Pikalinkit Liity jäseneksi
Harjoittelu, ELY-Keskus, Pori
Hakuaika
1.2.2018 - 19.3.2018
Kategoriat
Työpaikkailmoitusten kategoriat:Kesätyö

ELY-keskus hakee jälleen kahta korkeakouluharjoittelijaa kesäksi 2018! Harjoittelu antaa tilaisuuden perehtyä kasvupalvelu-uudistuksen valmisteluun ja ELY-keskuksen moninaisiin tehtäviin työllisyyden ja yrittäjyyden saralla

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. Satakunnan ELY-keskus hoitaa elinkeinoihin, työvoimaan ja osaamiseen liittyviä tehtäviä Satakunnan maakunnassa.

Satakunnan ELY-keskuksessa on haettavana kaksi korkeakouluharjoittelijan paikkaa kesäksi 2018 ajalle 1.6.-31.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Harjoittelijoiden tehtävät liittyvät pääosin tulevaan maakunta- ja kasvupalvelujen uudistukseen valmistautumiseen Satakunnan ELY-keskuksessa.

Tehtävät pitävät sisällään muun muassa tiedon hankintaa, analysointia ja visualisointia, pienimuotoisten selvitysten tekemistä, erilaisten tilaisuuksien järjestämistä ja viestintää. Lisäksi toisen harjoittelijan tehtäviin kuuluu työllisyyden ja työvoimapolitiikan sekä yrittäjyyden edistämiseen liittyvien asiantuntijatehtävien valmisteluun osallistumista.

Maakunta-, sote- ja kasvupalvelujen uudistuksesta löytyy kootusti lisätietoa osoitteesta www.alueuudistus.fi sekä Satakunnan valmistelun osalta osoitteesta www.satakunta2019.fi

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja. Tehtävät soveltuvat parhaiten opintojensa loppuvaiheessa oleville tai vähintään kolme vuotta opiskelleille. Tehtävien hoitaminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä omatoimiseen tiedon hankkimiseen ja analysointiin sekä tiedon visualisointiin. Tehtävässä ovat eduksi hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä sujuva kirjallinen ja suullinen esitystaito.

Luemme eduksi Satakunnan alueen, työmarkkinoiden ja elinkeinoelämän tuntemuksen. Luemme eduksi myös mahdollisuuden yliopiston tarjoamaan palkan tukeen.

Tehtävän palkkauksessa noudatetaan KEHA-keskuksen päätöstä korkeakouluopiskelijoiden ja harjoittelijoiden palkkauksesta ELY-keskuksessa. Palkkataso määräytyy harjoittelijalle suunniteltujen tehtävien vaativuuden, harjoittelijan valmiuksien ja opintojen etenemisvaiheen perusteella. Palkka on 1189 -1586 €/kk.

 

Haku päättyy 19.03.2018 klo 16:00

 

Sähköiset hakemukset lähetetään osoitteeseen kirjaamo.satakunta(at)ely-keskus.fiSatakunnan ELY-keskus
Valtakatu 12 B
28100 Pori
http://www.ely-keskus.fi/satakunta

Yhteyshenkilö
Maija Saari
puh. 0295 022 116
email maija.saari@ely-keskus.fi