Vuoden 2019 tiimit – biletiimi, markkinointitiimi ja NESU-hallitus – valittiin vuoden 2018 lopulla ja nyt maaliskuussa kaikki tiimit ovat täysillä jo työn touhussa! Tutustukaamme siis paremmin siihen, keitä näihin tiimeihin oikein kuuluu ja minkä parissa he tällä hetkellä työskentelevät.

Biletiimi

Biletiimin jäsenet – kuvassa alhaalla Eeva, Henna ja Nelli; takana Taika ja Kiia.

”Meidän BT19 lähti tähän vuoteen viiden tytön porukalla, josta 4 oli ennestään tuttuja puputunneilta ja saatiin vielä yksi ALMA-opiskelija täydentämään tiimiämme.

Back to Porkyssä heti kokoonnuttiin yhteen ja alettiin jo suunnittelemaan beerpong-turnausta. Meillä oli alusta asti tosi yhteiset sävelet ja yksimielisyys asioista, kuten pinkin värin käytöstä niin haalarimerkeissä kun kahvihetkessäkin, sekä tapahtuman kulusta. Jacuzzi varatiin ja innostuttiin vesibeerpong mahiksesta -toivottavasti saadaan se käyttöön vielä Porkyn tulevissa tapahtumissa! Tapahtuma itsessään oli meidän mielestämme onnistunut ja kaikilla oli hauskaa!

Nyt ollaankin päästy sillistunnelmaan, kun ollaan metsästetty kissojen ja koirien kanssa sillispaikkaa, mikä on osoittautunut vaikeaksi tehtäväksi ja siksi tuntuikin hyvältä, kun saatiin yhdestä paikasta myöntävä vastaus. Olemme saaneet myös ekat sponssit ja lähdetään seuraavaksi innolla hakemaan lisää sponsseja sillikselle.

Meidän miitit ovat olleet erittäin nauruntäyteisijä sekä idearikkaita. Jokaisen innon tähän hommaan huomaa ja se tekeekin tästä tiimistä todella toimivan. Ollaan ideoitu sillikselle jo paljon – teemasta koristeluun sekä aktiviteeteistä musiikkiin. Vielä on paljon tehtävää, mutta tällä porukalla kaikki tekeminen, oli se kuinka haastavaa tahansa, on joka kerta yhä palkitsevampaa ja hauskempaa. On iso etuoikeus kuulua tähän porukkaan ja järjestää meidän ainejärjestöllemme tapahtumia!”
 

NESU-hallitus

Kuvassa vasemmalta oikealle: Jenna, Jere, Helene, Olivia, Akseli ja Silja

NESU-hallituksen tehtävä on yhdistää kauppatieteiden opiskelijoita eri kaupungeista luoden mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja hauskanpitoon muun muassa sitsien merkeissä. NESU-Porkyn hallitus on toista vuotta itsenäinen ja sai nyt ensimmäistä kertaa pestit – niistä seuraavaksi lisää:

Puheenjohtaja Olivia on toisen vuoden opiskelija ja istuu myös PorKyn hallituksessa. PJ:n tehtäviin kuuluu hallituksen toiminnan koordinointi, nesupuheenjohtajaverkoston (NPV) kokouksiin osallistuminen neljä kertaa vuodessa, ulkkareiden informointi ja majoittamisten järjestäminen sekä hallituksen kanssa yhdessä sitsien järkkääminen. Varapuheenjohtaja Jere toimii auttavana kätenä, suunnittelee proggikset sekä varmistaa kaikkien hauskanpidon. Yrityssuhdevastaava Helene hän kontaktoi yrityksiä ja hankkii muun muassa sponsoreita – hän on vastuussa myös yhteydenotoista sitsipaikkoihin. Somevastaava Silja vastaa sosiaalisen median sisällön tuottamisesta esimerkiksi Instagramiin ja Facebookiin sekä tapahtumien markkinoinnista. Tiedottaja Jenna päivittää NESU-PorKyn Facebook-ryhmää ja tiedottaa muiden kaupunkien nesutapahtumista. Sitsivastaava Akselilla on päävastuu sitsien toastmastereista sekä sitsien kulusta ja lisäksi hän vastaa sitsien hankinnoista ja yleisestä tunnelmasta sitseillä.

Koska pestit lanseerattiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna, hakee niiden sisältö vielä muotoaan ja selkenee vuoden kuluessa. Kuitenkin pääasiassa suurin osa hommista tehdään yhdessä ja erityisesti sitsit ovat koko hallituksen projekti. Alkuvuodesta hallitus on ehtinyt edustamaan täydellä kokoonpanolla Dageneilla Kuopiossa ja osa hallituksesta kävi myös Mikkelissa sitsaamassa! Vuoden ensimmäisessä NPV-kokouksessa päätettiin lisäksi, että vuoden 2020 Dagenit järjestetään monen vuoden tauon jälkeen Porissa! NESU-hallitus 2019 järjestää odotetut ensimmäiset sitsinsä 27.3. teemalla Speed Date ja ilmoittautuminen aukeaa 11.3. klo 12. Nähdään siis sitseillä!

 

Markkinointitiimi

Markkinointitiimi toimii viestintävastaavan sekä koko muun hallituksen ja ainejärjestön apuna. Tiimi toimii tällä hetkellä kolmatta kertaa ja on kasvattanut jäsenmääräänsä yhdellä viime vuodesta – vuoden 2019 tiimissä on neljä jäsentä: kuvassa vasemmalta oikealle Pinja, Milla, Julia ja Salla!

Markkinointitiimin vuosi on alkanut tehokkaasti Karhupoikkareiden markkinointiin ja brändin kasvatukseen paneutuen sekä muun muassa vuosijuhlissa auttaen. Karhupoikkareita varten tiimi on valmistellut niin Facebook-tapahtuman kuin markkinointimateriaalikin sekä omalla panoksellaan luonut tapahtumalle pysyvää ilmettä. Tällä hetkellä työn alla on vuosijuhlia varten erilaista materiaalia sekä Karhupoikkareiden mainonnan viimeistely. Markkinointitiimi odottaakin innolla sitä, millaiset bileet on tällä kertaa luvassa! Tiimiä pääset moikkaamaan keskiviikon 20.3. kahvihetkessä, jossa myöskin myynnissä lippuja illan Karhupoikkareille!

Tiimissä työskentely on ollut antoisaa ja mukavaa sekä opettanut paljon jo tähän mennessä muun muassa aikataulutuksesta sekä tiimityöskentelystä. Vuoden 2019 markkinointitiimi on huikea porukka ja odottaa jännityksellä, mitä kaikkea loppuvuosi tuokaan vielä tullessaan!