Pikalinkit Liity jäseneksi
Kopon tervehdys

Moikka opiskelijat!

Tänä vuonna Porin kyltereiden koulutuspoliittisena vastaavana sekä kv-linkkinä toimin minä, Suvi Seitsonen. Olen toisen vuoden opiskelija ja vapaa- aikani vietän mieluiten liikunnan parissa.

Tehtävänäni on seuraavan vuoden aikana huolehtia opiskeluihisi liittyvistä asioista. Mikäli mieltäsi askarruttaa koulutuspoliittiset asiat tai edunvalvontaan liittyvät kysymykset, olen oikea henkilö vastaamaan niihin. Yksi tärkeimmistä tehtävistäni on opiskeluun liittyvien kehitysideoiden välittäminen OPKE:en eli opetuksen kehittämisen työryhmään. OPKE:ssa voin tuoda esille mielipiteitä kursseista ja tenteistä sekä havaintoja opetuksen tasosta ja opiskelutiloista. Pienen yksikkömme yksi suurimmista eduista on, että opiskeluun liittyviin asioihin voidaan todella vaikuttaa ja muutoksia saada aikaan.

Toivonkin, että vuoden aikana tulen saamaan useampia kehitysideoita juuri sinulta. Paras tapa antaa palautetta kursseista on täyttää kurssipalautelomake, sillä jokainen palaute luetaan ja otetaan huomioon. Kannustankin nyt sinua täyttämään kurssipalautelomakkeen aina kurssin loputtua ja keksimään vähintään yhden kehityskohteen kurssista. Palautetta opintoihin liittyen voit antaa minulle myös sähköpostitse tai huikkaamalla ohimennen käytävällä.
Menestyksekästä opiskeluvuotta 2017!

Terveisin

 Suvi