää jäsenistönsä osaamista sijoitustoimintaa kohtaan. Toimintaan osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta sijoittamisesta, vaan tärkeintä on kiinnostus aihetta kohtaan!

Jäseneksi pääset liittymään Portfolion kotisivuilta (http://www.portfoliory.fi), mistä löydät myös lisätietoa toiminnasta sekä aiemmista tapahtumista.

Portfolion jäsenmaksu on 5€, jolla saat osallistumisoikeuden tapahtumiin, Portfolio -haalarimerkin, järjestön kuukausittaisen markkinakatsauksen, alennusta Wall Street Oasisin kursseista sekä Inderesin Premium -osakeanalyysityökalun käyttöösi (arvo 200€/vuosi).

Nähdään tapahtumissa!

– Portfolio ry

Portfolio somessa:

Instagram: @portfoliory

Facebook: Portfolio

LinkedIn: Portfolio ry

Hävisikö aloitusviikolla jotain?

Mikäli tiedät hävittäneesi viime viikolla jotain viime viikkon temmellyksessä, voit tulla katsomaan, jos tavarasi löytyisivät PorKy:n ainejärjestötilalta. Ainejärjestötila löytyy samalta käytävältä kuin opintotoimisto. Oikean huoneen ovessa on hallituslaisten tutut naamat.

PorKy-merch on noudettavissa!

Jos olet tilannut PorKy:n tuotteita, voit nyt käydä noutamassa tilauksesi PorKy:n ainejärjestötilalta. Tuotteiden ostaminen on myös mahdollista.

Uudet opiskelijat!

Jos ette vielä ole liittyneet PorKy:n jäseniksi, voitte tehdä niin allaolevasta linkistä!

Liity jäseneksi tästä: https://jasenpalvelu.ekonomit.fi/liity

Pointer

Pointerilla tapahtuu:

Tulevat tapahtumat

Tulevista tapahtumista tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.