Pikalinkit Liity jäseneksi
Aloitusviikko 2019

Lähde avoimin mielin mukaan aloitusviikon monipuolisiin tapahtumiin niin saat kaiken irti uudesta yhteisöstä ja itsestäsi opiskelijana!

Pupujen ensimmäinen viikko eli orientaatioviikko koostuu päivä- ja iltaohjelmasta. Viikon tarkoituksena on tutustuttaa uudet opiskelijat kauppakorkea- kouluun, yliopisto-opiskeluun, opiskelijaelämään ja toisiinsa. Päivisin Yliopistokeskuksella järjestetään tärkeitä infotilaisuuksia, jotka johdattelevat sinut yliopistomaailmaan niin opiskelun kuin kurssivalintojenkin osalta. Iltaisin PorKy järjestää pupuille vapaampaa ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan muihin vuosikurssilaisiin ja pitämään hauskaa yhdessä. Opintotoimisto infoaa päiväohjelman aikatauluista erikseen.

Aloitusviikko on ainutlaatuinen tapahtuma, jonka aikana pääset kokemaan paljon uutta. Luvassa on hyödyllistä ja yksityiskohtaista infoa opiskeluun liittyen sekä iltaohjelman tarjoamia hauskoja haasteita, joissa heittäytymiskyky ja rohkeus ovat valttia. Tule siis avoimin mielin mukaan ja anna tutoreiden ohjata sinua läpi unohtumattoman viikon!

TIISTAI 27.8. SAUNAILTA

PorKyn hallituksen järjestämä illanvietto starttaa yliopistokeskukselta pienellä piknikillä, jossa opiskelijoita tutustutetaan toisiinsa. Tämän jälkeen suunnataan kaupunkijunakierrokselle, joka on tunnettu myöskin nimellä vetojuna! Ole ajoissa ja varaa käteistä. Kierroksen jälkeen iltaa jatketaan saunaillan merkeissä. PorKy tarjoaa kaikille ruuat ja juomat. Tämä ilta ei varmasti jätä ketään kylmäksi!

KESKIVIIKKO 28.8. AMAZING PORI RACE

PorKyn Biletiimin järjestämä Amazing Pori Race on täällä! Tule suorittamaan taitoa ja rohkeutta vaativia rasteja ympäri Poria! Mukaan kannattaa varata vahvuutta, kanttia, hullutta, heittäytymiskykyä sekä huumorintajua. Lähde kierrokselle ja päädy jatkoille! Otatko haasteen vastaan? THIS IS – AMAZING PORI RACE!

TORSTAI 29.8. TUTUSTUMISILTA

Pointer järjestää opettajille, tutoreille ja pupuille get together -illan Saikulla! Luvassa mukavaa yhdessäoloa, jota ei kannata missata!

PERJANTAI 30.8. PELEJÄ JA PIKNIK

Tule perjantaina harjoittelemaan heittokättäsi tulevia BeerPong -mestaruuskisoja varten! Nappaa omat eväät mukaan ja tule rennosti pelaamaan pihapelejä ja hengailemaan piknikille. Loistava tilaisuus jutella vielä uusille tuttavuuksille ja muistella aloitusviikon tapahtumia!