Pikalinkit Liity jäseneksi
Uuden opiskelijan muistilista

1. Ota opiskelupaikkasi vastaan

Jos saat paikan 28.6. mennessä, ota opiskelupaikka vastaan viimeistään 10.7.2018 klo 15.00.
Jos saat opiskelupaikan myöhemmin, ota paikka vastaan korkeakoulun ilmoittamaan määräaikaan mennessä. Varasijoja täytetään 31.7. asti.

2. Ilmoittaudu läsnäolevaksi

Ilmoittaudu läsnäolevaksi maksamalla ylioppilaskunnan jäsenmaksu.

3. Tilaa opiskelijakortti

Tilaa opiskelijakortti mahdollisimman aikaisin! Kortti tilataan osoitteesta myfrank.fi Voit valita tavallisen opiskelijakortin tai kansainvälisen ISIC –yhdistelmäkortin. Tilaamista varten tarvitsen digitaalisen valokuvan. Kysyttäessä valitse ylioppilaskunnaksi TYY-Pori. Valmiin kortin voit noutaa Yliopistokeskuksen opiskelijapalveluista. Ennen kortin tilausta sinun on oltava ilmoittautunut läsnäolevaksi!

4. Hae opintotukea

Laita opintotukihakemus eteenpäin, jotta saat heti syyskuun alusta lähtien opintotukea. Jälkikäteen haettaessa opintotukea voi saada aikaisintaan siltä kuukaudelta, jolloin hakemus on toimitettu.

Jos haluat saada opintotukea heti opintojesi alettua, on opintotukihakemus toimitettava viimeistään syyskuun aikana. Opintotukihakemuksen voit tehdä sähköisesti Kelan sivuilla www.kela.fi -sivulta. Muista myös hakea erikseen yleistä asumistukea!

https://www.kela.fi/opintotuki

5. Hanki asunto Porista

Porin YH-Asunnot Oy tarjoaa opiskelijoille useita vaihtoehtoja edulliseen ja toimivaan asumiseen. Vuokrakohteita on Porissa useita, ja asuntokoot ovat joko soluasuntoja, yksiöitä, kaksioita tai kolmioita. Tervetuloa asumaan ja opiskelemaan Poriin!

Vuokralukaali tarjoaa vuokra-asuntopalveluja luukusta lukaaliin – Katso nettisivuiltamme muutama sinulle sopiva kohde. Nettisivumme päivitetään joka päivä ja uusimmat kohteet ovat vihreällä pohjalla kaksi päivää.
Mikäli et löydä asuntoa ennen kuin tutustumisviikko alkaa, ota yhteyttä tutoriisi tai PorKyn hallituslaisiin. Muista myös kotivakuutus!

6. Tee muuttoilmoitus  ja sähkösopimus

Muuttoilmoituksen voi tehdä helposti verkossa osoitteessa posti.fi/muuttoilmoitus ja sähkösopimuksen soittamalla Pori Energialle arkisin klo 8-16.15 numeroon (02) 621 2050.

7. Aktivoi tunnukset

Aktivoi yliopiston tunnukset osoitteessa idm.utu.fi.

8. Sähköavain

Lunasta Porin Yliopistokeskuksen sähköavain ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta Palvelukeskuksesta. Tällä avaimella ns. ”läpyskällä” pääset mm. ATK-luokkiin.

9. Liity PorKyn jäseneksi ja tykkää meistä Facebookissa!

Tämän jälkeen tulosta kuitti ja tuo se kahvihetkleen. Sieltä saat tarran opiskelijakorttiisi, jolla saat sekä PorKyn että Suomen Ekonomien edut. Jäsenyys koko opiskeluajalta on vaivaiset 40€

10. Osallistu

Osallistu päivisin pidettäviin infoihin, ne sisältävät tärkeää asiaa! Iltaisin tarjolla paljon hauskaa tekemistä uusien ja vanhojen opiskelukavereiden kanssa.