Taas koitti päivä kesäinen,
on mieli kevyt, iloinen.
Nyt avaan luontoon ikkunat,
päivänkakkarat siel kukkivat.
Oi kesäaamun autuutta
en ajattele murheita
vaan nautin, nautin kaikesta
kesäaamun onnesta.

Birgit Ahokas

Haluamme kiittää kaikki keväästä, joka ei mennyt täysin suunnitelmien mukaisesti, mutta saimme kuitenkin etänä järjestettyä vaikka minkälaista aktiviteettia. Toivottavasti saamme syksyllä palata takaisin yliopistolle energisempänä kuin koskaan!

Kurkkaa alhaalta vielä tiedot PorKyn 17. vuosijuhlista, kerhotoiminnasta, mielenterveyskyselystä ja Appro Tiimistä.

Ihanaa kesää kaikille!

VUOSIJUHLAT 2020 SYKSY
 
Haluamme toivottaa teidät sydämellisesti tervetulleeksi juhlistamaan rakkaan ainejärjestömme Porin Kyltereiden ikääntymistä 17. vuosijuhlaamme perjantaina 4. syyskuuta 2020.
 
Vuoden arvokkain juhla järjestetään aikaisemmilta vuosilta tuttuun tapaan kauniissa Yyterin kylpylähotellissa. Vaikuttavan merenrantamaiseman lisäksi ikimuistoiseen iltajuhlaan kuuluu muun muassa ansioituneiden jäsenten palkitsemista, juhlapuheita sekä illallinen. Iltajuhlan jälkeen jatkamme virallisilla jatkoilla alakerran yökerhossa livemusiikin tahdissa.
 
Pääjuhlan lisäksi vuosijuhlaviikko on unohtumattomia tapahtumia täynnä! Luvassa on perinteinen viini- ja etiketti-ilta, vuoden hauskin aamiainen sillis ja vuoden 2021 etkot. Käy tutustumassa tarkemmin tapahtumaan, vujutiimiin sekä etikettisääntöihin vuosijuhlasivuillamme:
 
 
Milloin: Perjantaina 4.9.2020 klo 17:30, bussit lähtevät keskustasta Punaisen Kukon edestä Pohjoispuistosta klo 16:10
Missä: Yyterin kylpylähotelli
Mitä maksaa: PorKyn jäsenet 90€ (alkoholiton 80€), PorKyn ulkopuoliset avecit 105€ (alkoholiton 95€), kutsuvieraat 110€ (hintaan sisältyy koko vuosijuhlaviikonlopun ohjelma kuljetuksineen ja sisältöineen)
Pukukoodi: Juhlapuku tai frakki & akateemiset kunniamerkit
 
JUHLAOHJELMA:
 
Perjantai 4.9.2020
Iltajuhla Yyterin kylpylähotellissa, bussikuljetus keskustasta Punaisen Kukon edestä klo 16:10
(HUOM, kutsuvieraiden kuljetus tapahtuu erikseen Yliopistokeskukselta n. klo 16:45)
 
Lauantai 5.9.2020
Viva La PorKy -Sillis bussikuljetus keskustasta klo 12.00 osoitteesta Pohjoispuisto 8.
 
 
Sunnuntai 6.9.2020
Vuoden 2021 vuosijuhlaetkot Jacuzzilla Klo 18-23.30
 
ILMOITTAUTUMINEN:
 
Aikaisemmat ilmoittautumiset pysyvät voimassa. Järjestämme mahdollisesti lähempänä syksyä peruutuspaikkojen täyttämiseksi uuden ilmoittautumisen. Tiedotamme tästä lisää myöhemmin.
 
Jos olet siis ilmoittautunut vuosijuhlille ja et ole peruuttanut paikkaasi, tämä ei edellytä mitään toimia sinulta, vaan ilmoittautumisesi on voimassa myös syksyllä.
 
Mikäli haluat peruuttaa vuosijuhlailmoittautumisesi, ota yhteyttä projektivastaavaamme Kia Vaskoon sähköpostitse: projekti@porinkylterit.fi.
 
Vielä kerran tervetuloa juhlimaan Porin Kyltereitä!
 
(Seuraamme tarkasti Suomen hallituksen ja viranomaisten linjauksia, ja toivoimme, että vuosijuhlamme saadaan järjestettyä syksyllä. Mikäli tilanne muuttuu, ilmoitamme tästä välittömästi.)
 

KERHOTOIMINTA

Tämä on pieni askel Pippolalle, mutta suuri askel PorKylle.

Ainejärjestömme ottaa harppauksen eteenpäin ja lanseeraa kerhotoiminnan jäsenistölleen! Tsekkaa alempaa, mitä tämä tarkoittaa.

QUE PASA?

Nyt sinä, PorKyn jäsen, voit yhdistää kanssamieliset ja perustaa oman kerhon, jonka idea voi olla lähes mitä tahansa esim. jo perustettavat tasting-, säbä- ja sijoituskerho. Koska kerhotoiminta mahdollistaa yhteistä toimintaa opetuksen tai tapahtumien ohelle sekä vapaa-ajalle kanssaopiskelijoiden kanssa, Porky pitää tärkeänä tukea asiaa. Tuki voi käsittää niin aloittamiseen liittyviä neuvoja kuin myös toiminnan rahoittamista.

PERUSTAMINEN

Kerää porukka kasaan ja valitkaa joukosta yhteyshenkilö. Tämä henkilö täyttää kyselyn (alla oleva linkki). PorKyn hallitus käsittelee hakemukset ja ottaa yhteyshenkilöön yhteyttä prosessin aloittamiseksi. Kerhosta voi tehdä PorKyn alaisen toimijaryhmän tai Turun yliopiston ylioppilaskunnan alaisen, rekisteröidyn yhdistyksen – hallitus neuvoo yhteyshenkilön kautta tarkoituksenmukaisen perustamismuodon kanssa.

LINKKI KYSELYYN: https://webropol.com/s/porkynkerhotoiminta

Perustettavan kerhon toimintaideassa vain taivas on rajana, kunhan se on kaikille PorKylaisille avointa koko toiminnan ajan

MIELENTERVEYSKYSELY

Olemme toteuttaneet yhteistyössä Porin Yliopistokeskuksen opiskelija-ainejärjestöjen kanssa mielenterveyskyselyn koskien yleisesti opiskelijoidemme hyvinvointia ja lisäksi koronatilanteen vaikutuksia hyvinvointiin ja opiskeluun. Emme voi painottaa tarpeeksi sitä, kuinka tärkeää tietoa tämä kysely tuottaa meille!

Alla olevan linkin kautta pääset vastaamaan kyselyyn. Kysely on anonyymi ja yksittäisiä henkilöitä ei pysty tunnistamaan vastauksista. Kiitos jo etukäteen kaikille
vastaajille!

LINKKI KYSELYYN: https://webropol.com/s/ucporimielenterveys

YRJÖNKADUN APPRO -TIIMIN HAKU ON AUKI!

PorKy hakee innokaita toimijoita uuteen ApproTiimiin. Kyseessä on mahdollisuus olla avainroolissa järjestämässä Satakunnan SUURINTA opiskelijatapahtumaa.

Tiimiläisenä pääset olemaan lukuisten yritysten kanssa yhteistyössä sekä tätä kautta luomaan näköisesi aloitustapahtuman ja jatkot lähes 1000 opiskelijalle – työnantajat varmasti laittavat merkille tämän mittakaavan projektikokemuksen.

Rohkeasti viestiä kysymyksistä tai ilmoittautumisesta Antonille tai Kialle:

yritussuhdevastaava@porinkylterit.fi tai projekti@porinkylterit.fi