Pikalinkit Liity jäseneksi
Tutustumisviikko 2018
Lähde rohkeasti mukaan tutustumisviikon tapahtumiin ja tule tutustumaan opiskelukavereihin, joiden kanssa tulet kokemaan elämäsi hauskimmat vuodet.

Pupujen ensimmäinen viikko eli orientaatioviikko koostuu päivä- ja iltaohjelmasta. Viikon tarkoituksena on tutustuttaa uudet opiskelijat kauppakorkea- kouluun, yliopisto-opiskeluun, opiskelijaelämään ja toisiinsa. Päivisin Yliopistokeskuksella järjestetään tärkeitä infotilaisuuksia, jotka johdattelevat sinut yliopistomaailmaan niin opiskelun kuin kurssivalintojenkin osalta. Iltaisin PorKy järjestää pupuille vapaampaa ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan muihin vuosikurssilaisiin ja pitämään hauskaa yhdessä. Opintotoimisto infoaa päiväohjelman aikatauluista erikseen.

Aloitusviikko on ainutlaatuinen tapahtuma, jonka aikana pääset kokemaan paljon uutta. Luvassa on hyödyllistä ja yksityiskohtaista infoa opiskeluun liittyen sekä iltaohjelman tarjoamia hauskoja haasteita, joissa heittäytymiskyky ja rohkeus ovat valttia. Tule siis avoimin mielin mukaan ja anna tutoreiden ohjata sinua läpi unohtumattoman viikon!

TIISTAI: SAUNAILTA

PorKyn hallituksen järjestämä illanvietto starttaa yliopistokeskuksen takapihalta, jolloin uudet opiskelijat tutustutetaan Poriin kaupunkijunakierroksella! Ole ajoissa ja varaa käteistä. Kierroksen jälkeen iltaa jatketaan saunaillan merkeissä. PorKy tarjoaa kaikille ruuat ja juomat! Tämä ilta ei jätä ketään kylmäksi

KESKIVIIKKO: AMAZING PORI RACE

Porkyn Biletiimin järjestämä legendaarinen Amazing Pori Race tulee taas! Tule suorittamaan taitoa ja rohkeutta vaativia rasteja ympäri Poria! Mukaan kannattaa varata vahvuutta, kanttia, hulluutta, heittäytymiskykyä ja rutkasti huumorintajua. Lähde kierrokselle ja päädy jatkoille! Otatko haasteen vastaan? This is – Amazing Pori Race!

TORSTAI: TUTUSTUMISILTA

Tutorit järjestävät pupuille yllätyksiä täynnä olevan tutusmisillan! Tätä et halua missata!

PERJANTAI: PELEJÄ JA PICNIC

Tule perjantaina harjoittelmaan heittokättäsi tulevia BeerPong -mestaruuskisoja varten! Nappaa omat eväät mukaan ja tule rennosti pelaamaan pihapelejä. Loistava tilaisuus jutella vielä uusille tuttavuuksille ja muistella aloitusviikon tapahtumia!