TÄLLÄ VIIKOLLA TAPAHTUU:

Tiistai 23.3.

EY Yritysilta => klo 16:00 – 17:00

Keskiviikko 24.3.

Kopo-Kylli kahvit => 11:45-12:15

PORKYFEST – etäsitsit => klo 19:00

EY Yritysilta

Mikä on EY? Mitä toimialoja EY:llä on tilintarkastuksen lisäksi? Millaista EY:llä on työskennellä? Millaista tilintarkastajan työ on? Onko EY:llä Satakunnassa toimistoa?

Vähintään näihin kysymyksiin tulet saamaan vastauksen tiistaina 23.03 klo 16-17, kun EY ja Porin Kylterit järjestävät yhdessä yritysillan. Tapahtuma on suunnattu kaikille opiskelijoille pääaineesta ja vuosikurssista riippumatta. Tapahtuma järjestetään nykyisen ajan hengen mukaisesti virtuaalisesti.

Osallistujia
pyydetään ennakkoilmoittautumaan Webropolin kautta, johon löytyy linkki alempaa tapahtuman kuvauksesta. Ilmoittautuneet tulevat saamaan osallistumislinkin tapahtumaan sähköpostiinsa lähempänä tapahtumaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 22.3.!

Tapahtumassa ovat mukana Kristian Vainio EY:n Talent-Teamista, PorKyn alumni KHT-tilintarkastaja Jyri Hämäläinen sekä Porissa kauppatieteitä opiskeleva ja EY:llä toista vuotta työskentelevä Daniel Böning.

Illan aikana EY esittäytyy
yrityksenä sekä kertoo toiminnastaan ja toimialoistaan. Tulet kuulemaan myös millaista on työskennellä tilintarkastuksen parissa sekä tarkempaa tietoa EY:n avautuneista tilintarkastuksen työpaikoista. Lopussa on myös aikaa opiskelijoiden avoimille kysymyksille.

Jos olet siis yhtään kiinnostunut EY:stä yrityksenä, niin lämpimästi tervetuloa tapahtumaan!

Tapahtumaa odotellessa käy ottamassa EY:n urasivut seurantaan sosiaalisen median kanavista, joiden kautta saat mm. ajankohtaisesti
aina tietoa avautuvista työpaikoista:

Facebook: EYCareersFinland

Instagram: eyficareers

Avoimiin työpaikkoihin pääset tutustumaan osoitteessa: https://www.ey.com/fi_fi/careers/job-search

Ilmoittautumislinkki:
https://link.webropolsurveys.com/S/CF9CA8BABF91E991

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle!

Kopo-Kylli- kahvihetki

Kopo ja Kylli toivottavat kaikki innokaat kahvittelijat ja seuraeläimet tervetulleiksi etäkahvitteluun IG-livessä @Porinkylli! Keitä kahvikuppi itsellesi ja hyppää linjoille juttelemaan kyllin, kopon ja (kommenttikentässä) kavereiden kanssa!

Porkyfest 2021 – etäsitsit

Onko ollut ikävä bailaamaan auringon säteiden lämpöön, laulamaan ystävien kanssa tai syömään festariruokaa? Onko ollut vielä enemmän ikävä NESUA ja sitsejä? Nyt se on kaikki mahdollista omalta kotisohvalta. Näitä lauluja ei myöskään tarvitse popittaa koko viikkoa ennen osallistumista, vaan laulut sujuu kokemattomaltakin nesuilijalta. Nappaa siis Nesun laulukirja käteen, pukeudu valmiiksi himafestareille ja klikkaa zoomiin itsesi, hauskuus on taattua! Varaa myös muutama lantrattu, mieto sekä
tiukka omaan makuun, jotta festareilta ei tunnelma latistu. Toki myös vain musiikin perässä on sallittua saapua tunnelmoimaan zoomiin. Kerää lähin ystäväsi siis messiin ja tulkaa Nesu-porkyn festareille Zoomiin 24.3. Näille festareille ei ole myöskään moka saapua yksin!

Näille festareille lippu on ilmainen ja ainoa vaatimus on hyvä fiilis, asenne sekä oman pöytäryhmän kirjaaminen alla olevaan tiedostoon! Sääntöjä toki on, koska kyseessä on NESUSITSIT, toastin sana on laki. Näillä
festareilla myös punishment on osa hauskuutta.

Ennen sitsejä tapahtumassa julkaistaan etiketti Porkyfest 2021- etäsitseille, jota tulee noudattaa, julkaisemme myös tapahtumassa ruokaohjeistuksen sekä vihoviimeisenä pääsylipun eli zoom-linkin tapahtumaan!

Näille sitseille olet tervetullut olinpaikastasi, kaupungistasi sekä nesujärjestöstäsi huolimatta, KAIKKI MUKAAN SIIS!!

MITÄ: NESU-Porkyn etäsitsit, Porkyfest 2021

MISSÄ: No missä vaan, kunhan tuut zoomiin

MILLOIN: 24.3. KLO 19.00 DON’T BE LATE

MITÄ MAKSAA: no ei mittää

DRESSCODE: haalarit ja paras festarioutfit mihin pystyt

KIRJOITA TIETOSI 22.3.2021 mennessä!

Tästä pääset tapahtuman Facebook-sivulle!

Sopon tervehdys

Hei PorKyläiset!

Kiitos paljon kaikille, jotka vastasivat kyselyymme koskien teidän hyvinvointianne, motivaatiota ja mielipiteitä erilaisista tapahtumista sekä opiskelusta. Arvostamme tätä suuresti, sillä se auttaa meitä vastaamaan myös teidän toiveisiinne entistä paremmin.

Asia ei tullut suurena yllätyksenä, mutta todella valitettavaa oli kuitenkin kuulla teidän huolenne etenkin jaksamisesta. Siksi me haluammekin yhdessä Häirintäyhdyshenkilöidemme sekä Kopon kanssa järjestää
30.03 klo 18 Speed Date tapahtuman. Kyseessä on hyvin matalan kynnyksen Zoom tapahtuma, johon toivotamme teidät kaikki oikein lämpimästi tervetulleiksi. Tarkoituksenamme olisi höpötellä ja jutella teidän kanssanne joko lempi leffoista tai jaksamisesta ja motivaatiosta korona pandemian keskellä ==> eli toisin sanoen mistä ikinä haluattekin ja mikä tarve silloin kullakin on.

Speed Daten tarkoituksena olisi kierrättää osallistujia muutaman minuutin välein aina uuden opiskelijan kanssa juttelemaan. Näin voisimme tutustua toisiimme entistä paremmin, sekä ennen kaikkea helpottaa toistemme jaksamista näiden vaikeiden aikojen keskellä. Välillä voit päätyä keskustelemaan Häirintäyhdyshenkilömme kanssa, välillä kopon kanssa, ja välillä vaikka jo tutuksi tulleen opiskelukaverisi kanssa!

Ota siis kahvikuppi mukaan ja tule kanssamme Zoomiin, niin pääsemme pitämään toisistamme huolta edes pienen hetken verran.

Ystävällisin terveisin Sopo, Ella

Pointer

Pointerilla tapahtuu:

Tiistai 23.3.

Pointerin vuosikokous => klo 14:00 – 16:00

Torstai 25.3.

Vaalipaneeli => 15:00 – 18:00

Enemmän infoa Pointerin tapahtumista löydät Pointerin viikkotiedotteesta ja some-kanavilta!

OPINTOMENESTYSSTIPENDI

Porin Seudun Ekonomit ry. julistaa haettavaksi kaksi 500,00 euron opintomenestysstipendiä hyvin opinnoissaan menestyneelle, ylempää kauppatieteellistä tutkintoa suorittavalle, opiskelijalle, joka on opintojensa loppuvaiheessa. Stipendin saaja ei voi olla valmistunut ennen hakuajan päättymistä.

Perustellusta, vapaamuotoisesta hakemuksesta, johon liität opintorekisteriotteen, tulee ilmetä mm. opintomenestys (ml. laskettu keskiarvo), aikaisemmat stipendit jamuut asiaan mahdollisesti vaikuttavat seikat. Yhtenä valintakriteerinä arvostamme Satakunnan alueelle suuntautuvaa tutkielmatyötä.

Hakemukset ja siihen liittyvät liitteet pyydämme lähettämään sähköisesti, erillisinä liitetiedostoina,
keskiviikkoon 31.3.2021 mennessä yhdistyksemme sähköposti-osoitteeseen: info@porinseudunekonomit.fi Stipendit tullaan jakamaan Porky:n vuosijuhlassa.

PORIN SEUDUN EKONOMIT RY:N HALLITUS

Lisätietoja tarvittaessa: Hannele Tuomainen, puheenjohtaja, Porse ry. p. 040-529 8758 tai hantuoma@gmail.com.

Tulevat tapahtumat

Maaliskuu

30.3. => Speed Date- vertaistukitapahtuma

30.3. => Portfolion iltapäiväkahvit

Huhtikuu

1.4. => Maaliskuun lajikokeilu

10.4. => PorSE:n virtuaalimatka

20.4. => Biz Potential Finland 2021