Haalarit ovat lähes välttämätön osa jokaisen opiskelijan juhlavaatetusta. Ne toimivat erinomaisena suojavarustuksena, taskussa olevien tavaroiden tallessa pitämiseksi ja talvella alle voi pukea useamman kerroksen villahousuja eikä clubille mennessä tarvitse mitkä housut jalkaansa laittaa. Haalareiden tärkein ominaisuus on kuitenkin niiden väri. Kun näet tummansinisten housunlahkeiden vilahtavan Porin yössä, tiedät missä kaverit liikkuvat ja tunnet kuuluvasi yhtenäiseen joukkoon.

Mistä haalarit?

Puput hoitavat haalareiden hankkimisen ITSE. Tämän vuoksi jo heti syksyn ensimmäisellä kouluviikolla perustetaan uusi haalaritiimi, johon kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan. Apua toki saa vanhemmilta opiskelijoilta ja hallitukselta, mutta haalarien hankkimisen vastuu on täysin pupuilla itsellään. Haalaritiimin tehtäviin kuuluu haalarien tilaaminen ja mainosten hankkiminen, jotta hinta saadaan mahdollisimman alas. Vastineeksi yhteistyökumppaneillemme tarjoamme mainospaikkaa kyseisen vuosikurssin haalareissa sekä mahdollisesti näkyvyyttä muussa toiminnassamme kuten vuosittain ilmestyvässä pupu-oppaassamme.Joten mitä nopeammin, niin sitä nopeammin! Tavoitteenamme on järjestää teille pupuille ihka ensimmäiset haalaribileenne tänä vuonna jo ennen joulua. Joten jos tiedät enosi serkun isoisän omistavan autokorjaamon tai olet töissä kauneushoitolassa niin voit hoitaa asiaa jo kesän aikana, sillä yhteistyötä tarvitaan! Pyrkimyksemme on aiempien vuosien tapaan hankkia haalarinne veloituksetta ja se jos mikä on suuri etu verrattuna moniin muihin ainejärjestöihin. Haalareiden ovh on vuosittain ollut noin 65€.

Miksi mukaan haalaritiimiin

• Tutustut heti alusta alkaen muihin pupuihin ja vanhempiin opiskelijoihin.
• Hankkimalla sponsorin varmistat itsellesi ilmaiset haalarit.
• Ensimmäinen kosketus aktiivitoimintaan PorKyssa.
• Onhan se nyt kivaa puuhastella yhdessä!

 
ps. Haalaritiimi kootaan Pupujen saunaillassa. Mikäli et pääse paikalle, mutta haluat kuitenkin tiimiin, meilaa yrityssuhdevastaava@porinkylterit.fi.