Porin Kylterit eli PorKy ry on Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön opiskelijoiden ainejärjestö. PorKy ry on nuori ja aktiivinen ainejärjestö, joka on perustettu keväällä 2003 ja rekisteröity lokakuussa 2003. Nuori ainejärjestömme on kehittynyt huimasti lyhyen historiansa aikana. Energisyyden pohjalta löytyy innokas lähes 500 opiskelijan jäsenistö, jonka etua valvoo kymmenhenkinen vuosittain vaihtuva hallitus.

Ainejärjestön tarkoituksena on yhdistää opiskelijoita ja järjestään jäsenilleen iloisia kokoontumisia, hulvattomia bileitä, ekskursioita sekä kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Lisäksi ainejärjestö valvoo opiskelijoiden etua sekä huolehtii opiskelijoiden puolesta opiskeluun ja opiskelijan asemaan liittyvistä asioista Porin kaupungissa ja Porin yliopistokeskuksessa. Yhdistyksellämme on edustajia mm. Porin Seudun Ekonomien kokouksissa, Suomen Ekonomien kylteritoiminnassa ja Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikön neuvottelukunnassa.

Porin Kylterit on osa Turun yliopiston ylioppilaskuntaa ja Suomen Ekonomien täysjäsen. Toimimme yhteistyössä yliopistokeskuksen yhteisen edunvalvojan Pointer ry:n kanssa sekä muiden yliopistokeskuksen ainejärjestöjen kanssa.