Pikalinkit Liity jäseneksi
Tutustumisviikko 2017
Lähde rohkeasti mukaan tutustumisviikon tapahtumiin ja tule tutustumaan opiskelukavereihin, joiden kanssa tulet kokemaan elämäsi hauskimmat vuodet.

Pupujen ensimmäinen viikko eli orientaatioviikko koostuu päivä- ja iltaohjelmasta. Viikon tarkoituksena on tutustuttaa uudet opiskelijat kauppakorkea- kouluun, yliopisto-opiskeluun, opiskelijaelämään ja toisiinsa. Päivisin Yliopistokeskuksella järjestetään tärkeitä infotilaisuuksia, jotka johdattelevat sinut yliopistomaailmaan niin opiskelun kuin kurssivalintojenkin osalta. Iltaisin PorKy järjestää pupuille vapaampaa ohjelmaa, jossa pääset tutustumaan muihin vuosikurssilaisiin ja pitämään hauskaa yhdessä. Opintotoimisto infoaa päiväohjelman aikatauluista erikseen.

Aloitusviikko on ainutlaatuinen tapahtuma, jonka aikana pääset kokemaan paljon uutta. Luvassa on hyödyllistä ja yksityiskohtaista infoa opiskeluun liittyen sekä iltaohjelman tarjoamia hauskoja haasteita, joissa heittäytymiskyky ja rohkeus ovat valttia. Tule siis avoimin mielin mukaan ja anna tutoreiden ohjata sinua läpi unohtumattoman viikon!

TIISTAI: TUTUSTUMISILTA

Aloitusviikko starttaa tiistaina tutustumisen merkeissä! Ohjelmassa on muun muassa piknik, kaupunkijuna-ajelua, tutorryhmään tutustumista ja eeppiset jatkobileet!

KESKIVIIKKO: AMAZING PORI RACE

Porkyn Biletiimin järjestämä legendaarinen Amazing Pori Race tulee taas! Tule suorittamaan taitoa ja rohkeutta vaativia rasteja ympäri Poria! Mukaan kannattaa varata vahvuutta, kanttia, hulluutta, heittäytymiskykyä ja rutkasti huumorintajua. Lähde kierrokselle ja päädy jatkoille! Otatko haasteen vastaan? This is – Amazing Pori Race!

TORSTAI: SAUNAILTA

Torstain perinteinen saunailta allasosastoineen takaa pupuille PorKyn tarjoamat ruuat ja juomat, sekä mahdollisuuden tutustua vanhempien vuosikurssienopiskelijoihin heidän liittyessään seuraan myöhemmin illalla. Tämä ilta ei jätä ketään kylmäksi!

PERJANTAI: YLLÄTYS!

Tänä vuonna aloitusviikko on jopa neljän päivän mittainen! Kestääkö sinun kanttisi? Jaksa mukana vielä perjantainakin niin sinulle selviää, mitä eeppistä PorKy on keksinyt aloitusviikon päätöspäivälle!