TÄLLÄ VIIKOLLA

– julkaistiin PorKyn suurin haalamerkkikilpailu (evör)
– bingo on edelleen käynnissä 10.4. asti
– muistellaan viime vuosien vujuja, sillä tämän viikon juhlallisuudet siirtyivät syksyyn

PorKyn suurin haalarimerkkikilpailu

Onko sinulla mielessä upea idea? Nyt on aika päivittää haalarimerkkien meemit 2020-luvulle! Järjestämme (PorKyn suurimman) haalarimerkkikilpailun (evör) yhteistyössä Heidisin ja OP:n kanssa. Luvassa siis maineen ja kunnian lisäksi järisyttävän hyviä palkintoja.

OHJEET KILPAILUUN:

PorKyn haalarimerkit

– aihe vapaa, muista kuitenkin hyvä maku rajojen sisällä
– …. rajoja ei ole
– luonnoksen voi tehdä paperille tai sähköisesti. Ideat voi lähettää sähköisesti osoitteeseen tiedotus@porinkylterit.fi tai WhatsApilla numeroon 0440231299

Heidisin haalarimerkit

Miltä näyttää afterski tunnelma haalarimerkissä? Voit osoittaa suunnitelman suoraan Heidisille, mutta suunnittelemasi merkki voi päätyä myös PorKyn kilpailun kautta Heidisin kilpailuun.

– aihe on vapaa
– luonnoksen voi tehdä paperille tai sähköisesti. Ideat voi lähettää sähköisesti osoitteeseen tiedotus@porinkylterit.fi tai WhatsApilla numeroon 0440231299

OP:n haalarimerkit

Erillisenä kilpailuna sinulla on mahdollisuus osallistua OP:n haalarimerkkikilpailuun. OP toivoo seuraavien ohjeiden mukaisia haalarimerkkejä

– Suunnittele OP:lle omaperäinen, hauska ja uudenlainen haalarimerkki. Saat valmiin haalarimerkin myös mahdollisten omien haalareidesi koristeeksi.

– Suunnittelutapa on vapaa. Voit piirtää merkin perinteiseen tapaan tai hyödyntää esimerkiksi erilaisia digitaalisia suunnitteluohjelmia.

– OP:n liikemerkillä tulisi olla tila suunnittelutyössäsi.

– Kilpailuun voit osallistua niin monella suunnitelmalla kuin itse haluat. Valmiit suunnitelmat voi lähettää sähköisesti osoitteeseen tiedotus@porinkylterit.fi tai WhatsApilla numeroon 0440231299 (lähetämme ne eteenpäin OP:lle).

– Liitäthän mukaan sähköpostiviestiisi myös nimesi, osoitteesi ja puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa arkipäivänä klo 8-16 välisenä aikana.

– Haalarimerkki voi aiheeltaan liittyä vaikkapa seuraaviin opiskelijan arkea koskettaviin aiheisiin: OP-mobiilin käyttäminen, nuoren tai opiskelijan omistaja-asiakkuus, opintolaina tai luottokortti. Myös muut OP:n näköiset ja hauskat ideat ovat erittäin tervetulleita!

OP palkitsee parhaan merkin vapaavalintaisilla paikallisten OP:n yritysyhteistyökumppanien lahjakorteilla. Palkinnon arvo 200 euroa. Paikalliset yritysyhteistyökumppanit löydät https://www.op.fi/web/op-lansi-suomi/edut kohdasta paikalliset omistaja-asiakasedut 

(Huomioithan, että oikeudet kuvien käyttämiseen ja muokkaamiseen siirtyvät automaattisesti kilpailuun osallistumisen myötä OP Länsi-Suomelle. Pidätämme oikeuden olla jakamatta lahjakortteja ja laittamatta merkkejä tuotantoon, mikäli emme saa käyttökelpoista, arvoihimme sopivaa ehdotusta
haalarimerkistä, jonka voisimme toteuttaa. Haalarimerkkejä aiomme hyödyntää opiskelijamarkkinoinnissa.)

Kotoilevan PorKyläisen bingo
Instragamin puolella joku onkin jo saattanut huomata, että kotoilevan PorKyläisen bingo on julkaistu! Suorittamalla yhden vaaka tai yhden pystyrivin bingon ja lähettämällä todistusaineistot PorKylle yksityisviestillä 10.4. mennessä, olet mukana tuotepaketin arvonnassa!

Arvonta järjestetään yhteistyössä Hairmail Turun kanssa ja onnekas voittaja arvotaan kaikkien bingon saaneiden ja todistusaineiston lähettäneiden kesken.

ps. Emme julkaise mitään materiaalia ilman lupaasi, mutta olisi upeaa, jos voisimme jakaa suorituksia esimerkiksi Instagramin puolella kaikkien iloksi! Näissä tapauksissa kysymme erikseen luvan julkaisemiseen.

pps. Onnea arvontaan!

Tärkeitä linkkejä, joissa tietoa koronaviruksen vaikutuksesta yliopistolla

TURUN YLIOPISTON AJANKOHTAISET OHJEET: ​Turun yliopisto seuraa jatkuvasti muuttuvaa koronavirustilannetta.

Ajantasaiset ohjeet ja linkkejä lisätietoihin päivitetään www-sivuille:https://www.utu.fi/fi/ajankohtaista-koronaviruksesta

PORIN YLIOPISTOKESKUKSEN KORONAVIRUSTIEDOTE

Opiskelijoiden ja henkilökunnan pääsy kielletty Porin yliopistokeskukseen 20.3.-13.4.2020

Yliopistot ovat yhteisesti päättäneet, että yliopistojen tilat suljetaan siten, että tiloihin pääsy on sekä opiskelijoilta että henkilökunnalta kielletty. Tämä koskee täysimääräisesti Porin yliopistokeskuksen tiloja. Myös EXAM-tenttitila on suljettu eikä sähköisiä tenttejä pysty tekemään. Opettajia on ohjeistettu järjestämään mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoisia kurssien suoritustapoja.

Muutamalle kriittisiä toimintoja ylläpitävälle henkilölle on annettu lupa kulkea tiloissa ja heidän kanssaan sovitaan kulkujärjestelyistä erikseen. Palvelukeskus valvoo tiloissa kulkemista.

Terveisin,

Tarmo
Lipping

Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä vastuuopettajaan tai Porin yliopistokeskuksen johtajaan Tarmo Lippingiin (tarmo.lipping@ucpori.fi).

THL:N SIVUT (usein kysyttyä): https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/usein-kysyttya-koronaviruksesta-covid-19

Kurssien mahdollisista uusista toteuttamistavoista tiedottavat aineopettajat ja epäselvissä tilanteissa suosittelemme olemaan yhteydessä vastuuopettajaan tai opintotoimistoon (https://www.utu.fi/fi/yliopisto/turun-kauppakorkeakoulu/opiskelu/opintotoimisto-pori

Seuraa tarkasti omaa sähköpostiasia, jonne tulevat myös koulun ajankohtaiset tiedotteet. Intraan päivitetään myös tietoa: https://intranet.utu.fi/fi/Sivut/opiskelija.aspx 

MUUTA TÄRKEÄÄ TIEDOTETTAVAA

Turun yliopiston hallitsemat stipendit ja apurahastot

COVID-19 aiheuttaman poikkeustilanteen ja hieman pienemmän hakijamäärän takia, avaamme toisen hakukierroksen Turun yliopiston hallinnoimille stipendeille ja apurahoille. Haku on auennut torstaina 26.3 ja päättyy tiistaina 31.3 kello 23.59. Osa rahastoista on tarkoitettu perustutkinto-opiskelijoiden haettavaksi ja osa jatko-opiskelijoiden ja tutkijoiden haettavaksi.

Lisähaussa on pelkästään käytössä sähköinen hakulomake, joka löytyy linkin takaa: https://forms.utu.fi/private/apurahastipendihakemus_v3?lang=fi

Stipendien ja apurahojen tiedot löytyvät intrasta. Löydät intrasta myös hakulomakkeen: https://intranet.utu.fi/index/stipendit-ja-apurahat/Sivut/2019_stipendihaku.aspx

HUOM: Ensimmäisen hakukierroksen jo lähetetyt hakemukset ovat voimassa. Jos olet jo hakenut stipendiä tai apurahaa, sinun ei tarvitse hakea uudestaan tässä haussa.

Tenttiminen

Turun yliopiston Exam-tenttitilat suljetaan 20.3.2020 alkaen ainakin 13.4.2020 saakka. Sulku voi jatkua pidempään.
Aiemman ilmoituksen mukaisesti toistaiseksi on peruttu kaikki maalis-huhtikuun salitentit (KT60, PKTY, LRYB, YLJ4, PLRY1,1, YJ11, YJ8/LOG12, YJS8). KT60 kurssi suoritetaan essee-tehtävinä. Muiden em. peruttujen tenttien osalta toteutustavasta tiedotetaan opiskelijoita myöhemmin.

Toukokuun tenttien tilanne riippuu poikkeustilanteen jatkumisesta ja niiden tilannetta arvioidaan erikseen myöhemmin. On todennäköistä, että tilojen sulku jatkuu pidempään, eikä tenttejä päästä järjestämään
kevätlukukaudella 2020. Vaihtoehtoisten suoritustapojen toteuttamiseen varaudutaan parhaillaan.

Universumin 2020 uratesti

Mikä sinua odottaa tulevalla urallasi? Ota siitä selvää, saat ilmaisen CV -tarkastuksen!

Tiedätkö mitä työnantajat etsivät tulevaisuuden työntekijöissään? Tiedätkö millaista palkkaa voit odottaa tulevaisuuden työpaikassasi? Vastavalmistuneena voi olla vaikea tietää mitä sinulta töissä odotetaan ja ehkä et ole vielä edes ehtinyt miettimään näitä asioita.

Tee Universumin Uratesti tänään ja ota varaslähtö tulevalle urallesi täällä: https://careertest.universumglobal.com/s/20fiporkyry 

Saat analyysin siitä millainen uraprofiilisi on, ja lisäksi Universum auttaa sinua löytämään sellaisia työnantajia, jotka sopivat profiiliisi. Näytämme myös, miten palkkatoiveesi eroaa muista. Lisäksi saat ilmaisen CV-tarkistuksen.

Ota yhteyttä tai anna palautetta: info-nordics@career-test.com

Työpaikat

PorKy ja Seasons HR Management tekevät yhteistyötä, jotta työnhaku olisi teille opiskelijoille mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta. Seasonsin työpaikkapörssi löytyy PorKyn nettisivuilta: http://porinkylterit.fi/porkyjobs/. Sen kautta pääset rekisteröitymään ja käyttämään Qverk alustaa, jonne luomalla profiilin saat tietää avoimista työpaikoista.

PorKy Jobs toimii myös Facebookissa: https://www.facebook.com/Porky-Jobs-108486117347694/! Täältä löydät kätevästi Satakunnan alueella olevia avoimia työpaikkoja.